Kemeriahan Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Seperti yang dijanjikan, hari ni Siti nak update gambar-gambar semasa MUT 24 SHOM. Memang grand habisss…!! Satu Malaysia Usahawan SHOM turun.  Selama 24 tahun bertapak kukuh di negara kita, SHOM telah melahirkan ramai usahawan yang bukan sahaja mempunyai pendapatan yang lumayan beribu ringgit, malah boleh mencecah JUTAAN ringgit sebulan hanya dengan membina network! Produk yang dikeluarkan oleh SHOM juga adalah produk yang sangat berkualiti dan terbukti memberi value added kepada pengguna.

Untuk event kali ni Siti bawa 2 orang rakan kongsi nak bagi mereka experience sendiri mcm mana kalau SHOM adakan event, bukan cikai2 punya event. Siapa yang hadir pasti rasa teruja dan terbakarr... hik3

My partner Fatimah Nik Mat & Nadiah Ahmad 

Me, 1st time ber henna kat tangan tuu.. mulanya rasa takut jgk sebab mcm2 viral ada yg xtahan dgn inaimerah yg ada dipasaran..alhamdulillah my tangan xjadi  ellergies. hahaha

With my direct leader DDM Fiza Mahazir 

Ok, Sebenarnya seronok berkumpul ramai-ramai ini. Sebelum ni ada antara rakan-rakan seperjuang just chat dalam whatsapp je. Tapi bila face to face lagi mesra hubungan kami. Jom layannnn gambar-gambar group The Diamond Circle :) Lets enjoy the picture!!!...










Sebelum majlis start, kami dari THE DIAMOND CIRCLE TEAM berkumpul dulu sama-sama. Memang tak sah kalau masa event tak ambil gambar ramai-ramai. Bertemakan warna korporat iaitu merah hitam, semua kelihatan sungguh gorgeous dgn busana masing-masing. Dah macam fashion show dah.. Meriah dan happening!!...


Itu sajalah cerita sepanjang MUT ke 24.. Seronok dapat spend time dengan semua rakan-rakan TDC, sambil tu dapat menaikkan semangat dan aura nak jadi CDM. Doakan Siti. Insha Allah maha tahu rezeki dapat naik pentas lagi ;) 

Btw, sangat-sangat enjoy dengan event hari tu. Thanks to all mentors and partners yang memeriahkan majlis dan bersuai kenal dengan partners baru. Hopefully, our relationship berkekalan selamanya.


Happy 20th Birthday PREMIUM BEAUTIFUL



Happy 20th Birthday PREMIUM BEAUTIFUL

Sedar tak sedar, dah 20 tahun dalam pasaran. Sangat kagum dan bangga sebab PremiumBeautiful Corset inilah antara punca rezeki masa mula-mula Siti nak berniaga dulu.

Bayangkan produk apa yang boleh kekal dalam pasaran selama 20 tahun? Hanya produk yang betul-betul mempunyai permintaan yang tinggi dan berkualiti sahaja mampu mengekalkan posisi mereka di dalam pasaran.

Selepas 2 dekad, harga tidak banyak berubah. Kualiti masih lagi terjaga. Apatah lagi khidmatmu yang sentiasa menjadi pilihan ramai. Premium Beautiful Corset No. 1 terbaik 70% Kesihatan & 30% Kecantikan.


Teruja sungguh dgn baju dalam hitam Premium Beautiful yang 20 tahun di pasaran! Tetap high demand walau zaman makin berubah, makin canggih, makin maju.. sebab apa? Sebab badan wanita ni very precious...PB is every women's need 😍

Siapa belum ada Premium Beautiful. Ini masa terbaik untuk dapatkan Premium Beautiful sebab anda dapat berjimat dari RM 600 - RM 1500. Grab Premium Beautiful hari ini utk lebih murah..

Year End Sale Premium Beautiful (Y.E.S)


PREMIUM BEAUTIFUL ialah BAJU DALAM yang sangat "EXCLUSIVE" yang berperanan menjaga kesihatan serta kecantikan kita semua! 

YEAR END SALE PROMOTION kini sudah bermula. Sesiapa yang berminat nak pakai Premium Beautiful, inilah masa paling sesuai untuk milikinya. Jimat banyak tau uols... sempena HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ni, Promosi sah sehingga 31 December 2016 ini sahaja. Haaa tunggu apa lagi, mai la pakat-pakai beli seorang 1 set.
Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya? jom tengok list ini :-

1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup. Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND. Satu-satunya corset yang menyediakan waranty seumur hidup kepada penggunanya (LIFETIME WARRANTY)


Jom cepat-cepat dapatkan PB Corset ini. Rebate PB jimat sampai RM600 - RM1500 dalam bulan DECEMBER sahaja. Kebiasaannya akan datang memang tak dapat lagi promosi yang memang JIMAT BANYAK macam ni..BULAN INI BUKAN BULAN DEPAN!! Ulang lagi sekali!! 📢📢📢 BULAN INI LAST, BULAN DEPAN HARGA BIASA!! Kengkawan yang nak dapatkan set PB ni kena cepat-cepat contact Siti untuk:- 

✔ dapatkan ukuran
tentukan size PB
confirmkan harga size PB 
cara pembayaran 

Wajib beli sekarang!.. Hubungi Siti ya ;)

nRelate Posts and Homepage