Annual Dinner The Diamond Circle - Rock N Roll 2016

Hari ni rasa excited sangat sebab esok malam ada TDC Dinner. Kali ini dengan ROCK N ROLL!!!. gempak kan!!.. Full house this year tau!! 

Tahun lepas tema Masquerade Dinner - pakai topeng. Tapi rasa tahun ni lagi laah meraih sebab dapat penaja. Antaranya, jom kita tengok siapa sponsernya :- 


Syukur Alhamdulillah, Konsep deco tahun ini ditaja oleh KL Wedding Ministry

Tak sabar nak tunggu hasil deco mereka untuk TDC ROCK n ROLL DINNER 2016 nanti..

By the way bakal-bakal pengantin yang masih lagi survey untuk majlis anda.. apa kata uols singgah di IG KL Wedding Ministry katanya ada PROMOTION sekarang ni.
Jangan terlepas peluang yaa..!


Tengah survey untuk majlis kahwin nanti??. HERE U GO!.
FINALE SALE! All in for only RM5,000.00 NETT

PELAMIN (Artificial flower, WalkWay, Arch) 10 Selected Fresh Design Pelamin or Mix and Match Design
MAKEUP by Profesional MakeUp Artiste
HIASAN MEJA ADAB.
HANDBOUQUET Fresh Flower.
BUSANA SANDING L & P Sedia Ada termasuk Aksesori Lengkap + Kasut.
CALL OR WHATAPPS 0164450538 / 0174468049



Bukan tu je!! ada 10 hadiah shawl menarik SPONSORED by @rias_couture

"Rias Couture nak buat Car Booth Sale tapi tak tahu kat mana lagi. Kalau nak tahu kena lah follow and like IG @rias_couture FB www.facebook.com//hijabbyRia.Rahman


Chiffon, Moss Crepe variety colors..labuh dan pasti puas hati sebab Gred A dan berkualiti. Nak custom made pun boleh."

Jadi cepat Uollsss follow and like FB dan IG @rias_couture 


 Wauuu!!..bestnya.. ada banyak hadiah. lagi laaa excitedkann!! Moga esok malam ada rezeki Siti nak bawa balik hadiah banyak2.. DOAkan yaa!! ;)


Confirm la dah ready.. jom teaser sikit baju apa nak pakai nanti..



Esok malam kita rock & roll...💃💃💃💃
Time niaga, kita niaga, time enjoy, kita enjoy!!

Next entry nanti Siti update gambar2 rock kita yaa.. Tungguuu!! 


Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Tak sabar dah nak ke Majlis Ulangtahun Tahunan syarikat HAI-O yg ke 24. Esok last kerja... Yehoooo!!!.. Tidur xlena sebelum ni duk fikir baju apa nak pakai. Alhamdulillah semua persiapan dah dibuat. Excited Siti kali ini sebab ditemani oleh 2 rakan kongsi iaitu Nadiah Ahmad & Fatimah Nik Mat

Okey!!.. nak citer sikit laa Apa itu MUT?? mesti semua tertanya2 kann??.. Sebenarnya setiap tahun syarikat akan mengadakan sambutan ulangtahun bagi meraikan para usahawan yang telah mencapai pangkat tertinggi iaitu sebagai Crown Diomand Manager (CDM).  

Kali ini sambutan ulangtahun MUT24 diadakan di Mines International Convention Centre (MIECC) Seri Kembangan. Selangor. Tagline kali ni ialah "WE STRIVE TOGETHER" Aturcara majlis lihat kat bawah ni:-


Banyak acara menarik. Yang paling best cabutan bertuah untuk tahun 2016 ni adalah kereta CheryMaxime Awesome kann.. lucky draw HADIAH UTAMA kali ni Cherry oh Chery... Tahun ni milik siapa agak-agaknya yeaa!!.. Mungkin milik Siti atau milik anda??? Tahun lepas 2015 cabutan bertuah kereta Axia menjadi milik CDM Fauwati.. Tahun 2016 siapa??? 


Semoga ticket SITI NORIZAM ISHAK bertuah lahhh yer kann!!.. tolong lah DOA kann ;)


Ayda Jebat

Vince Kim Dong Gyun

Penampilan istimewa ada Ayda Jebat  & Vince Kim Dong Gyun. Siapa-siapa nak bertentang mata inilah masanya. hahaha...

Bukan calang-calang syarikat boleh buat event macam ni untuk meraikan Usahawan SHOM. Alhamdulillah berada di dalam syarikat yang betul. Okey setakat ini je Siti kongsi kemeriahan tentang sambutan yang bakal diadakan pada Sabtu ini 19hb November 2016. Tunggu next entry yaa.. nanti Siti share gambar2 yang menarik semasa majlis ini. ;)

We Strive to Better FUTURE
WE STRIVE TOGETHER
MUT24 SHOM 2016




Promosi Cantik Melentik Premium Beautiful


Sekarang semua mampu miliki PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, cuma serendah RM95 SAHAJA sebulan. Paling JIMAT sebab beli sekarang boleh save duit RM400 utk satu set. For those yg beli dari Siti akan dapat FREEGIFTBooked your turn utk harga promo last December ini. Cepat2 sebelum tamat tempoh promo ;)
Nak tahu lebih details mengenai harga Premium Beautiful dan cara mendapatkan PROMO PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini dengan harga yang murah dan berbaloi? Sila hubungi no dibawah dengan segera.

Premium Beautiful- No 1 Beauty & Slimming Corset in Malaysia.

Berpantang dengan Premium Beautiful

BERPANTANG merupakan moment selama 44 hari bagi para ibu selepas bersalin untuk berehat dan memulihkan tahap kesihatan diri.
Terdapat banyak amalan berpantang yang dilakukan oleh masyarakat Melayu kita. Antaranya adalah amalan berbengkung.
Amalan berbengkung dikatakan amalan wajib yang mesti dilakukan semasa berpantang bertujuan untuk memulihkan rahim wanita selepas bersalin. Juga untuk menguatkan otot2 ibu selepas bersalin.

Berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL, lagi senang dan mudah di kala berpantang sendirian. Kalau nak tau sekali kita pakai PB dalam sehari bersamaan dgn 5 kali sesi bertungku.  Satu²nya bengkungmoden yang ada FAR INFRARED membakar lemak 900 kalori.  Immediate reshape ghituu...membantu mengurangkan strechmark dan support peranakan kita. Potential weight loss minima 10 - 15 kg semasa berpantang..

Scary kan lepas bersalin perut still ke depan macam pregnant lagi. Cecepat sarung PREMIUM BEAUTIFUL. Lebih praktikal. Boleh dipakai untuk normal delivery ceaser. 
Inilah sebab kenapa customer suka berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL .Ramai yang Lost Weight 10-15kg semasa berpantang.. Body?? Ramping berpotongan.


Biasa lepas bersalin risau kan badan naik, body shape mengembang bagai di pam2 tapi kalau pakai premium beautiful body makin cantik tau. Tak sempat habis pantang berat dah turun banyak. Memang berbaloi tau berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL Memang tak cari lain dah..

Makin ramai yg mula pakai PREMIUM BEAUTIFUL atau nama popularnya bengkung moden semasa berpantang..nak tahu kenapa? sebabnya, premium beautiful lebih mudah dipakai serta keberkesanan utk kembali ke bentuk badan yg asal.. suka kan..😊😊


Lebih mudah bila pakai Waist Nipper PREMIUM BEAUTIFUL. Tak perlu nak melilit panjang2, lepas habis berpantang, masih boleh pakai hari2😉 Ini baru alah membeli menang memakai!


Dengan PREMIUM BEAUTIFUL, dah tak perlu bertungku, Jimat gas kan... Almaklumla dengar2 hrga gas pun dh nak naik nih...


Siapa kata pakai Premium Beautiful Corset susah nak bf baby???? Pakai dulu baru uols tahu macam mana senangnye nak bf baby dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. Step by step akan diajar.. don't worry dear ;)


Untungnya berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Perut tak rasa bergoyang, malah lebih selesa lagi. Flabby tummy semua pergi jauh2. Hehehe. 


Mother of 6! Siapa kata makin ramai anak semakin gemuk? Dengan PREMIUM BEAUTIFUL, tiada lagi masalah naik berat badan selepas bersalin. Percayalah! Jom berpantang dengan PB ;)


PREMIUM BEAUTIFUL ni.. amat membantu dalam proses pemulihan. Sekaligus membantu dapatkan kembali bentuk badan.



Bersalin cesarian ~ Perut kempis & badan terletak elok selepas pakai
 PREMIUM BEAUTIFUL


Beza kan??? In 5month je pakai PREMIUM BEAUTIFUL dapat ideal weight & shape👍 


Rata² ramai lepas bersalin komplen badan x kemas.. Perut buncit gelebeh/strechmark. Payudara kendur, pinggul/punggung melebar. So decided nak pakai bengkung infrared paling senang pakai & langsing kemas berpotongan.
Terdapat 2 jenis koleksi.

 →Yang hitam adalah koleksi PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC
→Yang kelabu/silver adalah koleksi PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE  
HARGA SUPER JIMAT sedang berlangsung SEKARANG!..Dapatkan premiumbeautiful anda sekarang dengan harga Super Jimat yang memang BERBALOI dengan 3 cara pembayaran;-
→ Cash
→ CreditCard
→ AEONCreditInstallment 

Inilah masa yang tepat sebab PREMIUM BEAUTIFUL tengah HARGA RUNTUH sekarang nie. Jimat sehingga RM400!!!.. Contact ya ;)


Kelas Blogging TDC Utara

Salam kaya berjaya untuk semua :)

Entry kali ni Siti nak share kelas blog TDC Utara. Tujuan kelas kali ni adalah untuk membantu anak2 niaga untuk create blog masing-masing. Kelas adalah percuma.  Kelas diterajui oleh CDM Ain Zulkarnaid dan dibantu oleh beberapa leader utara iaitu DDM Fiza Mahazir, SSM Wani Ameen & off coz laa me DSM Siti Norizam Ishak :)

Blog pada masa sekarang sentiasa menjadi medium yg mendapat sambutan tinggi. Ia adalah satu platform yang evergreen di mana semakin hari semakin banyak blog baru yang dibuat. Sama ada blog peribadi, blog perkongsian hobi, blog perniagaan dan blog syarikat. Semuanya dengan matlamat menyampaikan mesej yang tersendiri kepada para pembaca blog mereka.

Blog membolehkan kita menulis perkembangan terkini dan maklumat penting berkaitan perniagaan, tips dan sebagainya. Berbeza dengan halaman jualan, laman web atau status FB, dgn blog kita boleh menyampaikan maklumat perniagaan kita dengan lebih mudah, jelas dan kekal...Ia ibarat rumah atau kedai kita yang dibuka 24 jam sehari, dan boleh dikunjungi bila-bila masa dan oleh sesiapa sahaja. Paling menarik, kita tidak perlu pun berada online sepanjang masa sebaliknya hanya perlu menguruskan tempahan dari pelanggan sahaja. 

Yang pakai shawl maroon tu lah CDM Ain Zulkarnaind a.k.a CDM Yong :)

DDM Fiza Mahazir yg shawl black tuu..

SSM Wani Ameen tengah check blog memasing :)

and Me.. Siap jaga baby syasya lagi. Anak bukan penghalang si ibu belajar blog. Sebab anak laa kena belajar & mahirkan blog. One day boleh laa si ibu jana income dari rumah kann... ;)





Suasana kelas yang santai & selesa untuk anak2 TDC Utara belajar create blog sendiri



Tanpa guru tak kemana kita dalam sesuatu bidang terutamanya dalam business. Business ini lebih long term,semakin kita  buat semakin menjadi... BLOG  juga merupakan platform untuk kita memudah pelanggan mengenali produk perniagaan kita. Maklumat yang tepat dan menarik, memudahkan pelanggan untuk mencari apa yang mereka inginkan. Sebab tu lah kena belajar blogging ;)

Yang berminat menjadi my protege, jangan segan untuk menghubung Siti. Kita bina kerjayaan bersama dengan plan dan strategi Social Media ini untuk mencari side income atau bertukar kerjaya kepada mumpreneur/usahawan. Contact yaa!!


Harga Runtuh Bio Zone Food Purifier



Macam mana kita nak elak dari memakan racun sepanjang hidup kita?


Bila sebut saja tentang biozone ramai yang cakap "oooo...penapis air eerk".. Salah sama sekali tekaan yang dibuat...Biozone Food Purifier ini satu proses penyisihan/menyahkan bahan toksin,bahan kimia dan bakteria yang  tersembunyi dalam makanan kita. Selain itu ia juga menyisihkan bendasing yang tidak baik dan sekaligus dapat menglakkan risiko untuk mendapat penyakit yang merbahaya..

Jom telaah info BIOZONE FOOD PURIFIER dibawah ini ;-




Percaya atau tidak apa yang kita makan selamani.. Ini lar punca penyakit yang dialami sekarang...So no wonder lar kita boleh diserang penyakit jantung secara tiba-tiba...Ini yang kita makan berpuluh-puluh tahun selama ini..





Sekarang tengah ada promo untuk Biozone Food Purifier. Harga runtuh nie...Special price only RM 999. Banyak jimat tu.. Normal price RM1750. Harganya amatlah berpatutan...Buatlah PELABURAN kecil ini untuk MANFAAT/ FAEDAH yang besar di kemudian hari. Hargailah kesihatan diri anda dan keluarga bermula HARI INI!!!

STOCK TERHAD, DAPATKAN SEGERA...



nRelate Posts and Homepage