SET KOMBO KURUS 10KG SEBULAN

Bila bercakap tentang kurus, pasti ramai yang sedang berusaha untuk kurus dan turunkan berat badan? 

Macam mana nak kurus balik macam zaman sweet 18 dulu? Paling dasyat, ada yang menahan lapar dengan harapan  dapat turunkan berat badan dalam satu tempoh masa yang singkat. Dek kerana nak kurus terlalu cepat, ianya boleh menyebabkan tekanan kepada sesetengah individu itu. 

Okey, Korang ingat lagi tak kisah Kak Ana? Alah yang hilang 10kg dalam sebulan tu? Mesti ramai nak tahu cara kurus secara sihat dari Kak Ana kan... Jom kita tengok apa yang kak ana amalkan sepanjang bulan puasa untuk turunkan berat sebanyak itu.

1. Shake me - soy protein yang membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.



2. Min kaffe - untuk bekalkan tenaga dan nutrien supaya badan kekal cergas dan bertenaga

* kedua dua produk nih mengandungi Garam Buluh yang sangat bagus untuk kesihatan badan. Membantu menyahkan toksid serta meneutralkan asid dalam perut.

3. N’licious - membantu proses penghadaman supaya berjalan lancar.




4. Yang terakhir, untuk memastikan proses penurunan berat lebih efisyen dan efektif kak ana sarung Premium Beautiful. Selain bertindak sebagai ‘pengikat perut’ ia juga membantu mengelak daripada kulit kendur dan menggeleber apabila berat susut. 



Inilah gambar Kak Ana yang dulu. Takda yang mustahil katanya asalkan ada kemahuan. Paling penting kena KONSISTEN dan jangan cepat give up.



TESTIMONI 2


Sedikit cerita tentang Testimoni Gemuk Gedempol yang diatas ini. “Dulu, orang gelar dia Gemuk Gedempol. Sekarang, EX-GEMUK GEDEMPOL. Mula-mula dulu, pakai Premium Beautiful jer. Masa student, tak mampu nak beli and tak tahu pun ada instalment payment untuk beli PB. Bila dah kerja, terus decide nak beli 1 set Premium Beautiful"
Masa umur 12 tahun lagi dah masuk dalam kaetogri OBESE, berat hampir 50kg dah. Masuk sekolah menengah, berat naik mendadak jadi 80 kg! Masuk Uni, turun naik around 80-88kg. 
Bila dah pakai PB, Anis memang banyak dapat INCH LOSS.Daripada blouse size 50 turun jadi size 46 in a year. Tahun 2016, Anis start consume Shake Me tapi on-off. Drop banyak jugak daripada 88kg, turun 4 kg. Tahun 2017, Anis plan nak kahwin,so biasalah wanita kan, mesti nak nampak cantik bila jadi raja sehari. Dia nekad nak drop lagi 10kg! Dengan consume SHAKE ME + pakai PREMIUM BEAUTIFUL secara KONSISTEN, masa nikah, MEMANG DROP 10 KG!
Berat Anis sekarang dah jadi 73kg and she is still working on to drop more kilos with Premium Beautiful.”
Conclusion, journey for weight loss setiap orang adalah berbeza. Mungkin ada yang mudah, mungkin ada yag mudah tapi jangan ikut jalan shortcut yang membahayakan kesihatan. Shortcut yang paling senang adalah dengan PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL SECARA KONSISTEN 8 JAM SEHARI.
InsyaAllah dengan izinNya, perjalanan nak turunkan berat badan itu akan menjadi mudah, yang penting KONSISTEN dan YAKIN BOLEH.
Semoga dengan perkongsian ini dapat membantu dan membimbing anda diluar sana tentang cara yang betul untuk turunkan berat badan dengan cepat.



Untuk mendapatkan kesan yang lebih ketara dan lebih meyakinkan, Sis suggest korang grab terus SET KOMBO KURUS yang HEBAT ni! Harga memang sangat MURAH dan SANGAT BERBALOI!



Ayuh, cecepat dapatkan sekarang ockey!


TESTIMONI SET KOMBO KURUS


Perasan tak? Setelah selesai sebulan kita menyambut Aidilfitri, mesti ramai yang dah mengeluh bila berat badan mula naikMungkin kenaikannya dalam kadar yang sedikit, mungkin juga secara mendadak. Sebabnya kita makan tak ingat dunia. Alasannya semua sedap-sedap dan mengoda selera. 

Nak turun 10kg sebulan bukannya mudah tapi tak mustahil. Terdapat pelbagai jenis diet yang boleh diamalkan tapi cara terbaik mestilah cara yang tidak memudaratkan kesihatan dan dalam masa yang sama berkesan menurunkan berat badan. Bila berat badan berlebihan adalah salah satu faktor risiko kepada penyakit lain seperti darah tinggi, kencing manis dan masalah jantung. 

Hidup ini bukan untuk makan atau makan untuk hidup. Nampak ringkas tapi mempunyai maksud yang mendalam. Apa yang kita makan akan menentukan keadaan kita sekarang dan masa depan kita.

Set Kombo Kurus telah terbukti dan kini ramai kastemer mendapat manfaatnya bukan saja untuk kurus tapi kesihatan pun bertambah baik. Jom kita lihat testimoni yang telah  berjaya menurunkan berat badan dengan mengambil Set Kombo Kurus ini :-










Set Kombo Kurus ini bukan saja menurunkan berat badan tetapi meningkatkan kesihatan badan kita juga. Kadangkala lemak-lemak dibadan kita susah nak susut sebab badan kita kaya dengan toksin. Toksin disimpan dalam sel-sel lemak. Dan badan kita tidak membenarkan sel-sel lemak tersebut hilang sebagai salah satu cara melindungi toksin tersebut..Ya Allah, macammane ni??







Alhamdulillah dengan Set Kombo Kurus berkesan menurunkan berat badan orang yang overweight dan juga obesity melawan  semua lemak- lemak degil dalam badan.. Set Kombo Kurus ada cara tersendiri bagaimana lemak kental yang bertahun-tahun pun boleh ditumpaskan. Terdapat ribuan orang diluar sana yang telah berjaya mengembalikan keyakinan diri mereka dan menjalani hidup yang lebih bermakna selepas kurus.

Anda bagaimana??.. Sis boleh bantu..info lanjut jangan sengan-sengan, malu-malu untuk bertanya. 



SET KOMBO KURUS MELETOP!!..



Sekarang SET KOMBO KURUS tengah HOT permintaan, VIRAL sana sini bercerita gara-gara lepas puasa dimusim syawal makanan terlalu mewah & sedap-sedap. Selera time tu memang tak boleh nak control. Mulalah makan tanpa sedar berat naik mendadak. Yer laa masa puasa berat turun antara 5 - 10kg. Tapi lepas puasa. mak aiii toloooong!!!...nape cepatnya berat badan naik. Seraaammm tau tengok penimbang. Hancus impian nak maintain slim melim.

Jangan sedih, sebenarnya ramai jer kastemer sis amal set kombo kurus ini dan rata-rata berat kembali maintain malah makin susut kilooss turun menjadikan badan mereka makin ringan serta lebih aktif.   

Okey mai sini sis nak habaq, Set Kombo Kurus ini terdiri daripada produk-produk yang membantu untuk membekalkan protein, kalsium serta mineral  selain memberikan kesan penurunan berat badan yang sihat serta tenaga yang mencukupi sepanjang proses diet.

Set ini ada 3 produk iaitu:-
1. Shake Me
2. N'licious
3. Min Kaffe


Shake Me

N'licious

Min Kaffe




Okey setakat ni dulu.. next entry sis akan share testimoni Set Kombo Kurus. See yaa..

To order jangan lupa hubungi sis dengan segera!


PROMO HARGA AHLI HANYA RM47




Apa kelebihan jadi ahli SHOM


1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini.

2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang. Cash RM tu akan terus masuk dalam akuan bank sendiri. 

3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami. Selain tu ada 2 designer terkenal Rizman Ruzaini dan Dato' Jimy Choo untuk pilihan product daripada shawl, bawal, baju, kasut, handbag. 

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.

5. Seterusnya operate business anda secara online & di mana sahaja. Semenanjung, Sabah, Sarawak, Singapore, Brunei, Indonesia atau serata alam pun boleh! Anywhere & anytime! 

6.  Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun dua, berpeluang merasa pegang income 5,000 - 10,000 ke atas sebulan tanpa putus.

7. Ada hadiah menarik untuk yang achieve target. Target tak besar mana pun. Semua mampu achieve. Lagipun ilmu copywritting dan teknik hasilkan gambar menarik di guide PERCUMA. Ilmu FREE all the time. 

8. Ada payslip tau. Payslip ni laku untuk beli kereta, rumah atau aset yang lain.

9. Peluang MELANCONG PERCUMA.

Best kan. Tu baru sikit je benefit yang sis sebut. Ada banyak lagi yang best-best dalam business ni. Syarikat pun dah 25 tahun. Jom kita mula daftar sekarang. RM47 je untuk dapat income 5 angka sebulan. Awak buat, confirm awak dapat.

Tak pandai Sis boleh bimbing. Be my protege.  Anda pasti sukses!







nRelate Posts and Homepage