Selamat Tahun Baru 2017

Selamat tahun baru 2017 untuk semua. Rasa tak terlambat lagi ucap selamat tahun baru kan.. hik3. Tahun 2017 kena lah positif sentiasa bergerak terus kehadapan. Walaupun rata-rata orang cakap tahun 2017 tahun yang agak mencabar dari segi ekonomi dan kos sara hidup yang meningkat.

Mengeluh bukanlah jalan penyelesaian. Menyalahkan orang lain takkan membawa kita ke mana-mana. Mengelak daripada melaksanakan sesuatu tugas bukan pula jalan terbaik. Semoga janji yang dibuat awal tahun ini dapat dicapai akhir tahun nanti. Semoga Tahun 2017 akan membawa lebih kebahagiaan, lebih rezeki dan juga lebih peluang untuk di rebut. 2016 hanya akan tinggal kenangan. Selamat Tahun Baru buat semua. Ikhlas dari Siti ;)


Hebat Annual Dinner TDC ke 2


Salam Sejahtera semua:)Time cuti baru lah free nak blogging. Sejak balik dari MUT & TDC Dinner memang Siti kesibukan yang teramat sangat dengan kerja di office. Sebenarnya Siti masih bekerja dan Online Business ni as partime. Insha Allah one day Siti akan jadikan business ni sebagai fulltime business. Tolong DOAkan Siti yaa sahabat-sahabat blogger semua ;)

Untuk entry kali ni siti nak throwback sikit laa tentang Annual Dinnner Night 2016 TDC (The Diamond Circle) yang bertemakan Rock & Roll di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya, Selangor. Tujuan annual dinner ni adalah untuk meraikan kejayaa new CDM dan semua ahli TDC dapat bersama-sama berjumpa maklumla ada yg dari Utara, Selatan, Pantai Timur & dari central (KL) Ini merupakan peluang keemasan utk kami mengenali lebih dekat sbb seblm ni hanya melalui alam maya je kannn..

Annual Dinner TDC kali ni Siti hadir bersama business partner iaitu Nadiah Ahmad & Fatimah Nik Mat. Thanks kesayangan sudi hadir support team TDC. Meh layan pic kami dibawah ini :
 



Encee pada malam itu ialah Nurul Sadah Bahar & Rosharizal Rosli. Suasana sangat riuh dengan coleteh mereka berdua. Memang gabungan yg best sangat. Tak laa bosan kami yang hadir. Tugas emcee bukan semua boleh buat tau kalau tak ada ilmu untuk dibualkan.. betul tak?.. hik3
 

Majlis dimulakan dgn ketibaan CDM SalizaAziz, CDM NorainNizar dan CDM AinZulkarnaid bersama pasangan masing-masing. Selepas upacara pembukaan oleh CDM ShalizaAziz, majlis diteruskan dgn acara Crowning the new Crow Diamond Manager & cake chutting ceremony.

Kek red velvet ini memang sedap. Siti suka.. nyummy.

   

Antara aktiviti malam dinner itu adalah karaoke session, aktiviti bertukar hadiah antara peserta TDC, Lucky draw, musical games & drest dressed performance. Jom layan pic dibawah ini. Hope semua terhibur...


One post with my our new CDM AinZulkarnaid. Congrat yong. CDM ke-3 dalam TDC. CDM termuda dgn income 5angka. My turn??.. DOAkan yaa!!
 

 
Hallooo! Let's rock..






 

 Karaoke session.. hentam je laaa lirik lagu xingat pun. hahaha






 Musical games... yang ni paling fun dgn hastag #wanitolak






Perserta yg dicalonkan utk dress performance :)
 
Best dress women & best dress man

 Sesi bertukar hadiah..last minute prepared tu. Hope Suria suka lah..




Me & partner dengan hadiah LuckyDraw masing2. Bertuah kami datang dari Utara dapat bawa balik hadiah.. bertuahkan kami ;)


 Table 2 mmg lucky malam tuu...


TDC 10K qualifiers from August to October 2016 👏🏻👏🏻. Ada yang tak dapat hadir malam tu. Anyway congrats!! Keep up the great work, stay focus on your goals & keep fighting!..


Selesai sudah ANNUAL DINNER TDC 2016. Jutaan terimakasih kepada penaja rasmi kami #KLWeddingMinistry yang sudi menghiasi dewan dengan penuh ceria berwarna warni


Alhamdulillah, rezeki besar malam tu, tengok kiri kanan tangan Siti gendong hadiah. Memang best laa kann.. Okey!! jika ada umur yang panjang, kita jumpa lagi di TDCdinner2017. Insya allah..

nRelate Posts and Homepage