Kuih Raya 2017 ~Min Kaffe Cookies with Chocolate Chips~


SHOM keluarkan produk baru sempena HARI RAYA 2017 iaitu  ‘Min Kaffe Cookies with chocolate chips" Biskut sihat ini merupakan kesinambungan kopi MINKAFFE. Cookies ini tidak manis sebab ada GaramBuluh. Rasa memang laa terrrsangggat sedaaappp! Tak sedar diri bila mengunyah cookies ini.

So, sempena SYAWAL ini, Siti nak offer promo gile-gile murah punya. 
Harga asal cookies ni RM23.90/box
 tapi untuk PROMOSI EDISI RAYA 
BELI 5 Boxes Min Kaffe  Cookies ini dengan RM100 sahaja. 
Jimat RM19.50 tuuu... 

So, tunggu apa lagi? Ambik fon anda and Whatsapp ke Siti 
"Min Kaffe Cookies” 

P/S :- Bila ada promo ni, stock memang cepat kehabisan kat semua stokis. Kena order dulu dalam seminggu begitu baru dapat. Meh laa cepat2 book sementara stock masih ada. 

RESEPI ~D'Chef Asam Pedas Prawn

Mudahnya memasak dengan D'Chef. 

Jom cuba :)

Stock PASTE anda, hubungi Siti untuk dapatkannya.


RESEPI ~D'Chef Chicken Rendang

Mudahnya memasak dengan D'Chef. 

Jom cuba :)

Stock PASTE anda, hubungi Siti untuk dapatkannya.


RESEPI ~D'Chef Nasi Briyani

Mudahnya memasak dengan D'Chef. 

Jom cuba :)

Stock PASTE anda, hubungi Siti untuk dapatkannya.


RESEPI ~ D'Chef Turmeric with Garlic Paste


Mudahnya memasak dengan D'Chef. 

Jom cuba :)

Stock PASTE anda, hubungi Siti untuk dapatkannya.


D' Chef Paste


D' Chef Paste keluaran terbaru syarikat SHOMZaman sekarang semua nak cepat. So memang kena sangatlah Hai-O keluarkan produk ini. Makin mudahlah kita nak memasak, lebih-lebih lagi bila terima tetamu datang beraya. Terdapat 4 pilihan D' Chef Paste yang dikeluarkan dari SHOM ini. Antaranya ialah:-
  1. D' Chef Briyani Paste
  2. D' Chef Beef Rendang Paste
  3. D' Chef Asam Pedas Paste
  4. D' Chef Turmeric with Garlic Paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:-

  • Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
  • Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat.
  • Resepi yang lazat dan asli.
  • Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi.
  • Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
  • Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat. 

Hanya RM18.90 sebotol. Beli 4 botol D' Chef Paste, Siti bagi harga promo. Kalau anda semua nak cuba, hubungi Siti dengan segera untuk dapatkan stock paste anda :)



PEK COMBO HAMPER RAYA


Yehooo!!. Promosi untuk Hamper @ Pek Combo Hari Raya 
kembali lagi...

 Promosi available 1 June 2017 hingga 31 Julai 2017. 

Pek combo @ hamper Hari Raya ni terdiri daripada:-
2 boxes of Min Kaffe
2 bottle of D’ Chef Paste (any variant) 
(D’ Chef Briyani Paste, D’ Chef Beef Rendang Paste, D’ Chef Turmeric With Garlic Paste dan D’ Chef Asam Pedas Paste)
1 box of Min Kaffe cookies. 

Bukan itu sahaja. Setiap pembelian PEK COMBO ini, anda semua layak untuk mendapatkan PAPER BAG RAYA Edisi Khas dari SHOM.
Untuk PEK COMBO Raya ini harganya RM127.70. Tapi untuk 50org terawal Siti bagi dengan harga RM120.00 sahaja. Sooo... anda jimat RM7.70. Apa lagi grap 1 untuk dihadiahkan pada ibubapa, sanak saudara, untuk syarikat,  pada staff, pada client atau kepada rakan taulan.

EXCLUSIVE SHAWL by RIZMAN RUZAINI x INFINENCE



Petang ni Siti nak berkongsi tentang EXCLUSIVE SHAWL by RIZMAN RUZAINI x INFINENCE. Siapa tak kenal dgn RIZMAN RUZAINI? Rekaannya tiptop.. elegen.. moden.. mewah.. selesa.. dan boleh digayakan di mana2 majlis dan pastinya sangat cantik bila digayakan di hari RAYA nanti! Terbaru Rizman Ruzaini [RR] dengan kerjasama Sahajidah Hai-O Marketing [SHOM] melancarkan SHAWL X INFINENCE. Shawl mampu milik ni uolls walaupun perekanya meletopsss di Malaysia nie.


Setiap pembelian shawl cantik ni akan mendapat Free Brooch yang ekslusif.. For gentleman. Inilah masanya nak bagi hadiah buat isteri.. isteri-isteri ke.. buat mak.. anak perempuan, girlfriend atau sesiapa yang anda sayang! Hadiahkan lah mereka.. confirm sayang selalu! BONUS.. rekaan khas ini tidak ada di mana2 butik di luar sana! Hanya dikeluarkan dari SHOM! Sangat EXCLUSIVE :)





STOK SHAWL by RIZMAN RUZAINI terlajakkk laris, Pasti lebih bergaya di HARI RAYA nanti!!.. Nampaknya ramai wanita di luar sana raya ni ramai yang beraya sakan dengan tudung RR!


Setiap pembelian shawl akan dapat FREE brooch RR, memang sangat cantik dan berkilau gitewww..Yg akan BERTUNANG, NIKAH, BERSANDING pun sangatttt sesuaiiii dengan hasil sentuhan RIZMAN RUZAINI




Jom dapatkan Shawl Rizman Ruzaini sekarang. Ada 3 design dengan 6 warna setiap design. SEJUK, TIDAK PANAS dan SELESA sepanjang hari. SIMPLE BUT ELEGANT !!







Promosi Raya TDC

Selamat petang Semua ;)

Anda  dah siap ke bahu yang ditempah atau beli yang dah siap ready to wear di butik pilihan anda? Kalau risau baju idaman tu tak muat, mai sini Siti bantu untuk kemaskan BENTUK BADAN tuu. So tak ada lagi bonjolan lemak bersepah sana sini.

Macam mana??..hik3  Pakai je PREMIUM BEAUTIFUL terus dapat IMMEDIATE SHAPING. Tak payah tunggu lama nak nampak kesan. Pakai baju raya pun lebih confident sebab bentuk badan dah ada cutting. Kalau nak try & nak tengok kesan dengan Premium Beautiful ni jom fitting dengan Siti, FREE jee...

Okey sebelum tu mai kita tengok dulu testimoni2 Promosi Raya TDC nie. Biar gambar berbicara. 














Demand PREMIUM BEAUTIFUL memang tak pernah habis. Makin nak raya makin ramai nak pasang badan. Boleh dikatakan setiap hari ada ja permintaan. 


Terkejut ke tengok iklan nie...ooooohhhh.. jangan buat muka terkejut tau!..Sempat lagi nak selamatkan HARI RAYA MU dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Mari hilangkan lemak berlipat, perut buncit dan betulkan semula posture bongkok badan tuu. Let's grab ONE for your body. Masih sempat lagi nak selamatkan hari raya anda dengan PB :)


Your Premium Beautiful Expert. Hubungi Siti dengan segera ya :)




5 Tips kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadhan


Tips untuk kekal bertenaga di bulan Ramadhan

Ada 5product yang boleh diamalkan sepanjang bulan puasa. Setiapnya ada kelebihan tersendiri. Jom kita jelajah apa yang bestnya tentang tips ini:-

1. SHAKE ME
Malas nak makan nasi masa sahur, SHAKE ME boleh bantu anda untuk kekal bertenaga dan cergas sepanjang hari. Kenyang pulak tuu.. tapi yang best boleh lossweight secara sihat. Shake & shake je terus minum.



Untuk yang tidak gemarkan Kopi, boleh cuba ShakeMe. Juga membantu mengenyangkan perut. Dan amat sesuai untuk yang berdiet.


2. MINKAFFE
Min Kaffe juga membantu untuk rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga. Boleh dibancuh panas atau sejuk. Kalau sejuk sesuai waktu berbuka.


3. GARLIC 
Risau GASTRIK menyerang di bulan puasa? Amalkan makan garlic 2 biji sebelum tidur untuk membantu pembuangan angin dalam badan. Sangat membantu bagi anda yang mudah diserang gastrik.



4. N'LICIOUS
Tengah puasa ni mmg bagus sangat kalau amalkan N'licious KERANA:-
1) N'licious merupakan produk yang berasaskan enzim daripada 118 jenis sayur sayuran dan buah buahan.
2) Enzim yang terdapat dalam N'licious mengecilkan molekul2 dalam makanan supaya nutrien dalam makanan dapat diserap secara optimal.
3) Makanan yang berasaskan lemak dan protien boleh dipecahkan secara efektif dan dibuang jika tidak diperlukan dalam badan.
4) Membekalkan sumber fitronutrien which mean, sumber yang meneutralkan bahaya radikal bebas, memperkuatkan sistem imunisasi tubuh dan menjaga ketahanan tubuh supaya sentiasa optimum..


5. BV ALFALFA
Selepas makan pula, minum segelas BV ALFALFA untuk singkirkan kolestrol & beri tenaga untuk solat terawih. 


Selamat mencuba & jika  tips ini berguna, selamat berkongsi dengan kawan-kawan & family pula. Selamat Menjalani Ibadah Puasa .Nak cuba hubungi Siti ya :)



nRelate Posts and Homepage