Berpantang dengan Herba Maharani

Salam Semua :)


Hari ini akak nak share kelebihan berpantang dengan HERBA MAHARANI. Bagi ibu2 yang 1st time ni mesti tercari-cari dan tertanya-tanya jamu apa yang bagus diambil untuk tempoh berpantangkan..??

Ok, akak nak citer jugalah pengalaman akak berpantang dengan 4orang anak. Masa 1st baby hingga la anak ke3, akak adalah ambil setberpantang itu ini. Jamu-jamu tu (terpaksa rahsiakan) besar-besar jugak lah. teragak-agak masa nak menelannya. Dah tu kena sembelit pulak.. seksa time nak membuangnya. TETAPI semasa anak no.4, akak berpeluang berpantang dengan HERBA MAHARANI.  Herba ni kecil & comel je tak seperti jamu-jamu lain. Cara makannya pun mudah hanya 15biji waktu bangun tidur awal-awal pagi minum dengan air suam. Ini dos minima utk orang yang breastfeed anak. Amalkan sehingga habis tempoh berpantang.

Nak tahu tak kenapa akak suka herba maharani semasa berpantang. Antaranya ialah:-

* Menaikkan peranakan secara semula jadi.

* Awet muda (muka lebih berseri-seri ketika berpantang)

* Memperbanyakkan susu badan (Milk Booster)

* Membantu mengecutkan rahim, urat saraf

* Menyuburkan semula badan selepas bersalin

* Melancarkan peredaran Darah

* Memberikan tenaga, Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan.

Dan yang paling penting, HERBA MAHARANI juga membantu melawaskan. Tak perlu risau dengan sembelit or susahnya nak membuang sampai nangis-nangis. hukhukhuk. Dengan HERBA MAHARANI, semuanya dalam 1. Tak perlu nak ambil sampai 2,3 jamu dalam sehari, hanya dengan HERBA MAHARANI sudah mencukupi.


TESTIMONI HERBA MAHARANI






Packaging HERBA MAHARANI ni memang cantik. Boleh tengok macam gambar kt atas tu. Kotak merah macam kotak cincin, lepas tu dalam bola putih, then ada lagi bola jernih..lepas tu baru la dapat jumpa herba yang sebenar bijian kecil yang berwarna hitam.

Sangat mudah berpantang utk sihat dan bahagia kannn diri kita sebagai wanita. Harga pun murah sahaja. Sekotak ada 300biji. Kos yg diperlukan hanyalah RM98.00 sahaja. Kadang-kadan, kita berbelanja makan, shopping itu ini, pun melebihi kos HERBA MAHARANI kan..Belilah HERBA MAHARANI yg terbaik ini utk kesejahteraan tubuh badan kita..

Sebarang pertanyaan & info sila hubungi akak ya!!


Testimoni Bio Ever Plus

Entry kali ini, Siti nak share tentang testimoni BIOEVERPLUS pulak.
 Sebelum tu, baca dulu fungsi Bio Ever Plus ini :-



TESTIMONI BIO EVER PLUS
Lelaki pun boleh pakai BioEverPlus ini... 10 minit sahaja diperlukan untuk tegangkan kulit muka & hilangkan lemak di dagu, naikkan pipi untuk lebih anjal & hilangkan kedut di kawasan mata. Mata panda pun pudar..hik3



Bio Ever Plus bukan saja digunakan untuk cantik je, tapi boleh juga disapu pada dada & tulang belakang. Yang ada masalah selsema, batuk, kahak dan penat pun boleh cuba. Boleh guna satu family dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Krimserbaguna ini boleh mengatasi pelbagai masalah anda. Wajib ada sebotol utk seisi keluarga. 

Yang ada masalah sakit di bahu, lutut pun boleh guna Bio Ever Plus ini. 

Bio Ever Plus juga bagus untuk penghidap Asthma. Just sapu pada dada dan belakang, sudah mencukupi. 


Ini testimoni untuk gatal-gatal kulit.  Hampir 2 tahun, anak customer ini menghidap exzema yang kroni ini mejadi kudis kehitaman & refer specialist pun tak okey. Sejak pakai BioEverPlus. Hari ke 3 dah nampak banyak improvement. Kulit yg luka terus kering bagai bersalin kulit baru, nampak lebih sihat & cantik.


Sebelum tidur, jangan lupa calit-calit BioEverPlus pada wajah. Cream BioEverPlus ini didatangi dgn packaging & Formula baru yang mengandungi khasiat & kebaikkan Long Life Grass. Bio Ever Plus ini kaya dengan Antioksidan & AntiPenuaan yang mampu menegangkan kulit wajah, mengurangkan inci lemak bawah dagu & leher.

Rahsia awet muda. 1001 khasiat untuk kesihatan mahupun kecantikkan  Tak panas & mudah meresap ke dalam kulit. . Sesuai bagi mereka nak cantik, nak kurus, nak awet muda. Bioever mampu menegangkan kulit wajah, mengurangkan inci lemak bawah dagu, lengan, perut & peha. 

Rebutlah PELUANG Miliki SEKARANG!..
Special price untuk 5orang yang pertama. Contact ya:-


Kelebihan Bio Ever Plus

BioEverPlus 
ini merupakan improved formulation from previous version BioEverNano Cream. 
Jom kita baca apa kelebihannya :-

Rahsia Ramuan Dalam Bio Ever Plus 

Rahsia Ramuan Dalam Bio Ever Plus No.1

Rahsia Ramuan Dalam Bio Ever Plus No.2
Rahsia Ramuan Dalam Bio Ever Plus No.3


Apa yang ada pada Bio Ever Plus?



Perubahan Hormon Wanita dan Lelaki


Cara Pengunaan

Gabungan Hebat  

Dapatkan Promosi Bio~Ever Plus dengan harga jimat.


Lepas ni akak nak share testimoni BIO EVER PLUS pula. Tunggu ya next entry ;)

If ada yg berminat nak cuba, jom lah order:-



NEW Bio Ever Plus

Introducing our NEW Bio Ever Plus with the new formulation.

Bioever Plus ni merupakan improved formulation from previous version BioEverNano Cream.. now formulate with new ingredient Japanese Life Grass bersama ingredient yang asal , yang penting natural plant extract seperti pegaga, kacang soya & wild yam. Age reverse cream katanya  untuk sentiasa awet muda dan pelbagai fungsi kesihatan.

Inilah dia wajah BioEverPlus




Harga seunit adalah RM268. Nak lagi murah beli 5,  uolls boleh dapat premium beg yang cantik. Besar jugak beg ni. Setakat mekap, purse, handphone, muat sangatlah. Tapi promo ni limited time only. (22nd Nov 2015 - 31th March 2016)


For special price do contact me at below number :)


Selamat Tahun Baru 2016


Tak terasa tahun 2015 telah tinggalkan kita semua. Semua kisah dan cerita yang kita tulis ditahun 2015 telah tinggal memori suka dan duka yang silih berganti dan akan  usang berganti dengan kisah baru ditahun 2016. Semoga momentum yang lalu akan menjadikan kita  insan yang lebih baik dari tahun sebelumnya :)


Welcome 2016, 


Apa azam 2016 anda ?. Seperti biasa, masuknya tahun baru kita mula cakap pasal azam. Bagus juga kan. Sekurang-kurangnya kita sediakan satu masa dalam setahun untuk buat muhasabah pencapaian diri dan seterusnya buat kemas kini terhadap sasaran dan matlamat dalam kehidupan. Tahun, bulan, minggu, hari dan waktu adalah pedoman untuk kita jadikan ukuran masa.
Bagi Siti pula, awal-awal tahun ini hanya plan utk keluarga, untuk anak2 dan untuk biznes bagi memantapkan lagi usaha untuk tambah pendapatanku. Simple je kan azam 2016. Tak nak lah membebankan diri dgn azam yg terlampau2 tinggi untuk dicapai kannn...
Azam biarlah yang mudah atau kecil-kecil sahaja. Asalkan azam yang kecil itu dilaksanakan dengan konsisten, ianya adalah jauh lebih baik berbanding azam yang hebat-hebat tapi buat bagai hangat-hangat tahi ayam.
Akhir kata, Siti ucapkan selamat tahun baru 2016 untuk semua pembaca yang mengunjungi blog www.sitinorizamishak.com. Saya doakan agar tahun ini adalah lebih baik berbanding tahun yang lalu untuk semua. Doakan juga untuk saya.
SALAM IKHLAS dari :) 

nRelate Posts and Homepage