Promosi Raya TDC - Testimoni PremiumBeautiful

Salam Sejahtera semua :)

Ramai yang whatsapp tanya Siti minta share rahsia kekal sihat & slim. Sebenarnya cara yang paling selamat adalah pemilihan baju dalam yang betul. Premium Beautiful adalah satu-satunya pakaian dalam wanita dan ia merupakan korset pilihan No. 1 dalam pasaran.  

Nak sihat, nak slim kenalah konsistant pakai at least 8jam dalam sehari. Mesti amalkan pemakaian PB secara disiplin, memang akan dapat hasil, badan yang terbentuk cantik & kemas. Wajib tau pakai hari-hari... contoh lah ibarat tanah dalam pasu bunga. Mula-mula akan berderai tanah tu.. tapi kalau dah lama-lama, Confirm la mampat dan kemas bila kita keluarkan tanah dari pasu. terbentuk cantik je ikut acuan pasu tuu.. So, samalah dgn badan kita. bentuk badan kita akan ikut acuan Premium Beautiful...

Jom kita lihat testimoni dibawah :-

TESTIMONI 1


Nak pinggang kecil, pakailah Premium Beautiful. Lihat client ini sungguh beruntungkan, dapat kecilkan size pinggang dari 33 ke 31 dalam tempoh sebulan sahaja. Dah tu dapat sarung baju size M lagi. Terujaaa kannn... haruslah ;)

TESTIMONI 2


Wauu!!... loss 6kgs in 4months. Tipnya hanya konsistant pakai Premium Beautiful 8jam sehari. Untuk detox, buang toksin dalam badan, amalkan SETKURUSBAJET & lebihkan air kosong/air mineral 2-3liter sehari. Tak perlu heavy excercise @ jaga diet sampai tak boleh makan itu ini. Simple je kan hanya dengan Premium Beautiful + SetKurusBajet. 

TESTIMONI 3


TESTIMONI 4

Waauuu!!... berat turun 11kg in 3weeks. Hanya pakai Premium Beautiful & amal SetKurusbajet. 

TESTIMONI 5


Client ni daripada sebelum pregnant dah pakai PremiumBeautiful. Tapi dgn izin Allah beliau mengandung after 2bulan pakai PBCorset. Sekarang dah selamat pun bersalin dan berpantang pun dengan Premium Beautiful. Berbaloi kan pakai PB. Pakai bukan untuk kurus tapi lebih kepada nak jaga kesihatan badan. 😊😊

TESTIMONI 6


Makin nak dekat raya ni makin ramai yang grab peluang penjimatan dengan setiap pembelian Premium BeautifulNi mother of 4. Lepas pakai PB perut kempis. Berat turun 1.5kg dalam masa 2 minggu. Badan pun jadi lebih kemas. 

TESTIMONI 7


Alhamdulillah Client ni masih single, 34thn. Masalah badan pear shape. Nak pakai PB untuk bentukkan badan to be more balance in shape dan yang penting untuk kesihatan diri. 

TESTIMONI 8


Ini mother of 3 yang bersalin secara c-sect. Lepas pakai PB bentuk badan lebih kemas, perut kemas flat, pinggang ramping dan paling penting dah tak sakit pinggang. Alhamdulillah.  If anda juga bersalin secara c-sect don't worry, boleh pakai PB juga. And don't worry about size. InsyaAllah ada ;)

Tentang harga Premium Beautiful, actually harga depends pada ukuran badan masing-masing. Bukan ade saiz S, M, L @ XL. Setiap ukuran badan mempunyai saiz masing-masing. So fitting dulu then harga dapat ditentukan. Jangan risau FREE FITTING & TRIAL. Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi no dibawah ini :-


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage