Eziclean Serbuk Pencuci Power


Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.

Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.

Kelebihan Eziclean:-
  • Rumusan Dwienzim: Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.
  • Formula anti-bakteria: Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.
  • Formula anti-karat: Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.
  • Rumusan kurang buih: Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.
  • Rumusan tanpa klorin: Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).
Cara Pengunaannya:-

Mesin pencuci:
Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
Sekiranya kuantiti cucian banyak, keperluan serbuk pencuci adalah 1 1/2 sudu (30g).

Cucian tangan:

Sekiranya kuantiti cucian sedikit, keperluan serbuk pencuci adalah 2/3 sudu (15g).
Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).

TESTIMONI TDC 

Eziclean laundry ni memang senang sesangat nak basuh kasut sekolah anak. Rendam dengan eziclean, lepas tu berus-berus manja je. Tak perlu sental..yes, i repeat TAK PERLU SENTAL..kasut jadi putih bersih! 

Sabun terlajak power nih 😄😄. Mommies yang nak mudahkan kerja mencuci especially kasut sekolah ni, harus try Eziclean Laundry ni. Super power ghituu!! Senang sangat nak basuh kasut sekolah anak2. 


Ini yang best ni.. anak2 boleh cuci sendiri kasut sekolah. 


Stain macam ni perkara biasa kat baju anak2 kan? Dengan Eziclean Laundry Insyaallah bersih dah baju pun seperti baru. Sayangkan kekadang baju baru tapi dah nampak lapuk.
     

Ramai yang berpuas hati dengan Eziclean Laundry ni. Sabun pencuci yang power. Kejap je baju jadi putih bersih.


Serba boleh sabun Eziclean Laundry periuk, lantai, baju, kasut semua dia kasik cuci bersih..in a good way.. Cayalah..berbaloi2.


Bila pakai baju putih,mesti runsing kan time nak mendobi. Kadang2 tu bila rendam pakaian dengan sabun biasa pun baju bau masam. Pakai Eziclean Laundry lagi mudah. Baju pun bau fresh je. Baju sekolah pun lebih putih bersih. Warna baju pun tak luntur.


Ingatkan Eziclean Laundry untuk basuh kain, kasut je..rupanya basuh periuk pun boleh. Lihat hilang kerak hitam kat belakang periuk ni.


Bila melibatkan mencuci toilet ni, Mak² memangla stresskan.. Manakan nak menyental, berus lagi. And x semuanya boleh hilang & bersih pulak tu.. tapi bila guna  sabun Eziclean Laundry hilang semua jenis kotoran degil dgn mudah.


Serba guna betul sabun Eziclean Laundry ni, segala-gala boleh dicuci dan hasilnya memang terbaiklah. 

Serbuk pencuci pekat Eziclean sangat sesuai untuk:-

  • Kain kelambu, kain langsir.
  • Kain selimut dan kain cadar.
  • Kasut jenis bergetah seperti Crocs, Flip Flop dan sebagainya.
  • Kasut sekolah.
  • Baju sekolah dan tudung sekolah.
  • Jubah putih, kemeja putih, kopiah.
  • Pakaian berwarna.
  • Dinding yang kotor akibat contengan anak-anak kecil.
Satu paket mengandungi 1kg serbuk pencuci. Harga untuk satu paket adalah RM23.00. Postage akan dikira berasingan mengikut Semenanjung Malaysia, Sabah & Serawak. 

Untuk sebarang order ataupun penjelasan lanjut mengenai serbuk pencuci Eziclean Laundry, you all boleh hubungi number dibawah ini.


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage