Set Kurus Bajet > Cergas dan Bertenaga di bulan Ramadhan

Selamat Petang & Salam Sejahtera 


Hari ini Siti nak share sedikit tips yang bagus untuk diamalkan ketika PUASA. Salah satunya adalah cara pemakanan yang sihat. Untuk bantu anda detox dan bagi extra energy. Yang Siti maksudkan adalah mengamalkan Set Kurus Bajet.  SET KURUS BAJET ini hanya sekadar nama. Sebenarnya ketiga-tiga product ini bagus untuk kesihatan & untuk kekalkan kecergasan badan. Tak adalah nanti masa Ramadhan kita lemau jer. Sambil tu dapat turunkan berat juga. Badan pun lebih sihat. 

Cara-caranya adalah seperti berikut:-

1. Minum 1-2 sachets MIN KAFFE masa bersahur + kurma 3 biji. Tahan lapar sampai ke petang. Minum BV ALFALFA juga segelas selepas makan.



2. Masa berbuka confirm makan macam-macam kan? Jadi selepas makan, minum segelas BV ALFALFA untuk singkirkan kolestrol & beri tenaga untuk solat terawih.
3. Ambil GARLIC 2 biji sebelum tidur. Dapat buang angin especially bila berpuasa.


Lagi best bila amalkan set kurus bajet dan Premium Beautiful secara konsisten. Nak sarung baju raya pun hati gembira sebab badan dah kurus. By the way, produk ni boleh diteruskan ketika raya untuk kawal nafsu makan dan manfaat kesihatan. Beraya, open house tak ada masalah lagi. So dapatlah maintainkan berat badan.



Set Kurus Bajet ni sesuai diamalkan oleh pesakit kencing manis, gout, darah tinggi, kolestrol tinggi, asthma, gastrik, ibu menyusu dan ibu hamil.



Selamat mencuba & if rasa tips ini berguna, selamat share dengan kawan-kawan & family pula yaaa ­čśŐ

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage