Healing Crisis semasa pemakaian Premium Beautiful



Apa khabar semua? Lama betul rasanya Siti tak berceloteh kat sini. Last bulan February lepas. Maaf laa yaa.. sebab kesibukkan dengan kerja hakiki akibat mengantikan rakan sekerja yang sedang bercuti bersalin. Huk3..

Sekarang dah masuk bulan Rejab... Tak lama lagi kita nak sambut Ramadhan. Sekarang adalah saat paling sesuai untuk pakai PB. Berpuasa pakai PB memang best tau.. If nak rasa perbezaannya kena laa dapatkannya sekarang.. Kurus sebelum raya ghituuu ;)



Okeylaaa... sebenarnya petang ni Siti nak share persoalan Healing Crisis iaitu side effect selepas pemakaian Premium beautiful korset. Proses ini berlaku kerana kesan proses penyahtoksin dari dalam badan sedang berlaku pada badan. Keadaan ini adalah berbeza pada setiap orang kerana ianya bergantung pada tahap kesihatan badan seseorang itu. Tapi, jangan risau ya kerana ini bermakna Premium Beautiful sedang bekerja untuk menyesuaikan diri dengan badan anda. Biasanya healing crisis yang terjadi ini akan berakhir dalam masa 24 jam bergantung kepada tahap ketoksidan badan masing-masing.

Antaranya kesan-kesan awal pemakaian Premium Beautiful ialah :-

1. Rasa gatal-gatal pada badan, perut,pinggang, dan tempat tertentu
Rasa gatal-gatal adalah proses pengeluaran toksid dari badan sedang berlaku yang dikeluarkan melalui proses perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku.  Jika kesan gatal berlaku, mandi bersihkan badan dan cuci Premium Beautiful dan rendam dengan air suam secepat mungkin. Teruskan pemakaian untuk meneruskan pengeluaran toksid berasid. Kesan positif dapat dirasai apabila kesan gatal mula hilang dan kulit anda semakin bersih tanda toksid yang semakin menghilang.

2. Sendawa, kentut, mual, dan muntah.
Ia berlaku kerana banyak angin dalam badan. PB bertindak mengeluarkan angin dalam badan. Banyak angin dalam badan disebabkan oleh badan berasid.

3. Sakit kepala
Sakit kepala berlaku kepada mereka yang kerap sakit kepala atau pun migrain. Teruskan pemakaian PB dan banyakkan minum air.

4.Sakit pada rahim
F.I.R pada Long Girdle PB bertindak menstabilkan kedudukan rahim, melancarkan period, dan menyembuhkan masalah keputihan.

5. Sakit tulang belakang badan
Sakit tulang belakang berlaku kerana tindakan penyelarasan tulang belakang oleh Waist Nipper PB (Bengkung). Waist Nipper mempunyai tetulang memori yang membantu menyelaraskan tulang belakang dan menegakkan badan bagi mereka yang badan bongkok. Waist Nipper ini telah diiktiraf dari persatuan pakar tulang belakang Amerika Syarikat, Canada, dan Quebec.

6. Payudara rasa sengal-sengal
Ia berlaku kerana ia bertindak untuk menaikkan semula  kedudukan payudara yang sepatutnya, menegang, dan menganjalkan payudara.
7. Badan terasa cergas dan lebih aktif, lebih ringan
Ini berlalu kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR. Ianya juga membantu meningkatkan metabolisma dalam badan.

8. Berat badan turun
Menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian. Fungsi utama Premium Beautiful ialah mendapatkan bentuk bandan yang ideal mengikut ketinggian seseorang.

9. Badan rasa sedikit sakit
Bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.

So kawan2 semua jangan risau  ya, tindakbalas tu semuanya sementara sahaja. Yang penting badan cantik & sihat selalu. Sebelum berakhir jom kita dulu lihat beberapa TESTIMONI PB antaranya:-









Banyakkan manfaat pemakaian Premium Beautiful. Ia membantu meningkatkan dan memperbaiki tahap kesihatan dan yang paling menariknya, kita akan dapat bonus iaitu badan yang lebih cantik dan ramping. 


Jom pakai PB. More info jangan segan-sengan untuk hubungi Siti
Post a Comment

nRelate Posts and Homepage