TAHNIAH BUAT MENTOR KESAYANGAN CDM AIN ZULKARNAID

Setinggi-tinggi TAHNIAH untuk MENTOR kesayangan  CDM (Crown Diamond Manager) AIN ZULKARNAIND a.k.a CDM YONG for achieving the highest rank in this business. Sabtu ni 4hb November 2017 beliau akan diraikan dengan gilang gemilang & meriah dalam  Majlis Ulang Tahun ke 25 (MUT25) oleh syarikat Sahajidah Haio di Stadium Melawati Shah Alam. 

Siti sebagai anak didik mestilah ada rasa rasa bangga & semangat. Aura tu lain sangat sebab orangnya masih muda boleh berjaya sampai pangkat tertinggi dalam biznes. Kagum memang kagum sangat dengan kejayaan ini. Tak sabar naik raikan beliau sabtu ni? 


Cantikkan orangnya kan..Lepas event nanti Siti update lagi pic CDM Yong naik pentas. Tunggu tau! 





SIHAT & KURUS DENGAN SET KURUS BAJET

Menjadi kurus serta langsing dan ramping adalah idaman semua. Tidak kira, lelaki atau wanita, remaja atau golongan artis sekalipun. Kalau nak gemuk tu pun kadang-kadang mengambil masa, takkan nak kurus pula boleh dapat dengan jalan yang singkat. Sebab tu lah, tidak hairan kalau ada yang kurus semasa mengambil produk tersebut, tetapi bila stop, badan naik semula secara mendadak..seramkan!

Bagi yang bercadang untuk mengurangkan berat badan, SET yang terbaik adalah MINKAFFE, GARLIC TABLET DAN BV ALFALFA. Ini bukan ubat kurus tau tapi suppliment untuk membantu anda jadi sihat & kurus secara berkesan.  



Tahukah anda? Kunci asas untuk kurus adalah detox terlebih dahulu. DETOX adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus anda bersih, barulah badan anda akan dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Gabungan 3 product diatas adalah selamat untuk tujuan detox. Masing-masing ada kelebihan untuk hidup cara yang lebih sihat. 

TESTIMONI MEREKA YANG BERJAYA


1SET KURUS BAJET INI HANYA RM 160 SAHAJA. 



6 PERSOALAN MENGENAI PREMIUM BEAUTIFUL

Salam Sejahtera Semua.

Hai apa khabar semua. Siti harap semua baik-baik saja. Petang ni nak kongsi sikit laa persolan mengenai Premium Beautiful. Sebenarnya ramai betul kaum wanita mengeluh pasal berat badan. Ramai yang cuba cari penyelesaian macam mana nak kuruskan balik badan dengan cepat. Ya lah, mestilah masing-masing pikir macam mana nak kurus cepat. Sibuk kerja setiap hari sampai tak sempat nak senaman bagai. Bila makan pula, memang tak ingat waktu. Kadang-kadang tu waktu malam pun hentam makan. Time dinner dengan suami, dengan anak-anak, menambah-nambah nasi tu..
Bila time ada motivasi nak kuruskan badan tu, time tu la baru nak pergi bersenam. Ada yang ada budget sikit, pergi bersenam kat gym. Lari atas treadmill sejam rasa macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori…huhuhu frust nya!.. Bersenam punya bersenam berat tak turun-turun. Rasa letih, dah lari berkilo-kilo jauhnya. Dekat gym berejam-rejam exercise. Hasil macam tu jugak. Tak ada perubahan. Kalau ada pun, sikit sangat. Memang kecewa sangat, last-last berhenti terus tak payah exercise...
Lepas tu ramai laa juga nak pakai Premium Beautiful. Tetapi bila explain A-Z mulalah persoalan itu ini timbul. Dibawah ni adalah topik yang paling top orang suka tanya. Jom baca.. Kalau nak tanya lebih lagi sila lah whatsapp Siti di no 010-5668059. 








Set PREMIUM BEAUTIFUL bukan pakaian dalam yang biasa. Ia memberi kesan serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, diet, pembedahan atau senaman.

Ramai yang telah memakai korset Premium Beautiful ini dan merasai kebaikan dari segi peningkatan kesihatan dan kecantikan badan. Kebaikan kesihatan yang diberikan oleh korset ini tidak terhad kepada wanita sahaja. Ia juga sesuai digunakan untuk semua orang termasuklah golongan lelaki. 

Latest Testimoni Premium Beautiful


Premium Beautiful Corset ialah Corset Superbrand untuk Kesihatan dan Kecantikan. Premium Beautiful Corset merupakan pilihan Nombor Satu di Malaysia untuk wanita yang mahu menjadi sihat, cantik dan mempunyai keyakinan yang tinggi pada masa kini.

Dengan teknologi unik Far-Infrared-Rays yang (FIR), serta diiktiraf oleh American Chiropractic Association (Pakar Tulang Antarabangsa dari 3 buah negara), maka tidak menghairankan bahawa beribu-ribu wanita di Malaysia kini telah memilih Premium Beautiful Corset.

Lihat real testimoni di bawah ini yang transform dari pelbagai masalah dapat diselesaikan:-















Siti nak ingatkan lagi pada anda yang dah ada Premium Beautiful Corset ni supaya pakai dengan cara yang betul dan jaga elok-elok. Sebab Once anda tak ikut cara pemakaian Premium Beautiful yang betul, proses pengurusan dan pengecilan badan tidak akan menjadi. That’s why ada certain orang komplen pakai Premium Beautiful tak berkesan. Kalau  lah Premium Beautiful ni tak berkesan, tak mungkin dapat Pengiktirafan SUPERBRAND dan AWARD WINNER READERS CHOICE 2015 dan juga dapat bertahan dalam pasaran almost over 20 years dah.

Yang belum ada PB, boleh contact Siti as ur Premium Beautiful Expert to assist you to grab your own size of PB corset. Satu investment yang berbaloi. Beli sekali, pakainya bertahun2. Yup, comes with FREE REPAIR for LIFE!




Premium Beautiful Superbrands produk.

 
Salam Reader :)

Anda semua tahu tak yang Premium Beautiful Corset adalah Superbrand produk. Bukan calang-calang product boleh dapat pengiktirafan ini tau. Premium Beautiful (PB) mendapat pengiktirafan SUPERBRANDs produk, sebab PB produk sangat berkualiti, berkesan dan sangat laris di pasaran.



Mesti ramai tertanya SUPERBRANDS tu apa maksudnya? Okey mai sini siti jelaskan..Contoh terbaik adalah roti gardenia? Satu-satunya produk roti yang dapat superbrand produk roti. Kenapa roti tersebut dapat title Superbrands? Yang pertama sebab KUALITI. Tekstur roti gardenia  sangat lembut dan sedap. Kalau dimakan saja pun sedapp!!. Yang kedua sebab LARIS dipasaran dari lain2 jenis jenama roti. 


Sama juga dengan Premium Beautiful (PB). Kenapa dalam banyak-banyak produk kecantikan, PB pula yang dapat superbrand? Sebabnya adalah kualiti yang ada pada premium beautiful. Produk lain tak ada apa yang PB ada. Ianya merupakan korset No.1 pilihan wanita-wanita di Malaysia. Korset Premium Beautiful ini sesuai untuk semua wanita yang ingin menjadi sihat, cantik, dan berkeyakinan terhadap diri sendiri. Menggunakan pancaran teknologi Far-Infrared-Rays (FIR), yang telah diiktiraf oleh 3 International Chiropractic Associations, tidak menjadi tanda tanya kenapa beribu wanita Malaysia memilih korset Premium Beautiful. Korset Premium Beautiful terdiri daripada 3 keping pakaian dalam 1 set iaitu Bra Panjang (Long Bra), Pemegang pinggang (Waist Nipper) dan Seluar (Long Girdle).

Kira PB ni bukan semata-mata korset tapi sebab kelebihan PB sangat banyak antaranya merawat masalah sakit belakang, slipdisc, sakit pinggang, set berpantang/bersalin, untuk mengatasi masalah kesihatan seperti haid yg tidak teratur, ikhtiar untuk pregnant, migrain, angin badan, rahim jatuh, boleh reshape body, yang nak kurus dan macam-macam lagi lah. PB ini kira Miracle produk dan fungsinya perlbagai hanya dalam 1 PB sahaja. Hebatkan... 

Untuk dapat set Premium Beautiful Corset cepat-cepat hubungi Siti seperti no di bawah.



Ogroup TDC takes Korea

Asssalammualaikum & Salam Sejahtera

Akhirnya berkesempatan juga, Siti nak update blog hari ini. Nak berkongsi cerita sedikit tentang O-group pada 22hb Julai 2017 yang lalu dengan founder The Diamond Circle iaitu CDM Shaliza Aziz. Syukur Alhamdulillah dapat Siti & partner jumpa CDM Shaliza untuk kaut ILMU & semangat beliau. Happy kami tau!.. ia ye laa bukan senang nak set time sebab CDM kami selalu busy ke sana sini. Bila beliau ada je kat Kedah kami pakat-pakat nak jumpa dan luangkan masa bersama. 


Kebetulan trip yang SHOM nak bagi ni p KOREA...so kita ambil mood makan-makan kat KAFE KOREA. Uolls nak tau takk... seblm buat biznes ni, Siti xpernah pun masuk kafe-kafe sebegini. Lepas buat biznes macam-macam Kafe dah redah masuk. Hik3... macam jakun kannn!!.. xpaa laa kita upgrade sikit level masuk tempat2 yang xpernah kita kunjungi. 

Ni pilihan siti masa makan kat situ.. 

Okey laa.. berbalik pada topik Ogroup ni.. tujuannya adalah nak jumpa Mak Biznes kami untuk dapatkan ILMU. Ye laa.. nak berniaga kena lah berguru. ILMU tu penting.. sebelum berniaga kena ada ILMU, semasa berniaga mesti berILMU, pendek kata sepanjang hayat wajib terus mencari ILMU laa kann... 

Terima kasih tak terhingga pada CDM Shaliza atas semua ILMU & tips qulify ke KOREA yang diberi. Sejujurnya tak rugi tau spend time hari itu belajar dengan otai business. 

Terimakasih juga pada direct leader saya DDM Fiza Mahazi & mentor TDC Utara CDM Ain Zulkarnaind yang sudi teman & bersama kami. 



Terimakasih pada anak-anak didik #sitinorizamprotege iaitu SSM Nadiah Ahmad, SM NorAsma Noor dan SM Fatimah Nik Mat yang sudi hadir. Semoga dengan ILMU yang dapat tu kita sama-sama guna & fight untuk capai IMPIAN masing-masing. 






Kemain excited kami semua. Bukan setakat jadi Premium Beautiful Expert tapi kami dapat 
PAKAI, RASA & KONGSI KEBAIKAN PB. Orang utara dan yang berdekatan yang nak generate income boleh join TDC Utara. Mudah je konsep berniaga dengan THE DIAMOND CIRCLE :-


✅ Ilmu produk jelas 

✅ Latihan diberikan secara online & offline. Latih sampai pandai.

✅ Biz plan juga jelas. 
(Jangan tak percaya 7 set PB je jual boleh buat biz berkembang luas. Bukan setakat di Malaysia tapi juga luar Malaysia. (Pssst.. mba2 Indonesia pun dah ramai-ramai order PB) 

✅Testimoni clients sentiasa up to date. 
(Real clients. Bukan testimoni rekaan atau CURI. Lihat di IG #testimoniTDC

 ✅Biz marketing secara online & offline diajar satu persatu.

Jom bersama Siti rebut BONUS RM5,000 untuk permulaan business. Nak tau caranya cepat-cepat hubungi siti ya!..



FREE VVIP TRIP ke KOREA



Nak tahu tak SHOM nak bawa usahawannya ke Seoul & Nami Island para Januari 2018 nanti. 

Excited! Tambah lagi time tu winter season. Bestnya, Tak sabar nak jadi sebahagian usahawan SHOM yang di bawa ke sana! Nak main salji original. Yes!..


Nak tahu lagi tak? 

SHOM tanggung semua perbelanjaan seperti flight ticket, hotel, makan minum (halal)and of course layanan 5 bintang untuk semua usahawan yang di bawa pergi. Kita cuma bawak duit poket untuk shopping je. Yang lain tak perlu nak fikir dah. Jom siapa nak ikut bersama TDC Team melancong, main salji, membeli belah, bergambar dan paling best dapat merasa makanan KOREA.


Jadilah travel partner Siti, kita ke Korea bersama.. Banyak aktiviti menarik & layanan 5 ⭐ dari SHOM yang sangat eksklusif! Akan menjadikan pengalaman indah dalam hidup & tidak dapat dilupakan. Mari rebut bersama TDC mulakan bisnes pertama anda & berpeluang melancong ke Korea secara PERCUMA! Mana tahu tuah ayam nampak di kaki, tuah kita ke KOREA nanti. 

Daftar sebagai ahli TDC sekarang. Pendaftaran cuma RM50 je dan anda berpeluang mencapai impian bersama kami. Bonus lumayan dan percutian hebat menanti anda. 

Daftar ahli sekarang dan kita sama-sama fight dapatkan FREE trip ke KOREA. Contact Siti ya ;)

nRelate Posts and Homepage