YEAR END SALE!!... PREMIUM BEAUTIFUL



Sana Sini YEAR END SALE!!..semua mesti dah tahukan bulan Disember adalah bulan BIG SALE untuk semua barangan di Malaysia. Beberapa hari lagi je nak ke tahun 2018.  Ramai yang ambil kesempatan nak berjimat masa ini. Biasanya jualan akhir tahun yang paling BEST terutama untuk Premium Beautiful Korset yang ramai wanita mengidam nak pakai korset ajaib ni.


Yang teringin nak beli Premium Beautiful tapi tak cukup bajet...haaa time ni la masa yang sesuai untuk dapatkan Korset Premium Beautiful. Boleh dapat diskaun sehingga Diskaun RM600 - RM1500. Uolls  tak nak ke? Banyak tu..

Masa ni memang berbaloi-baloi kalau beli PB. Yang buat persediaan nak kawin, ada yang jadikan hantaran, ada yang bersiap-siap untuk berpantang, ada yang nak capai impian kurus, nak pakai sebab sakit belakang atau lihat gambar dibawah ini:-


Lagipun beli sekarang sangat JIMAT sebab ada Year End Sale. 


Untuk FREE TRIAL or nak tahu lebih lanjut tentang promo Premium Beautiful, terus jer contact Siti ya..

LIMITED stocks and TIME only!.
                   

MUDAHNYA BERNIAGA DENGAN THE DIAMOND CIRCLE (TDC)

Bagaimana 2017 kita? Biasa atau memeritkan jika dikenang? Jika memeritkan ayuh tahun 2018 ini kita upgrade diri dan kewangan. Takkan saban tahun kehidupan masih nak ditakuk yang sama. Mesti nak buat pembaharuankan.. 

Jom berniaga bersama The Diamond Circle!

Ramai yang berminat nak berbusiness dengan TDC, tapi tak tahu macam mana nak mula kan?

Tak susah pun nak mula berniaga online dengan TDC, ada 3 langkah sahaja untuk jadi Trusted agent yang sah.

1. Langkah pertama daftar RM80


Pilih lah nak mula dengan pakej mana. Kalau rasa tak ada idea, kami ada business proposal yang dah terbukti menjadi-jadi. Dah ramai dapat bonus besar dari plan ini. 

2. Langkah kedua, kita mula pakai product yang kita pilih, then mulalah share & promote dengan confident. Kami ada banyak poster & testimoni sendiri. Jadi tak perlu risau kalau tak tahu nak post apa. Semudah copy & paste sahaja. Product kita pula semua HOT & LAKU LARIS u olls!

3. Langkah ketiga, teruskan operate business anda secara online & di mana sahaja. Semenanjung, Sabah, Sarawak, Singapore, Brunei, Indonesia atau serata alam pun boleh! Anywhere & anytime! 

Tak susah kalau nak berniaga bersama TDC! Siapa buat dia dapat! Mari bersama Siti untuk sama-sama mencapai kejayaan perniagaan dengan Team TDC.

Tak pandai Siti boleh bimbing. Be my protege.  Anda pasti sukses!

Premium Beautiful Expert
Leader TDC











LIVE UPDATE ON 24TH DECEMBER 2017

Eh tengok apa tu? 

Excited & kusyuk betul tu. Mesti something best is coming kan. 

Uols nak tahu? 

Stay tune to our FB / IG until 24th Dec. 

Rugi kalau terlepas tau. 

“Together We Make A Greater TDC 2018”


#TDCmillionaireMind
#transformasi2018
#sitinorizamishakishakdotcom

KHASIAT GARLIC TABLET (PIL BAWANG PUTIH)


Hai semua, Selamat Petang. Hari ini Siti nak share tentang khasiat bawang putihSiapa yang tak kenal dengan bawang putih? Bawang putih adalah suatu ramuan popular yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Ia merupakan salah satu bumbu masakan yang telah digunakan secara turun-temurun dan wajib ada stoknya di dapur (kecuali dapur yang dah lama tak berasaplah).

Antaranya khasiatnya adalah:-


1) Mencegah Dari Keracunan Makanan

Bawang putih mengandungi ciri-ciri antibakteria, antimikrob dan juga antivirus. Sebagai agen antibakteria yang kuat, ia mampu untuk membunuh bakteria yang merbahaya kepada badan manusia seperti salmonella, staphyloccocus dan e coli.

2)  Mengubati Jerawat.

Sifat anti oksida dan antibakteria yang terdapat pada bawang putih dapat membantu menyelesaikan masalah kulit muka yang berjerawat. Ciri antibakteria yang ada pada bawang putih mampu mengecutkan dan menghilangkan jerawat secara perlahan-lahan. Ia juga dapat bertindak untuk mengurangkan parut jerawat.

3)  Mengawal Berat Badan.

Bawang putih mampu meningkatkan tahap metabolisme badan serta menghentikan penghasilan sel-sel lemak dalam badan.

4) Menambahkan Tenaga Fizikal Dan Stamina.

Anda cepat merasa letih? Selain daripada memakan supplemen yang dibeli dari farmasi, anda boleh juga mengamalkan pengambilan bawang putih secara konsisten kerana ia dipercayai mampu menambahkan tenaga fizikal, daya kekuatan dan stamina seseorang.

Di zaman purba Mesir, golongan hamba abdi dan buruh pada ketika itu yang bekerja keras dalam pembinaan piramid di Mesir telah diberi makan bawang putih, dengan tujuan untuk meningkatkan tenaga fizikal mereka. Pemakanan bawang putih untuk peningkatan stamina ini telah turut juga diamalkan di kalangan atlet-atlet dan golongan askar dalam tamadun Yunani.

5)  Mencegah Serta Menyembuhkan Demam Dan Juga Selsema.

Kandungan antioksidan dalam bawang putih dapat merangsang sel-sel darah putih yang membantu meningkatkan sistem imunisasi badan dan mencegah daripada dijangkiti demam dan selsema.

6)  Mengurangkan Risiko Mendapat Penyakit Kanser.

Pengambilan bawang putih yang konsisten setiap hari dapat mengurangkan risiko terkena penyakit kanser, terutamanya kanser perut, kanser kolon dan kanser prostate. Kandungan mineral bawang putih didapati memiliki ciri-ciri anti barah yang dapat menghambat pertumbuhan sel-sel kanser dalam badan.

Selain itu kompoun sulfur dalam allicin didapati bertindak sebagai detoxifier yang mampu membuang bahan-bahan toksin dalam hati dan memelihara sel-sel badan daripada kesan buruk toksin.


Nak tak Siti bantu anda untuk dapat khasiat-khasiat di atas? Kini bawang putih boleh didapati dalam bentuk tablet. Hanya RM44 untuk 80biji pos RM8. Untuk pembelian 2kotak free pos ya. Jom order :)


KOMBINASI SARAPAN TERBAIK DENGN MINCHA



Rata-rata rakyat Malaysia memang memilih nasi lemak dan teh tarik sebagai kombinasi sarapan yang terbaik.  Betul tak?  

Siti sendiri pun kalau lepak kat kedai makan waktu pagi atau petang, mesti nak order teh tarik.  Sedappp. Lagi pekat lagi sedap.

Tapi nak tau tak?  Teh tarik yang selalu kita minum tu sebenarnya tinggi tau kalorinya.  229 kal untuk satu gelas. 

Teh tarik kalau tak manis, tak best. Pekat dan manis, memang oumph!  No wonder ramai rakyat Malaysia kena diabetes.

Lagi satu teh tarik kat kedai tu kebanyakannya guna pewarna tiruan yang sah-sah tak elok untuk kesihatan.

Sebab tu, sekarang Siti breakfast kemana-mana saja bawa teh tarik sendiri.  Sampai kedai, order air panas, buka sachet dan tuang.  Nak effect teh tarik, minta gelas kosong satu.

Rasa sedap memang confirm sihat. Sebab teh tarik yang Siti guna, tak ada pewarna dan tak ada gula.  Sebabnya ia    menggunakan daun teh hitam dan stevia sebagai pemanis.

Dan paling best tu ada garam buluh yang baik sebagai anti-oksidan.

Bestkan?  Teh tarik sedap, badan sihat.  68 kal aje ye.


MINCHA TEH TARIK CELEBRI-TEA 


TRANSFORMASI 2018, ARE YOU READY?


Semua orang memiliki kelemahan. Namun jika anda rasa yang kelemahan ini mengganggu atau menghalang anda daripada mencapai sesuatu yang lebih baik, anda boleh memperbaikinya jika anda mahu dan berkeinginan.

Nantikan sesuatu yang luar biasa bakal berlaku pada 2018. Kami akan bantu anda menjadi luar biasa dan tukar kelemahan yang ada dalam diri anda menjadi kekuatan.

Jika anda mahu dan sanggup memajukan diri sendiri ke tahap yang lebih tinggi dengan memperbaiki kelemahan anda, Unity adalah apa yang anda cari. 

“Together We Make A Greater TDC 2018”

YOUR ARE INVITED


2 MORE DAYS!


“Where there is UNITY
There is always Victory”

Sejarah bakal tercipta, 
Sesuatu yang hebat bakal dijelmakan
Seiring sejalan membentuk satu kesepakatan yang hebat
Kita bakal menjadi saksi kepada satu revolusi kejayaan
Dan lebih istimewa kita adalah sebahagian daripadanya


[EXCLUSIVE] 
Sesi meet and greet bersama icon usahawan hebat akan turut diadakan
Anda berpeluang mendengar perkongsian hebat dan pengalaman mereka dalam dunia perniagaan. Bagaimana cabaran dan bagaimana mereka melaluinya sehingga berjaya.


Nantikan 24 Disember ini.

Kebangkitan pelopor utama usahawan online Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM).

Pastikan anda turut serta. 

Together With Make A Greater TDC 2018


KELEBIHAN TEH TARIK MINCHA DARI TEH TARIK MAMAK


Memperkenalkan MIN CHA, mulakan hari anda dengan minuman TEH TARIK pertama didunia yang diadun dengan GARAM BULUH Korea. 


Teh dikenali sebagai “Cha” dalam Bahasa Cina dan “Chai” dalam bahasa Arab dan Hindi “Teh Tarik” mula di perkenalkan di Malaya oleh golongan India Muslim yang datang untuk bekerja.

Chai Walla (penjual teh) mula menjual teh ini kepada pekerja di kilang dan lombong sekitar Malaya. Teh Tarik kemudian diolah dengan krimer pekat manis bagi menyesuaikan rasanya dengan sumber dan citarasa tempatan. 

TAHUKAH ANDA TEH TARIK BIASA BERAPA KALORI.??


Perhhh!!.. tingginya kalori.Baru satu hidangan dah 229 kalori. Kalau sehari minum 3-5 hidangan tentulah tidak baik untuk kesihatan kan. Orait.. jom kita lihat perbezaan Teh Tarik biasa dengan Teh MINCHA ini :-


KELEBIHAN STEVIA DALAM TEH MIN CHA




KELEBIHAN GARAM BULUH DALAM MIN CHA



So mulai hari ini jom kita tukar teh biasa kepada teh MIN CHAYang ada kencing manis, diabetis tak perlu risau pun boleh minum teh MIN CHA ini.  Pengemar teh tarik WAJIB cuba! Sekotak ada 20sachet dengan harga RM 42.00 free postage :)

Pastikan sarapan pagi anda adalah TEH TARIK MIN CHA ya!

DAPATKAN TEH MIN CHA ANDA SEKARANG !! 



MIN CHA BAMBOO SALT MILK TEA (Teh Tarik Pracampur Garam Buluh)


MinCha adalah Teh Susu Tarik keluaran terbaru SHOM telah pun berada dipasaran sejak awal November 2017. Local artis jadi ambassador SHOM iaitu  artis NUR FAZURA sempena pelancaran MinCha (milky tea)



MinCha dirumuskan dengan daun teh hitam berkualiti premium dan Garam Buluh untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik biasa yang anda pernah nikmati.



Sekarang sudah boleh minum Teh Tarik dirumah, tak perlu lagi ke kedai mamak. Secawan teh yang lazat menyegarkan hari anda, terutama kepada golongan yang sangat gemarkan teh tarik.  Minuman yang beraroma ini, bertekstur halus dan berkrim menambat citarasa semua dan memberi pengalaman indah ketika menikmatinya. 



Min Cha Bamboo Salt Milk Tea 

1. Krimer bukan tenusu
2. Serbuk teh segera
3. Serbuk Whey (mengandungi Protein Susu)
4. Maltodextrin
*GARAM BULUH*
6. Ekstrak Stevia
7. Sukralose
8. Mengandungi bahan penstabil sebagai Kondisioner yang dibenarkan


Manfaat MinCha
1. Mudah lawas pembuangan air besar 
2. Menambah tenaga seharian 
3. Kurang rasa lapar keterlaluan 
4. Fungsi utama Mincha ialah untuk DETOX (mengandungi Extract Black Tea dan Garam Buluh dari Korea sebagai ejen detox terbaik) 


Let's Drink like a Celebri-Tea

JOM ORDER!..

TESTIMONI BODY SCRUB - MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING

Selamat Petang Blogger 


Body Scrub Marine Essence atau dikenali dengan nama lulur badan  garam buluh adalah sebahagian daripada rutin penjagaan badan sejak zaman berzaman. Sehingga kini, body scrub badan masih menjadi tradisi untuk mereka yang mahukan tubuh badan yang cantik dan sihat. Body Scrub juga adalah rahsia terhebat untuk mencantikkan kulit badan. Kebiasaanya body scrub badan di lakukan di spa-spa sahaja untuk mereka yang berduit. Untuk orang biasa amat jarang sekali dapat melakukan body scrub  di spa. Ini kerasa kos untuk melakukan scrub badan di spa agak mahal.

Faedah dan Kepentingan Body Scrub Marine Essence :-
  • Memperbaiki tekstur kulit.
  • Menjadikan kulit lebih cantik, halus, licin, gebu dan cerah.
  • Menanggalkan sel-sel mati serta daki pada badan.
  • Memutihkan bahagian-bahagian tersembunyi pada tubuh badan seperti celah ketiak, lutut, siku dan pelipat peha.
  • Mengembalikan kebersihan kulit daripada kotoran dan sel kulit mati yang terdapat dalam liang pori-pori.
  • Mengembalikan seri kulit kusam akibat daripada peningkatan usia dan sinaran matahari.
  • Menjadikan warna kulit sekata.
  • Menghapuskan warna kulit berbelang.
  • Menjadikan kulit tegang dan mengurangkan kedutan
  • Menjadikan kulit sentiasa lembut dan lembap.
  • Menghilangkan bau badan dan bau peluh.
  • Mengurangkan tekanan & keletihan.
  • Mengekalkan tenaga.
  • Mengurangkan dehidrasi.  

TESTIMONI BODY SCRUB MARINE ESSENCE






  

Jom dapatkan Body Scrub Garam Buluh ini. 

Hubungi Siti dengan segera!..



nRelate Posts and Homepage