Kuasa 1001 Bio Ever Plus Cream

BIO Ever Plus Cream Pilihan Ramai

Kelebihan BIO Ever Plus
1.    Kesihatan – menstabilkan hormon
2.    Kecantikan – kulit cantik & bentuk badan menarik
3.    Keintiman - Hubungan suami isteri

Secara Umumnya BioEverPlus sesuai :-

1. Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan
2. Menangani masalah jerawat dan jeragat(xpayah p spa lagi)
3. Menegangkan payudara
4. Merawat luka dengan cepat(Insyallah dlm 5 hari da sembuh)
5. Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
6. Sakit kepala(xpayah panadol)
7. Asma(xpayah lagi cari hati unta kering)
8. Menstabilkan berat badan( bagi yg ada 3G)
9. Menstabilkan kitaran haid (terbaik utk wanita)
10. Merawat sakit sendi dan saraf
11. Buang air tak lawas
12. Luka utk kencing manis
13. Katarak
14. Angin pasang
15. Darah tinggi dan sakit pinggang
16. Resdung
17. Membantu mendapatkan zuriat kpd yg sukar dapat zuriat
18. Senggugut
19. Sakit saraf
20. Batu karang
21. Kulit sensitif
23. Angin ahmar
24. Ketagih rokok
25. Payudara kecil
26. Lumpuh
27. Ketulan tiroid
28. Masaalah kecantikkan
29. Kulit mengendur
30. Buasir
31. Sakit lutut
32. Rabun
33. Keguguran
34. Uban
35. Prestasi seksual merosot
36. Masalah kesihatan

PERINGATAN 
Rasa gatal, ruam, kerap kentut, kulit kepala berkelemumur, perpeluhan dan sebagainya mungkin akan muncul selepas menggunakan Bio Ever (bagi segelintir orang). Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan (menunjukkan produk bertindakbalas dengan penyakit) yang hanya akan berterusan beberapa hari. Ini berlaku kerana badan sedang mengalami proses detoksifikasi melalui kulit (kerana kekurangan bendalir badan dan salur darah tersumbat). Tanda-tanda ini akan hilang selepas beberapa hari.
Lebihkan minum air kosong (minimum 3 liter sehari), bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan antioksidan bagi membantu mempercepatkan detoksfikasi dan memendekkan tempoh pemulihan ini.Jika berlarutan, sila dapatkan nasihat DOKTOR  kerana tahap kesihatan dan sensitiviti kulit seseorang adalah BERBEZA.
*Air yang bermineral tinggi lagi berkesan membantu mempercepatkan prsesdetokfikasi.




Jom kita lihat TESTINOMI TDC feedback dari client yang mengunakan BIO EVER PLUS ini:-

TESTIMONI 1

Cuba tengok kiri & kanan, Eyebag berkurang, pipi anjal! Itulah the magic of BioEverPlus, dalam masa 1 minit je dah nampak kesan. Tak perlu cucuk botox lagi untuk uplifting muka. Sapu je..
TESTIMONI 2

No more pipi labuh!makin bertambah usia,makin melabuh pipi kita ni kalau tak dijaga. Cara mudah nk jaga ialah apply BioEverPlus & sedikit urutan..Insyallah makin lama pipi makin anjal&yang paling tak sakit.

TESTIMONI 3


TESTIMONI 4

TESTIMONI 5
  
 TESTIMONI 6
 TESTIMONI 7

TESTIMONI 8

TESTIMONI 9

TESTIMONI 10

TESTIMONI 11

TESTIMONI 12

TESTIMONI 13

TESTIMONI 14

Suka betul dengan Bio Ever Plus cream nie..

Sapu dekat muka jadi kulit glowingg

Sapu dekat dagu jadi dagu runcing

Sapu dekat tengkuk hilang sakit kepala

Sapu dekat perut hilang strechmark

Sapu dekat luka, luka cepat cantum

Sapu dekat buasir , buasir jadi kecut

Sapu dekat tyroid., alhamdulillah tyroid jadi kecut ...



Banyak betul la kegunaan BioEverPlus ni. Wajib Ada 1 rumah 1 BioEverPlus. Sapu2 saja!.. Kalau guna long term & konsisten selalu memang awet muda lah....

Nak pakai BioEverPlus.. Sekarang tengah ada promosi ni.. cecepat contact Siti yaa ;)


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage