Bengkel TDC Power

This coming Saturday (30th July 2016)

Asyik kira hari je nie.. tak sabar, excited, teruja & bersemangat nak attend our TDC training. Walaupun dah hampir 4tahun buat biznes ni tapi still dahagakan ilmu biznes. Knowledge Is Power! Kali ini lain dari yang lain dan sangat LUAR BIASA!! Hari tu segala rahsia, trick, selok belok berkaitan perniagaan akan dibongkar dan di ajar. Bak kata orang, Lubuk Ilmu Bisnes ada dibengkel ini. Maklum la barisan panel dari orang berpengalaman luas, hebat & berjaya.

Untuk bengkel ilmu usahawan kali ini siti akan bawa 2 orang partner iaitu Imah Fazli & Nor Asma untuk tingkatkan keyakinan diri, bina personaliti, baiki kelemahan diri, tingkatkan motivasi. Bila dah sedut aura orang -orang positif...semua orang akan berjaya , semua jiwa akan jadi kental.  Semoga dengan ilmu ini anak2 didik Siti lebih berjaya lagi. Aaminn...



Nak mula berniaga tapi tak tahu nak berniaga apa? Masih lagi tercari-cari biznes apa yang sesuai untuk dijadikan side income? Sebenarnya ramai yang bertanya pada Siti, bagaimana TDC berniaga? Setiap post dan artwork sangat catchy malah teambonding di kalangan TDC pun ramai yang tertarik dan rasa nak join jugak.. Okay, this is your best time untuk sertai kami. 

TDC Power Workshop


Nak tahu macam mana dengan jadi part time / full time bisnes dengan TDC boleh dapat income 4-5 angka? Semua RAHSIA akan dibongkarkan di ‪‎BengkelTDCPower Sabtu ini! Yang tak dapat join, jangan risau. Nanti kita set appoinment, Siti akan share bagaimana dengan produk2 hebat dari Sahajidah Hai O boleh bantu anda ganda pendapatan serta bantu anda capai impian anda. Jom setai kami untuk ketahui rahsia kejayaan usahawan-usahawan TDC dan bagaimana nak berjaya dalam industri Network Marketing.

Be part of my team with TDC!


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage