Testimoni Terbaru ~ Premium Beautiful Korset

Selamat Petang semua ;)

Petang ini siti nak share Testimoni PB yang terbaru. Uolls semua nak tahu tak?.. Sekarang ni kan ramai wanita yang suka pakai Premium Beautiful sebab PB ini adalah pakaian dalam wanita yang direka khas khusus untuk Pelangsingan dan Kesihatan. Korset PB ini adalah jenama NO.1 yang telah diiktiraf sebagai produk SUPERBRANDS yang diperbuat dari bahan yang sangat berkualiti dan selesa di pakai sehingga dijamin kualitinya sepanjang hayat.. Haaa hebatkan PREMIUM BEAUTIFUL ini. 

Okey, siti pun tak nak la bebel banyak. Jom kita lihat apa feedback dari penguna Premium Beautiful dibawah ini :-

TESTIMONI 1


Pakai PREMIUM BEAUTIFUL masa pantang hari ke 20, berat dah turun 10kg. Bestnya... PB memang terbukti sebagai bengkung moden yang sangat efektif untuk ibu-ibu lepas bersalin yang serius nak turunkan berat badan. Bukan tu je.. dalaman sihat luar teserlah serinya. 

TESTIMONI 2


Selain untuk kurus, fungsi Premium Beautiful lebih kepada kesihatan. Macam client ni lepas pakai Premium Beautiful berat badan turun 5kg dan sakit pinggang & sakit belakang pun hilang. Yang dah lama duk usha2 pasal PB tu, jom la beli sekarang. Harga jimat up to RM600. 

TESTIMONI 3


Client ni tak sedar pun dah kurus, tau-tau je ukur lilit dah makin kecil. Inci pun dah berkurangan Best kan.. pakai Premium Beautiful.

TESTIMONI 4



Yang ni pulak, lecehkan berpantang pakai bengkung tradisional? Lebih senang bila jadikan Premium Beautiful sebagai bengkung moden time berpantang. Berpantang dengan PB, berat lebih cepat turun, perut lebih cepat kempis, rahim lebih cepat kecut. 


So apa tunggu lagi.. Dapatka segera pakaian dalam PREMIUM BEAUTIFUL untuk membentuk kesuluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Kesannya memang serta merta dan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman yang teruk. 



Set PREMIUM BEAUTIFUL ini mengfokuskan 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan dan pembentukan badan anda. Hubungi Siti untuk free fitting & dapatkan special price berserta dengan Free Gift 'PB Wash" dengan setiap pembelian 1set Premium Beautiful. Jom contact :-


 

Promosi Raya ~ Premium Beautiful Korset


Salam Sejahtera Semua :)


Menjelang puasa & raya ni, permintaan meletup-letup. Setiap hari ramai Whatsapp Siti nak beli Premium Beautiful dengan harga promosi. Semua target nak kurus sebelum raya. Siti nak bagitahu nie.. sekarang ada 

PROMOSI JIMAT PREMIUM BEAUTIFUL 

Jimat dari RM600 hingga RM1500 & ada duit raya lagi you!! (Term & Cond) 


 Bukan tu je.. ada duit raya RM5000.00 untuk yang mahu mula berniaga bersama TDC. Wauu!!.. start niaga ada bonus raya. Bestkan..lagi lah meriah raya ini.



Jom kita lihat testimoni Promosi Raya TDC. Mereka sudah berjaya kurus secara sihat. Anda bila lagi??...Jangan tunggu lama-lama, risau lelemak tu makin mengembangkan badan anda. Risau tau!!.. jika badan semakin besar. Dengan PremiumBeautiful badan terpaksa slim. 










Bila tengok testimoni diatas, rasa dah tak sabar nak sarung Premium Beautiful kannn!!.. Jom dapatkan segera!!. Sempat lagi beli pakai sekarang... raya ni dah boleh pakai baju Ready-To-Wear (RTW). Koleksi raya kan banyak.. sebut je apa brand semua ada. Dengan PremiumBeautiful impian nak bergaya dgn RTW akan jadi kenyataan ;)


Cara untuk anda dapatkan PremiumBeautiful adalah seperti berikut:-



Hubungi Siti untuk keterangan lanjut ;)



Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee

Salam Sejahtera 


Petang ni Siti nak share testimoni Minkaffe a.k.a MineralCoffee. Semua sedia maklumkan MinKaffe adalah nama baru untuk Mineral Coffee. Saban hari kami menerima banyak feedback positif dari pelanggan yang minum kopi ini. Mesti ramai yang tak sabar nak tahu kan.. Baiklah kat sini Siti kongsikan bersama anda. Semoga membantu anda untuk memilih minuman yang baik untuk kesihatan. MinKaffe adalah Kopi Antarabangsa yang ada GaramBuluh. Kopi kesihatan untuk semua peringkat. Jom kita lihat testimoni di bawah ini:-


Hanya sebulan saja minum Minkaffe, my customer dapat turunkan berat badan sebanyak 4kg. Waauu!! amazing kan!!..


Untuk ibu2 yang dalam pantang elok minum Minkaffe ini untuk mudah lawas dan juga banyakkan air susu. Si ibu sihat, si baby pun dapat penyusuan yang sempurna.

Tahukah anda, bila toksin dalam badan tak dikeluarkan, ia menyebabkan kulit kita kelihatan kusam, jerawat & sistem perkumuhan pun tak stabil.   Client ini minum MINKAFFE terus kulit jadi bertambah cantik, jerawat, resdung & sembelit kurang. (Y)


Ramai yang dah akui lepas minum MINKAFFE beri feedback yang positif. Especially for student. Tak letih bila nak stay up study malam & best siap jadi pilihan for Final Project tau!!.. Anda pun boleh cuba ;)



Dengan secawan MINKAFFE tidak lagi mengantuk & rasa semakin bertenaga. 


Rasa MINKAFFE sedapp!!.. Minum tak sakit kepala pun. Paling best coffee ini berkhasiat sebab ada kandungan GARAM BULUH didalamnya.  Juga sesuai untuk kencing manis dan darah tinggi meminumnya.


Dalam pantang pun elok minum MINKAFFE ini sebab badan tak letih & rasa lebih bertenaga. Low Kafien pulak tu..


Bila dah kahwin seluar pun banyak dah ketat. Tetapi sejak minum MINKAFFE mudah lawas, pembuangan lancar.., kurang selera makan sebab kopi ni, boleh mengenyangkan kerana kandungan mineralnya dan rasa cergas bertenaga sepanjang hari.


Ini yang best tauu!!... Minum MINKAFFE perut rasa kenyang & seluar semakin longgar..


Sejak minum MINKAFFE, migrain hilang. Tak perlu makan ubat lagi. 


 Betul laaa, sakit kepala hilang dengan secawan MINKAFFE. Rasa pun sedap!!




MINKAFFE dapat bantu trunkan bacaan DarahTinggi. Kadang-kadang sakit kepala tu sebab darah tinggi. MINKAFFE a.k.a MINERAL COFFEE ini kan ada farambuluh. Tak ke buat darah makin tinggi? Haaaa.. ni nak bagitau garam buluh tak sama dengan garam masakan biasa. Garam buluh ni kaya MINERAL. Setelah diproses hanya khasiat MINERAL yang tinggal.

Minum MINKAFFE setiap hari juga boleh menurunkan bacaan darah tinggi, migrain, sakit kepala. Tak makan ubat pun tak pa.. Kerana kandungan GARAM BULUH dalam MINKAFFE membantu menghilangkan sakit kepala. Should try!!


Harga baru untuk MINKAFFE. Sekotak ada 20sachet RM33.00. Untuk salam pengenalan dari MINKAFFE, beli 4kotak hanya RM120.00 postage mengikut kawasan. Dapatkan yang original dari Siti. 


Hubungi no yang tertera dibawah :-


Min Kaffe @ Mineral Coffee

Starting May 2016, Mineral Coffee berwajah baru. Nama pun tukar baru. Tapi rasa dan khasiat tetap sama, sama ramuan. Masih kaya dengan khasiat Garam Buluh. Nama saja yang bertukar. Rupa kotak bertukar kepada wajah yang lebih ceria. Penjenamaan semula produk Mineral Coffee adalah untuk menaik taraf jenama & identiti produk supaya menjadi trademark antarabangsa iaitu (Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia)


 Inilah Penjenamaan semula MineralCoffee kepada MIN KAFFE 
Sama Rasa
Sama Khasiat 
BerWAJAH BARU

Nikmatilah kesegaran rasa kopi yang sama dengan gaya yang berbeza. 
Jom Order :)


MIN KAFFE Kopi No.1 dalam Pasaran


Aroma istimewa MinKaffe a.k.a Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. MinKaffe a.k.a Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. Jadikan Minkaffe pilihan utama untuk diet sihat anda kerana kopi ini rendah kalori hanya 56kcl sahaja.

Kelebihan MinKaffe

  • Kaya dengan mineral yang diperlukan oleh badan
  • Dapat meneautralkan asid dalam badan
  • Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel kanser
  • Mampu menjadi diet harian
  • Menstabilkan tekanan darah
  • Mencegah dan memulihkan gastrik
  • Mencegah osteoporosis
  • Merendahkan risiko sakit jantung
  • Mengubati asma
  • Mencegah migrain
  • Memberi kesegaran dan tenaga sepanjang masa
  • Anti penuaan
  • memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • membantu mengurangkan sakit senggugut
  • membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • membantu anda tidur lena diwaktu malam
  • mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb

MinKaffe sesuai untuk:-

●Pesakit darah tinggi - membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. Ini dikongsikan oleh seorang pesakit darah tinggi yang menyemak tekanan darah beliau sebelum dan seminggu selepas minum MinKaffe (mineral coffee).Kopi bertindak sebagai agen penenang bagi kita.

●Pesakit imsomnia - kebiasaannya pesakit imsomnia ini antara lain masalahnya ialah kerana kalsium tidak diserap dengan baik oleh badannya, maka badan mereka masih cergas dan tidak tenang untuk proses tidur. Kandungan Magnesium di dalam MinKaffe (MineralCoffee) tadi membantu penyerapan kalsium berjalan dengan lebih baik, seterusnya badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan baik.

●Pesakit migrain - pada sesiapa yang biasa menghadapi migrain ketika berpuasa, boleh minum MinKaffe (Mineralcoffee) ketika sahur. Elemen Garam Buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan migrain dan sakit kepala lain.

●Pesakit kencing manis - Garam Buluh tadi membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah dengan adanya chlorogenic acid tadi. Pesakit juga harus mengambilkira segi nasihat doktor.

●Pesakit yang mempunyai HB rendah - Contohnya ibu mengandung yang mempunyai HB yang rendah boleh cuba minum mineral coffee. Magnesium di dalam MinKaffe (Mineralcoffee) juga boleh meningkatkan jumlah darah ke paras yang sihat.


Lets have a cup of MIN KAFFE. Pastikan original baru beli. Jom order. Contact me :)


nRelate Posts and Homepage