Latest Testimoni Min Kaffe / MineralCoffee

Salam Sejahtera 


Petang ni Siti nak share testimoni Minkaffe a.k.a MineralCoffee. Semua sedia maklumkan MinKaffe adalah nama baru untuk Mineral Coffee. Saban hari kami menerima banyak feedback positif dari pelanggan yang minum kopi ini. Mesti ramai yang tak sabar nak tahu kan.. Baiklah kat sini Siti kongsikan bersama anda. Semoga membantu anda untuk memilih minuman yang baik untuk kesihatan. MinKaffe adalah Kopi Antarabangsa yang ada GaramBuluh. Kopi kesihatan untuk semua peringkat. Jom kita lihat testimoni di bawah ini:-


Hanya sebulan saja minum Minkaffe, my customer dapat turunkan berat badan sebanyak 4kg. Waauu!! amazing kan!!..


Untuk ibu2 yang dalam pantang elok minum Minkaffe ini untuk mudah lawas dan juga banyakkan air susu. Si ibu sihat, si baby pun dapat penyusuan yang sempurna.

Tahukah anda, bila toksin dalam badan tak dikeluarkan, ia menyebabkan kulit kita kelihatan kusam, jerawat & sistem perkumuhan pun tak stabil.   Client ini minum MINKAFFE terus kulit jadi bertambah cantik, jerawat, resdung & sembelit kurang. (Y)


Ramai yang dah akui lepas minum MINKAFFE beri feedback yang positif. Especially for student. Tak letih bila nak stay up study malam & best siap jadi pilihan for Final Project tau!!.. Anda pun boleh cuba ;)



Dengan secawan MINKAFFE tidak lagi mengantuk & rasa semakin bertenaga. 


Rasa MINKAFFE sedapp!!.. Minum tak sakit kepala pun. Paling best coffee ini berkhasiat sebab ada kandungan GARAM BULUH didalamnya.  Juga sesuai untuk kencing manis dan darah tinggi meminumnya.


Dalam pantang pun elok minum MINKAFFE ini sebab badan tak letih & rasa lebih bertenaga. Low Kafien pulak tu..


Bila dah kahwin seluar pun banyak dah ketat. Tetapi sejak minum MINKAFFE mudah lawas, pembuangan lancar.., kurang selera makan sebab kopi ni, boleh mengenyangkan kerana kandungan mineralnya dan rasa cergas bertenaga sepanjang hari.


Ini yang best tauu!!... Minum MINKAFFE perut rasa kenyang & seluar semakin longgar..


Sejak minum MINKAFFE, migrain hilang. Tak perlu makan ubat lagi. 


 Betul laaa, sakit kepala hilang dengan secawan MINKAFFE. Rasa pun sedap!!




MINKAFFE dapat bantu trunkan bacaan DarahTinggi. Kadang-kadang sakit kepala tu sebab darah tinggi. MINKAFFE a.k.a MINERAL COFFEE ini kan ada farambuluh. Tak ke buat darah makin tinggi? Haaaa.. ni nak bagitau garam buluh tak sama dengan garam masakan biasa. Garam buluh ni kaya MINERAL. Setelah diproses hanya khasiat MINERAL yang tinggal.

Minum MINKAFFE setiap hari juga boleh menurunkan bacaan darah tinggi, migrain, sakit kepala. Tak makan ubat pun tak pa.. Kerana kandungan GARAM BULUH dalam MINKAFFE membantu menghilangkan sakit kepala. Should try!!


Harga baru untuk MINKAFFE. Sekotak ada 20sachet RM33.00. Untuk salam pengenalan dari MINKAFFE, beli 4kotak hanya RM120.00 postage mengikut kawasan. Dapatkan yang original dari Siti. 


Hubungi no yang tertera dibawah :-


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage