Annual Dinner The Diamond Circle - Rock N Roll 2016

Hari ni rasa excited sangat sebab esok malam ada TDC Dinner. Kali ini dengan ROCK N ROLL!!!. gempak kan!!.. Full house this year tau!! 

Tahun lepas tema Masquerade Dinner - pakai topeng. Tapi rasa tahun ni lagi laah meraih sebab dapat penaja. Antaranya, jom kita tengok siapa sponsernya :- 


Syukur Alhamdulillah, Konsep deco tahun ini ditaja oleh KL Wedding Ministry

Tak sabar nak tunggu hasil deco mereka untuk TDC ROCK n ROLL DINNER 2016 nanti..

By the way bakal-bakal pengantin yang masih lagi survey untuk majlis anda.. apa kata uols singgah di IG KL Wedding Ministry katanya ada PROMOTION sekarang ni.
Jangan terlepas peluang yaa..!


Tengah survey untuk majlis kahwin nanti??. HERE U GO!.
FINALE SALE! All in for only RM5,000.00 NETT

PELAMIN (Artificial flower, WalkWay, Arch) 10 Selected Fresh Design Pelamin or Mix and Match Design
MAKEUP by Profesional MakeUp Artiste
HIASAN MEJA ADAB.
HANDBOUQUET Fresh Flower.
BUSANA SANDING L & P Sedia Ada termasuk Aksesori Lengkap + Kasut.
CALL OR WHATAPPS 0164450538 / 0174468049



Bukan tu je!! ada 10 hadiah shawl menarik SPONSORED by @rias_couture

"Rias Couture nak buat Car Booth Sale tapi tak tahu kat mana lagi. Kalau nak tahu kena lah follow and like IG @rias_couture FB www.facebook.com//hijabbyRia.Rahman


Chiffon, Moss Crepe variety colors..labuh dan pasti puas hati sebab Gred A dan berkualiti. Nak custom made pun boleh."

Jadi cepat Uollsss follow and like FB dan IG @rias_couture 


 Wauuu!!..bestnya.. ada banyak hadiah. lagi laaa excitedkann!! Moga esok malam ada rezeki Siti nak bawa balik hadiah banyak2.. DOAkan yaa!! ;)


Confirm la dah ready.. jom teaser sikit baju apa nak pakai nanti..



Esok malam kita rock & roll...💃💃💃💃
Time niaga, kita niaga, time enjoy, kita enjoy!!

Next entry nanti Siti update gambar2 rock kita yaa.. Tungguuu!! 


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage