Kemeriahan Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Seperti yang dijanjikan, hari ni Siti nak update gambar-gambar semasa MUT 24 SHOM. Memang grand habisss…!! Satu Malaysia Usahawan SHOM turun.  Selama 24 tahun bertapak kukuh di negara kita, SHOM telah melahirkan ramai usahawan yang bukan sahaja mempunyai pendapatan yang lumayan beribu ringgit, malah boleh mencecah JUTAAN ringgit sebulan hanya dengan membina network! Produk yang dikeluarkan oleh SHOM juga adalah produk yang sangat berkualiti dan terbukti memberi value added kepada pengguna.

Untuk event kali ni Siti bawa 2 orang rakan kongsi nak bagi mereka experience sendiri mcm mana kalau SHOM adakan event, bukan cikai2 punya event. Siapa yang hadir pasti rasa teruja dan terbakarr... hik3

My partner Fatimah Nik Mat & Nadiah Ahmad 

Me, 1st time ber henna kat tangan tuu.. mulanya rasa takut jgk sebab mcm2 viral ada yg xtahan dgn inaimerah yg ada dipasaran..alhamdulillah my tangan xjadi  ellergies. hahaha

With my direct leader DDM Fiza Mahazir 

Ok, Sebenarnya seronok berkumpul ramai-ramai ini. Sebelum ni ada antara rakan-rakan seperjuang just chat dalam whatsapp je. Tapi bila face to face lagi mesra hubungan kami. Jom layannnn gambar-gambar group The Diamond Circle :) Lets enjoy the picture!!!...










Sebelum majlis start, kami dari THE DIAMOND CIRCLE TEAM berkumpul dulu sama-sama. Memang tak sah kalau masa event tak ambil gambar ramai-ramai. Bertemakan warna korporat iaitu merah hitam, semua kelihatan sungguh gorgeous dgn busana masing-masing. Dah macam fashion show dah.. Meriah dan happening!!...


Itu sajalah cerita sepanjang MUT ke 24.. Seronok dapat spend time dengan semua rakan-rakan TDC, sambil tu dapat menaikkan semangat dan aura nak jadi CDM. Doakan Siti. Insha Allah maha tahu rezeki dapat naik pentas lagi ;) 

Btw, sangat-sangat enjoy dengan event hari tu. Thanks to all mentors and partners yang memeriahkan majlis dan bersuai kenal dengan partners baru. Hopefully, our relationship berkekalan selamanya.


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage