Apa itu The Diamond Circle?

Apa itu The Diamond Circle?

Di SHOM banyak produk berkualiti & berkesan. Oleh itu, kami di TDC (The Diamond Circle) membantu usahawan dengan memberikan latihan, bantuan kerja secara teamwork atau berkumpulan, menyediakan strategi dan yang paling penting anda tidak akan keseorangan berniaga bersama kami.





Matlamat kami juga nak lahirkan usahawan yang profesional. Mungkin ada yang pernah letak persepsi skeptical dalam MLM, sebab itu kami di TDC berazam ingin mengubah persepsi serta cara kita berniaga supaya lebih profesional, lebih mudah duplicate & berjaya melahirkan usahawan yang berjaya.





Right action = Right result. Business lebih long term, makin buat makin menjadi. Ini juga platform untuk anda yang merancang untuk tukar kerjaya kepada mumpreneur/usahawan. Lebih masa dengan family but yet income lebih besar dari gaji. Ini juga merupakan platform untuk usahawan lain gandakan sumber pendapatan dengan mudah lebih-lebih lagi kita berniaga secara online.


Jadi, kami di TDC sangat mengalu-alukan ahli baru untuk sama-sama kita bina kejayaan.

Siti Norizam Ishak
TDC Leader



Kuasa 1001 Bio Ever Plus Cream

BIO Ever Plus Cream Pilihan Ramai

Kelebihan BIO Ever Plus
1.    Kesihatan – menstabilkan hormon
2.    Kecantikan – kulit cantik & bentuk badan menarik
3.    Keintiman - Hubungan suami isteri

Secara Umumnya BioEverPlus sesuai :-

1. Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan
2. Menangani masalah jerawat dan jeragat(xpayah p spa lagi)
3. Menegangkan payudara
4. Merawat luka dengan cepat(Insyallah dlm 5 hari da sembuh)
5. Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
6. Sakit kepala(xpayah panadol)
7. Asma(xpayah lagi cari hati unta kering)
8. Menstabilkan berat badan( bagi yg ada 3G)
9. Menstabilkan kitaran haid (terbaik utk wanita)
10. Merawat sakit sendi dan saraf
11. Buang air tak lawas
12. Luka utk kencing manis
13. Katarak
14. Angin pasang
15. Darah tinggi dan sakit pinggang
16. Resdung
17. Membantu mendapatkan zuriat kpd yg sukar dapat zuriat
18. Senggugut
19. Sakit saraf
20. Batu karang
21. Kulit sensitif
23. Angin ahmar
24. Ketagih rokok
25. Payudara kecil
26. Lumpuh
27. Ketulan tiroid
28. Masaalah kecantikkan
29. Kulit mengendur
30. Buasir
31. Sakit lutut
32. Rabun
33. Keguguran
34. Uban
35. Prestasi seksual merosot
36. Masalah kesihatan

PERINGATAN 
Rasa gatal, ruam, kerap kentut, kulit kepala berkelemumur, perpeluhan dan sebagainya mungkin akan muncul selepas menggunakan Bio Ever (bagi segelintir orang). Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan (menunjukkan produk bertindakbalas dengan penyakit) yang hanya akan berterusan beberapa hari. Ini berlaku kerana badan sedang mengalami proses detoksifikasi melalui kulit (kerana kekurangan bendalir badan dan salur darah tersumbat). Tanda-tanda ini akan hilang selepas beberapa hari.
Lebihkan minum air kosong (minimum 3 liter sehari), bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan antioksidan bagi membantu mempercepatkan detoksfikasi dan memendekkan tempoh pemulihan ini.Jika berlarutan, sila dapatkan nasihat DOKTOR  kerana tahap kesihatan dan sensitiviti kulit seseorang adalah BERBEZA.
*Air yang bermineral tinggi lagi berkesan membantu mempercepatkan prsesdetokfikasi.




Jom kita lihat TESTINOMI TDC feedback dari client yang mengunakan BIO EVER PLUS ini:-

TESTIMONI 1

Cuba tengok kiri & kanan, Eyebag berkurang, pipi anjal! Itulah the magic of BioEverPlus, dalam masa 1 minit je dah nampak kesan. Tak perlu cucuk botox lagi untuk uplifting muka. Sapu je..
TESTIMONI 2

No more pipi labuh!makin bertambah usia,makin melabuh pipi kita ni kalau tak dijaga. Cara mudah nk jaga ialah apply BioEverPlus & sedikit urutan..Insyallah makin lama pipi makin anjal&yang paling tak sakit.

TESTIMONI 3


TESTIMONI 4

TESTIMONI 5
  
 TESTIMONI 6
 TESTIMONI 7

TESTIMONI 8

TESTIMONI 9

TESTIMONI 10

TESTIMONI 11

TESTIMONI 12

TESTIMONI 13

TESTIMONI 14

Suka betul dengan Bio Ever Plus cream nie..

Sapu dekat muka jadi kulit glowingg

Sapu dekat dagu jadi dagu runcing

Sapu dekat tengkuk hilang sakit kepala

Sapu dekat perut hilang strechmark

Sapu dekat luka, luka cepat cantum

Sapu dekat buasir , buasir jadi kecut

Sapu dekat tyroid., alhamdulillah tyroid jadi kecut ...



Banyak betul la kegunaan BioEverPlus ni. Wajib Ada 1 rumah 1 BioEverPlus. Sapu2 saja!.. Kalau guna long term & konsisten selalu memang awet muda lah....

Nak pakai BioEverPlus.. Sekarang tengah ada promosi ni.. cecepat contact Siti yaa ;)


Tips HAMIL dengan Herba Maharani

Selamat Petang Semua :)

Hari ini Siti nak share tentang HERBA MAHARANI. Herba ni dah lama dalam pasaran. Nak panggil herba ni jamu pun boleh.. nak panggil supplement pun boleh jugak. Yang pasti banyak kebaikan untuk kesihatan wanita. 

Jom baca dulu apa khasiat herba maharani ini :-


Ada banyak kelebihan HERBA MAHARANI yang mungkin anda tahu. Tapi kalau setakat tahu je... tak cuba dan rasa kehebatannya, itu sangat merugikan!!!...

Untuk topik hari ini Siti nak citer salah satu usaha & ikhtiar. Sekarang ramai isteri yg tidak berjaya mengandung walaupun sudah bermacam cara mudah hamil dicuba. Jika anda pun begitu, jangan sedih. Mungkin ada cara yang masih belum anda gunakan.

Amalan mengambil jamu/herba bukan sahaja dapat menyihatkan tubuh wanita malah menyeimbangkan hormon estrogen dan progestron serta menyerlahkan lagi kewanitaan anda. Bila hormon kembali stabil, ovari akan turut sihat dan pengeluaran telur wanita juga kembali normal tanpa sebarang masalah. Rahim juga akan menyubur dan sihat semulajadi tanpa sebarang masalah untuk penempelan benih dari suami. Ikhtiar perlu, doa pun perlu. 

Masalah sukar hamil antara puncanya adalah:-
1) Period yang tidak teratur
2) Pernah mengalami keguguran
3) Terlalu aktif

Insha Allah dengan pengambilan HERBA MAHARANI dipermudahkan dengan izinNya. Jom kita lihat TESTIMONI TDC iaitu feedback daripada customer yang berjaya hamil. 

TESTIMONI 1
Syukur Alhamdulillah, berkat usaha dan makan  HERBA MAHARANI, client ni pregnant. Tak salah kalau kita mencuba dan tawakal, Allah menentukan segalanya.

TESTIMONI 2

Bagi pasangan yg sedang berusaha utk mendapatkan zuriat boleh cuba HERBA MAHARANI sebagai alternatif. Banyak kaedah rawatan yg tersedia sekarang. Ada yg mahal ada yg murah. Rezeki Allah yg tentukan. Yg penting jangan putus asa untuk terus berusaha & berikhtiar. 

TESTIMONI 3
Sebagai hamba kita jangan cepat putus ikhtiar berusaha. Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah...Tahniah!!.. pada client ini positif hamil setelah amalkan sekotak. Ternyata maharani memang superb utk wanita yg ingin menimang cahayamata. Kita hanya mampu merancang & berusaha, namun Allah yg tentukan.. Congratz dear!!! 

TESTIMONI 4
Yeeaayyy!!  customer happy Siti lagilah happy­čść Syukur.. rezeki datang dari Allah tapi perlu seiring dengan usaha juga kan!..

TESTIMONI 5
Siti suggestkan bagi yang ada masalah kesuburan & sukar hamil, amalkan pengambilan HERBA MAHARANI sebelum sarapan pagi.  Mudah2an ikhtiar di sertai doa akan dimakbulkan oleh Allah. Percaya akan rezeki dari-Nya


TESTIMONI 6

Client ni sudah tunggu 8 tahun nak dapatkan zuriat akhirnya tercapai juga hajat beliau.. Tahniah sis.
TESTIMONI 7
Tak sempat habis sekotak sudah pregnant. Alhamdulillah. HERBA MAHARANI,mmg khusus untuk kesuburan rahim, mengaktif dan meningkatkan hormon, membetulkan aliran darah. Ini lah antara fungsi2 yg dpt membantu bagi mendapatkan zuriat ;)


TESTIMONI 8
 Suburkan diri anda dengan HerbaMaharani . 

TESTIMONI 9


TESTIMONI 10


TESTIMONI 11


Usah was-was bersama jamu HERBA MAHARANI, melainkan kebahagiaan syurga berumahtangga kian terasa. Sebarang pertanyaan jangan segan sila untuk hubungi Siti yaa!!..



Premium Beautiful Hand & Body Lotion


Rangkaian Siri produk penjagaan diri PREMIUM BEAUTIFUL termasuk Syampu Badan, Losyen Tangan dan Badan, menyediakan cara baru Aromaterapi untuk meningkatkan semangat, melegakan tekanan dan memberi penyeimbangan secara semulajadi dengan haruman. Ia mengandungi pati minyak dari lavender tulen yang dapat menenangkan, menguatkan minda dan meningkatkan semangat. Selain pati minyak lavender, ia mengandungi Vitamin E, Vitamin B kompleks dan ekstrak tumbuhan.

BAHAN-BAHAN UTAMA /KELEBIHAN PB HAND & LOTION
  • Minyak essential lavender yang tulen membantu memelihara kesihatan kulit.
  • Vitamin E dan Vitamin B Complex membantu menghasilkan kulit yang lebih lembut dan licin.
  • Melembapkan kulit yang kasar dan kering serta membantu mengekalkan kelembapan.

MINYAK LAVENDER TULEN

Minyak Lavender berasal dari Lavender, yang merupakan pokok renek berkayu malar hijau yang mempunyai hijau pucat, daun linear sempit dan ungu bunga biru. Menggabungkan baik dengan semua minyak sitrus, Minyak Lavender mempunyai harta untuk merawat penyakit dan jangkitan termasuk asma, mulut berbau, selsema, laryngitis, tekak, dan batuk kokol.   Selain itu, ia juga membantu menangani sistem penghadaman dengan kolik, loya, muntah, dan kembung perut.



VITAMIN B COMPLEX

Apakah kepentingan B Complex terhadap tubuh kita?

✿ Membantu untuk mengekalkan tisu otak yang sihat, saraf, kulit, mata, rambut, hati dan mulut, serta otot di dalam saluran usus gastro.

✿ Terlibat dalam penghasilan tenaga dan berguna untuk kemurungan dan stress. Ia adalah nutrien anti-tekanan.


✿ Diperlukan untuk pembentukan darah, dengan itu, ia membantu mencegah anemia.


✿ Membantu untuk mengelakkan sawan, epilepsi, dan membantu mengatasi keletihan dan ketagihan makanan.


✿ Membina rambut yang sihat dan mencegah uban.


✿ Membantu dalam merawat alergi, menyembuhkan luka, mengawal penyakit jantung, hiperaktif,


✿ Membina tindak balas imun, mencegah kemandulan, masalah haid, multiple sclerosis, gangguan saraf, skizofrenia, membantu fungsi seksual , kesukaran penglihatan, masalah kehilangan berat badan, dan melindungi terhadap keracunan plumbum

VITAMIN E

➮. Salah satu antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. 

➮. Ia memperbaiki peredaran darah, yang mana perlu untuk memperbaiki tisu, dan sangat berguna dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada. 

➮. Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan.

➮. Mengurangkan parut yang diakibatkan oleh sesetengah kecederaan.

➮. Mengurangkan tekanan darah.

➮. Membantu dalam pencegahan penyakit katarak.

➮. Meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan. 

➮. Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki. 

➮. Ia juga mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan di masa yang sama menguatkan dinding kapilari. 

➮. Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.

➮. Membantu mencegah anemia dan "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang. 

Satu kajian yang dijalankan oleh National Cancer Institute pada tahun 1998 mendapati bahawa pengambilan vitamin E dalam jangka masa panjang dapat mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok. Lain-lain kajian megesyorkan bahawa vitamin ini dapat memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer. Sepanjang ini diketahui bahawa vitamin E telah menunjukkan kesan pencegahan kepada lebih kurang 80 jenis penyakit.

SUMBER

Vitamin E didapati daripada sumber makanan berikut: minyak sayuran, sayuran berdaun hijau gelap, kacang, biji-bijian , dan semua bijirin. Vitamin E juga boleh didapati daripada beras perang, makanan daripada jagung, telur, rumpai laut, hati yang dikeringkan, susu, oat, daging organ , kacang soya, ubi kentang, selada air, dan gandum.


PREMIUM BEAUTIFUL HAND AND BODY LOTION untuk elakkan gigitan nyamuk! Nyamuk tidak sukakan aroma bunga Lavender kerana mengandungi zat linalool dan lynalyl acetet yg membuatkan nyamuk pening. So memang WAJIB pakai lotion ni sebelum tidur untuk elakkan gigitan nyamuk.. especially yg risau VirusZika yg sedang berleluasa sekarang.. Virus Zika yang disebarkan juga oleh nyamuk Aedes Aegypti penyebab Denggi Berdarah.. Virus Zika menyerang ibu hamil & mengakibatkan bayi lahir dengan kondisi mikrosefali atau otak gagal berkembang.. Sehingga kini belum ada vaksin atau ubat-ubatan khusus untuk menyembuhkan Virus Zika juga Denggi Berdarah. Oleh kerana itu kita harus melindungi keluarga dan si kecil agar tidak terjangkit dengan penyakit-penyakit tersebut. 


KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL HAND AND BODY LOTION  
  • Melembapkan kulit & menyerlahkan kelembutan & kelicinan kulit
  • Wangian Lavender dalam losyen memberikan kesegaran & ketenangan
  • Memberikan perlindungan UVA terhadap kulit
  • Tidak memberi kesan yang melekit atau berminyak semasa digunakan
  • pH neutral sesuai untuk semua jenis kulit.  

LOTION INI SANGAT SESUAI BAGI MASALAH :-
  • Tumit kaki pecah
  • Kulit rasa bersisik
  • Kulit kering
  • Ruam di badan
  • Gigitan nyamuk
  • Gigitan pijat
  • Ekzema

Sapu losyen tangan dan badan dengan rata pada kulit anda. Sebotol, 350ml dengan harga RM23.00 sahaja. Memang berbaloi sangat untuk dimiliki.. Jom Order ;)



nRelate Posts and Homepage