Berpuasa bersama Set Kurus Bajet (SKB)

SALAM RAMADHAN

Pagi ni Siti nak share tips untuk boleh diamalkan di bulan Ramadhan. Ada je di antara kita ni yang kurang berselera nak makan pada waktu sahur @ awal pagi kan? Tapi sunat untuk kita bersahur. Dapat pahala. Takkan nak tinggal macam tu je. Tak bagus lah. So jom follow tips ni. Selain dapat pahala u all juga tidak lapar dan akan rasa cergas untuk melakukan kegiatan harian juga beribadah sepanjang hari.



1. Minum 1-2 sachets MIN KAFFE masa bersahur + kurma 3 biji. Ianya bantu anda menahan lapar sampai ke petang. Kepada yang makan berat tu, lepas sahur jangan lupa minum BV ALFALFA juga segelas selepas makan.

2. Masa berbuka confirm makan macam-macam kan? Jadi selepas makan, minum segelas BV ALFALFA untuk singkirkan kolestrol & beri tenaga untuk solat terawih.

3. Ambil GARLIC 2 biji sebelum tidur. Dapat buang angin especially bila berpuasa & for those senang kena gastrik.


SET KURUS BAJET ni hanya sekadar nama. Sebenarnya ketiga-tiga product ni bagus untuk kesihatan & untuk kekalkan kecergasan badan. Tak adalah nanti masa Ramadhan kita lemau jer. Sambil tu dapat turunkan berat juga. Badan pun lebih sihat.

Sebenarnya, ramai wanita ingin mendapatkan bentuk badan yang menarik. Kita semua tahu betapa pentingnya pemakanan yang seimbang, malangnya ramai antara kita disebabkan sibuk tidak dapat menjaga makan dengan betul.

SetKurusBajet mampu membantu memberikan kita nutrien yang sepenuhnya disamping membantu proses detoksifikasi. Proses detoks inilah yang akan bantu membuang kotoran. Selamat mencuba & if rasa tips ini berguna, selamat share dengan kawan-kawan & family pula. 
Dapatkan segera SETKURUSBAJET ini hanya RM160.00/set. 


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage