Berpantang dengan Premium Beautiful

BERPANTANG merupakan moment selama 44 hari bagi para ibu selepas bersalin untuk berehat dan memulihkan tahap kesihatan diri.
Terdapat banyak amalan berpantang yang dilakukan oleh masyarakat Melayu kita. Antaranya adalah amalan berbengkung.
Amalan berbengkung dikatakan amalan wajib yang mesti dilakukan semasa berpantang bertujuan untuk memulihkan rahim wanita selepas bersalin. Juga untuk menguatkan otot2 ibu selepas bersalin.

Berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL, lagi senang dan mudah di kala berpantang sendirian. Kalau nak tau sekali kita pakai PB dalam sehari bersamaan dgn 5 kali sesi bertungku.  Satu²nya bengkungmoden yang ada FAR INFRARED membakar lemak 900 kalori.  Immediate reshape ghituu...membantu mengurangkan strechmark dan support peranakan kita. Potential weight loss minima 10 - 15 kg semasa berpantang..

Scary kan lepas bersalin perut still ke depan macam pregnant lagi. Cecepat sarung PREMIUM BEAUTIFUL. Lebih praktikal. Boleh dipakai untuk normal delivery ceaser. 
Inilah sebab kenapa customer suka berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL .Ramai yang Lost Weight 10-15kg semasa berpantang.. Body?? Ramping berpotongan.


Biasa lepas bersalin risau kan badan naik, body shape mengembang bagai di pam2 tapi kalau pakai premium beautiful body makin cantik tau. Tak sempat habis pantang berat dah turun banyak. Memang berbaloi tau berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL Memang tak cari lain dah..

Makin ramai yg mula pakai PREMIUM BEAUTIFUL atau nama popularnya bengkung moden semasa berpantang..nak tahu kenapa? sebabnya, premium beautiful lebih mudah dipakai serta keberkesanan utk kembali ke bentuk badan yg asal.. suka kan..😊😊


Lebih mudah bila pakai Waist Nipper PREMIUM BEAUTIFUL. Tak perlu nak melilit panjang2, lepas habis berpantang, masih boleh pakai hari2😉 Ini baru alah membeli menang memakai!


Dengan PREMIUM BEAUTIFUL, dah tak perlu bertungku, Jimat gas kan... Almaklumla dengar2 hrga gas pun dh nak naik nih...


Siapa kata pakai Premium Beautiful Corset susah nak bf baby???? Pakai dulu baru uols tahu macam mana senangnye nak bf baby dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. Step by step akan diajar.. don't worry dear ;)


Untungnya berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Perut tak rasa bergoyang, malah lebih selesa lagi. Flabby tummy semua pergi jauh2. Hehehe. 


Mother of 6! Siapa kata makin ramai anak semakin gemuk? Dengan PREMIUM BEAUTIFUL, tiada lagi masalah naik berat badan selepas bersalin. Percayalah! Jom berpantang dengan PB ;)


PREMIUM BEAUTIFUL ni.. amat membantu dalam proses pemulihan. Sekaligus membantu dapatkan kembali bentuk badan.



Bersalin cesarian ~ Perut kempis & badan terletak elok selepas pakai
 PREMIUM BEAUTIFUL


Beza kan??? In 5month je pakai PREMIUM BEAUTIFUL dapat ideal weight & shape👍 


Rata² ramai lepas bersalin komplen badan x kemas.. Perut buncit gelebeh/strechmark. Payudara kendur, pinggul/punggung melebar. So decided nak pakai bengkung infrared paling senang pakai & langsing kemas berpotongan.
Terdapat 2 jenis koleksi.

 →Yang hitam adalah koleksi PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC
→Yang kelabu/silver adalah koleksi PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE  
HARGA SUPER JIMAT sedang berlangsung SEKARANG!..Dapatkan premiumbeautiful anda sekarang dengan harga Super Jimat yang memang BERBALOI dengan 3 cara pembayaran;-
→ Cash
→ CreditCard
→ AEONCreditInstallment 

Inilah masa yang tepat sebab PREMIUM BEAUTIFUL tengah HARGA RUNTUH sekarang nie. Jimat sehingga RM400!!!.. Contact ya ;)


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage