Latest Testimoni Premium Beautiful


Premium Beautiful Corset ialah Corset Superbrand untuk Kesihatan dan Kecantikan. Premium Beautiful Corset merupakan pilihan Nombor Satu di Malaysia untuk wanita yang mahu menjadi sihat, cantik dan mempunyai keyakinan yang tinggi pada masa kini.

Dengan teknologi unik Far-Infrared-Rays yang (FIR), serta diiktiraf oleh American Chiropractic Association (Pakar Tulang Antarabangsa dari 3 buah negara), maka tidak menghairankan bahawa beribu-ribu wanita di Malaysia kini telah memilih Premium Beautiful Corset.

Lihat real testimoni di bawah ini yang transform dari pelbagai masalah dapat diselesaikan:-















Siti nak ingatkan lagi pada anda yang dah ada Premium Beautiful Corset ni supaya pakai dengan cara yang betul dan jaga elok-elok. Sebab Once anda tak ikut cara pemakaian Premium Beautiful yang betul, proses pengurusan dan pengecilan badan tidak akan menjadi. That’s why ada certain orang komplen pakai Premium Beautiful tak berkesan. Kalau  lah Premium Beautiful ni tak berkesan, tak mungkin dapat Pengiktirafan SUPERBRAND dan AWARD WINNER READERS CHOICE 2015 dan juga dapat bertahan dalam pasaran almost over 20 years dah.

Yang belum ada PB, boleh contact Siti as ur Premium Beautiful Expert to assist you to grab your own size of PB corset. Satu investment yang berbaloi. Beli sekali, pakainya bertahun2. Yup, comes with FREE REPAIR for LIFE!




Premium Beautiful Superbrands produk.

 
Salam Reader :)

Anda semua tahu tak yang Premium Beautiful Corset adalah Superbrand produk. Bukan calang-calang product boleh dapat pengiktirafan ini tau. Premium Beautiful (PB) mendapat pengiktirafan SUPERBRANDs produk, sebab PB produk sangat berkualiti, berkesan dan sangat laris di pasaran.



Mesti ramai tertanya SUPERBRANDS tu apa maksudnya? Okey mai sini siti jelaskan..Contoh terbaik adalah roti gardenia? Satu-satunya produk roti yang dapat superbrand produk roti. Kenapa roti tersebut dapat title Superbrands? Yang pertama sebab KUALITI. Tekstur roti gardenia  sangat lembut dan sedap. Kalau dimakan saja pun sedapp!!. Yang kedua sebab LARIS dipasaran dari lain2 jenis jenama roti. 


Sama juga dengan Premium Beautiful (PB). Kenapa dalam banyak-banyak produk kecantikan, PB pula yang dapat superbrand? Sebabnya adalah kualiti yang ada pada premium beautiful. Produk lain tak ada apa yang PB ada. Ianya merupakan korset No.1 pilihan wanita-wanita di Malaysia. Korset Premium Beautiful ini sesuai untuk semua wanita yang ingin menjadi sihat, cantik, dan berkeyakinan terhadap diri sendiri. Menggunakan pancaran teknologi Far-Infrared-Rays (FIR), yang telah diiktiraf oleh 3 International Chiropractic Associations, tidak menjadi tanda tanya kenapa beribu wanita Malaysia memilih korset Premium Beautiful. Korset Premium Beautiful terdiri daripada 3 keping pakaian dalam 1 set iaitu Bra Panjang (Long Bra), Pemegang pinggang (Waist Nipper) dan Seluar (Long Girdle).

Kira PB ni bukan semata-mata korset tapi sebab kelebihan PB sangat banyak antaranya merawat masalah sakit belakang, slipdisc, sakit pinggang, set berpantang/bersalin, untuk mengatasi masalah kesihatan seperti haid yg tidak teratur, ikhtiar untuk pregnant, migrain, angin badan, rahim jatuh, boleh reshape body, yang nak kurus dan macam-macam lagi lah. PB ini kira Miracle produk dan fungsinya perlbagai hanya dalam 1 PB sahaja. Hebatkan... 

Untuk dapat set Premium Beautiful Corset cepat-cepat hubungi Siti seperti no di bawah.



Ogroup TDC takes Korea

Asssalammualaikum & Salam Sejahtera

Akhirnya berkesempatan juga, Siti nak update blog hari ini. Nak berkongsi cerita sedikit tentang O-group pada 22hb Julai 2017 yang lalu dengan founder The Diamond Circle iaitu CDM Shaliza Aziz. Syukur Alhamdulillah dapat Siti & partner jumpa CDM Shaliza untuk kaut ILMU & semangat beliau. Happy kami tau!.. ia ye laa bukan senang nak set time sebab CDM kami selalu busy ke sana sini. Bila beliau ada je kat Kedah kami pakat-pakat nak jumpa dan luangkan masa bersama. 


Kebetulan trip yang SHOM nak bagi ni p KOREA...so kita ambil mood makan-makan kat KAFE KOREA. Uolls nak tau takk... seblm buat biznes ni, Siti xpernah pun masuk kafe-kafe sebegini. Lepas buat biznes macam-macam Kafe dah redah masuk. Hik3... macam jakun kannn!!.. xpaa laa kita upgrade sikit level masuk tempat2 yang xpernah kita kunjungi. 

Ni pilihan siti masa makan kat situ.. 

Okey laa.. berbalik pada topik Ogroup ni.. tujuannya adalah nak jumpa Mak Biznes kami untuk dapatkan ILMU. Ye laa.. nak berniaga kena lah berguru. ILMU tu penting.. sebelum berniaga kena ada ILMU, semasa berniaga mesti berILMU, pendek kata sepanjang hayat wajib terus mencari ILMU laa kann... 

Terima kasih tak terhingga pada CDM Shaliza atas semua ILMU & tips qulify ke KOREA yang diberi. Sejujurnya tak rugi tau spend time hari itu belajar dengan otai business. 

Terimakasih juga pada direct leader saya DDM Fiza Mahazi & mentor TDC Utara CDM Ain Zulkarnaind yang sudi teman & bersama kami. 



Terimakasih pada anak-anak didik #sitinorizamprotege iaitu SSM Nadiah Ahmad, SM NorAsma Noor dan SM Fatimah Nik Mat yang sudi hadir. Semoga dengan ILMU yang dapat tu kita sama-sama guna & fight untuk capai IMPIAN masing-masing. 






Kemain excited kami semua. Bukan setakat jadi Premium Beautiful Expert tapi kami dapat 
PAKAI, RASA & KONGSI KEBAIKAN PB. Orang utara dan yang berdekatan yang nak generate income boleh join TDC Utara. Mudah je konsep berniaga dengan THE DIAMOND CIRCLE :-


✅ Ilmu produk jelas 

✅ Latihan diberikan secara online & offline. Latih sampai pandai.

✅ Biz plan juga jelas. 
(Jangan tak percaya 7 set PB je jual boleh buat biz berkembang luas. Bukan setakat di Malaysia tapi juga luar Malaysia. (Pssst.. mba2 Indonesia pun dah ramai-ramai order PB) 

✅Testimoni clients sentiasa up to date. 
(Real clients. Bukan testimoni rekaan atau CURI. Lihat di IG #testimoniTDC

 ✅Biz marketing secara online & offline diajar satu persatu.

Jom bersama Siti rebut BONUS RM5,000 untuk permulaan business. Nak tau caranya cepat-cepat hubungi siti ya!..



FREE VVIP TRIP ke KOREA



Nak tahu tak SHOM nak bawa usahawannya ke Seoul & Nami Island para Januari 2018 nanti. 

Excited! Tambah lagi time tu winter season. Bestnya, Tak sabar nak jadi sebahagian usahawan SHOM yang di bawa ke sana! Nak main salji original. Yes!..


Nak tahu lagi tak? 

SHOM tanggung semua perbelanjaan seperti flight ticket, hotel, makan minum (halal)and of course layanan 5 bintang untuk semua usahawan yang di bawa pergi. Kita cuma bawak duit poket untuk shopping je. Yang lain tak perlu nak fikir dah. Jom siapa nak ikut bersama TDC Team melancong, main salji, membeli belah, bergambar dan paling best dapat merasa makanan KOREA.


Jadilah travel partner Siti, kita ke Korea bersama.. Banyak aktiviti menarik & layanan 5 ⭐ dari SHOM yang sangat eksklusif! Akan menjadikan pengalaman indah dalam hidup & tidak dapat dilupakan. Mari rebut bersama TDC mulakan bisnes pertama anda & berpeluang melancong ke Korea secara PERCUMA! Mana tahu tuah ayam nampak di kaki, tuah kita ke KOREA nanti. 

Daftar sebagai ahli TDC sekarang. Pendaftaran cuma RM50 je dan anda berpeluang mencapai impian bersama kami. Bonus lumayan dan percutian hebat menanti anda. 

Daftar ahli sekarang dan kita sama-sama fight dapatkan FREE trip ke KOREA. Contact Siti ya ;)

WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL SEKARANG!!...


Kenapa? 
Sebab siapa  yang pakai Premium Beautiful mulai bulan ni akan berpeluang 
rebut hadiah BMW 318i FREE

Tak payah bayar downpayment. Tak payah bayar bulan-bulan. Memang PERCUMA! 


Macam mana??..

Senang je cara Nak Qualify:-

1. Setiap belian RM1,000 dalam satu resit layak untuk 1 penyertaan

2. Setiap belian RM1,500 dalam satu resit layak untuk 2 penyertaan

3. Setiap belian RM3,000 dalam satu resit layak untuk 10 penyertaan

Maksudnya, untuk setiap pembelian 1 SET Premium Beautiful dah layak 2 PENYERTAAN. Dan if beli 2 SET dah layak untuk 11 PENYERTAAN. Lagi banyak beli Premium Beautiful lagi tinggi la chances untuk menang kereta kannn?

So jom pakat-pakat beli Premium Beautiful korset. If anda join business peluang untuk dapat kereta FREE lagi besar dan paling best dapat monthly income. 

Oppp!!... Kalau beli lain-lain product, anda juga layak asalkan minimum RM1,000 dalam 1 resit. Mana tau dapat bergaya dengan BMW 318i FREE kan.

Oh yaa!.. bukan 1 hadiah sahaja tauu!.banyak lagi hadiah yang menanti anda. Jom kita tengok apa hadiah2 itu:-



So, apa lagi...hubungi Siti untuk maklumat lanjut.

http://www.sitinorizamishak.com/p/premium-beautiful.html



Iklan Raya - Selamatkan Hari Rayamu dengan Premium Beautiful



SelamatKan Hari Raya Anda | Iklan Raya Premium Beautiful Elegance 2017

Selamat Petang semua :)

Anda semua dah  tengok ke iklan raya Premium Beautiful 2017? Kalau belum, Jom pakat tengok iklan diatas ni dulu. Sila klik PLAY. Macam mana? mesti kelakar & tersenyum sorang2 kann.. Nampak tak mesej yang nak di sampaikan!...

Alaamakkkk!!..


Fuhhh!! SELAMATTT.
Selamattt nasib ada PB untuk dipakai...

Cantiknya bodyraya diaaa...


Wauuuu!!!...


Jadi lah penyelamat pada adik-beradik, ipar duai, atau cousins yang lain tu...Selamatkan Hari RayaMu dan keluarga serta rakan-rakan. Sharelah dengan mereka ini untuk pakai Premium Beautiful corset juga, supaya mereka pun terselamat sama. 



Untuk semua client Siti FREE CONSULTATION dan FREE FITTING. Jangan risau harga boleh dirunding. Inshaallah harga BEST PRICE dari Siti. Contact yaa!




Khasiat MIN KAFFE Kopi tanpa Gula

KHASIAT MIN KAFFE KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.

2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)


3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.

4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.

5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan. 




HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah
RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 24 kotak, anda layak dapat harga borong dan 
FREE LIMITED EDITION THERMOS 
yang comey dibawah ini...


Kualiti MIN KAFFE setanding kualiti kopi berjenama Antarabangsa TETAPI HARGA MIN KAFFE setanding harga warung :)

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!..

nRelate Posts and Homepage