Set Kurus Bajet > Cergas dan Bertenaga di bulan Ramadhan

Selamat Petang & Salam Sejahtera 


Hari ini Siti nak share sedikit tips yang bagus untuk diamalkan ketika PUASA. Salah satunya adalah cara pemakanan yang sihat. Untuk bantu anda detox dan bagi extra energy. Yang Siti maksudkan adalah mengamalkan Set Kurus Bajet.  SET KURUS BAJET ini hanya sekadar nama. Sebenarnya ketiga-tiga product ini bagus untuk kesihatan & untuk kekalkan kecergasan badan. Tak adalah nanti masa Ramadhan kita lemau jer. Sambil tu dapat turunkan berat juga. Badan pun lebih sihat. 

Cara-caranya adalah seperti berikut:-

1. Minum 1-2 sachets MIN KAFFE masa bersahur + kurma 3 biji. Tahan lapar sampai ke petang. Minum BV ALFALFA juga segelas selepas makan.



2. Masa berbuka confirm makan macam-macam kan? Jadi selepas makan, minum segelas BV ALFALFA untuk singkirkan kolestrol & beri tenaga untuk solat terawih.
3. Ambil GARLIC 2 biji sebelum tidur. Dapat buang angin especially bila berpuasa.


Lagi best bila amalkan set kurus bajet dan Premium Beautiful secara konsisten. Nak sarung baju raya pun hati gembira sebab badan dah kurus. By the way, produk ni boleh diteruskan ketika raya untuk kawal nafsu makan dan manfaat kesihatan. Beraya, open house tak ada masalah lagi. So dapatlah maintainkan berat badan.



Set Kurus Bajet ni sesuai diamalkan oleh pesakit kencing manis, gout, darah tinggi, kolestrol tinggi, asthma, gastrik, ibu menyusu dan ibu hamil.



Selamat mencuba & if rasa tips ini berguna, selamat share dengan kawan-kawan & family pula yaaa 😊

Salam Ramadhan Al-Mubarak Marhaban Ya Ramadhan

Assalamualaikum Semua :)


Rasanya belum terlewat Siti nak ucapkan "Selamat Berpuasa" kepada semua. Sorry lambat update. Siti nak memohon maaf kalau ada salah silap sepanjang berblog nie...Semoga kita semua dikurniakan rahmat & berkat dalam bulan ramadhan ini.


Niat puasa, jangan lupa yaaa..

Marilah kita lipat gandakan ibadah bulan ini kerana pahala pun berlipat kali ganda . Hari tu masa tazkirah sebelum ramadhan Ustaz ada kongsi supaya listkan doa apa yang kita ingin mohon kalau kita bertemu Lailatul Qadar dan doa tersebut boleh juga dibaca sepanjang berpuasa sebab antara doa yang mustajab adalah doa orang yang berpuasa dan paling baik 10 minit sebelum berbuka. In sya Allah. Sama-sama lah kita submit doa hari ini. 




Selamat Berpuasa buat semua pembaca www.sitinorizamishak.com Semoga anda mendapat ganjaran pahala berlipat kali ganda. Aaminn.

nRelate Posts and Homepage