Short Bra Premium Beautiful


Selamat Petang ;)

Today Siti nak citer sikit mengenai Short Bra Premium BeautifulMacam mana nak tahu bila kita pilih saiz bra/coli yang salah? Antara tanda-tandanya adalah Lemak terkeluar di belakang badan anda apabila memakai coli. Ramai wanita tersilap dan berfikir bahawa lemak belakang disebabkan oleh tali coli yang terlalu kecil atau pendek. Lihat gambar dibawah:-



Lemak akan terkeluar dibahagian ketiak anda apabila memakai coli yang tidak sesuai. Apabila ini terjadi, ini bermakna coli anda terlalu kecil untuk payudara anda. Anda perlu gantikan bra harian anda kepada Short Bra PremiumBeautiful yang disulami dengan FIR yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme. Di samping dapat meningkatkan keanjalan pertumbuhan payudara.

Ada 10 sebab anda perlu tahu tentang kehebatan Short Bra Premium Beautiful daripada bra biasa. Actually,  Short Bra Premium Beautiful ni sama ja fungsi seperti Long Bra Premium Beautiful. Cuma bezanya sebab ia SHORT BRA.


1) Fabrik SHORT BRA bersulamkan FIR

Melindungi badan daripada sinar UV dan menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme. Menganjalkan payudara. So, bila anda dah pakai  Short Bra Premium Beautiful ini, anda akan rasa payudara anda lebih anjal, pejal, dan mantap. Bagi payudara kecil, ia dapat membesarkan payudara anda. Bagi payudara besar, jagan risau. Ia bukan besarkan lagi payudara anda tetapi ia memberi payudara anda lebih anjal, mantap, dan mempunyai lurah lebih dalam berbentuk ‘M’. Berasaskan ilmu yang dipelajari, para suami lagi suka bila payudara isteri mempunyai lurah yang lebih dalam. Serius ni!!..Lihat gambar dibawah tentang posisi payudara anda:-


2. Ada 3keping cawan coli berstereoskopik 
Menampung payudara supaya tak mudah jatuh dan terletak pada kedudukan yang betul. Di bahagian cup Bra Premium Beautiful berbentuk piramid. Macam gambar di bawah. Jangan risau, dia tak pointy sampai nampak nipple bila pakai baju sebab lace mencantikkannya. Kalau bra yang biasa tambah lagi kalau yang sponge, memang berbentuk bulat & menekan nipple. Bila nipple ada pengudaraan yang baik, baru lah rasa fresh, kita yang pakai mesti lagi selesa.


3.  Mempunyai rawan keluli
Rawan keluli bersifat elastik. Ia bukan sejenis seperti pada bra biasa. Ia boleh diregangkan 360 darjah. So, rawan keluli ni boleh dilentur, dilipat, or whatever..sebab ia bersifat lembut. So, ia takkan patah, rosak, dan menekan bawah payudara anda. Ia menegakkan dan mengukuhkan kedudukan payudara anda. Mengelakkan boobs kita dari terlimpah keluar dari tempat yang tak sepatutnya. Sesiapa yang beli Premium Beautiful dengan Siti, memang Siti akan ajar macam mana nak tarik lemak-lemak di belakang badan untuk masukkan ke dalam cup. Once dah masukkan lelemaks ke dalam cup, badan memang kemas. 

4. Mempunyai Lace Cup
Lace yang cantik & berkualiti. Nak menyusu pun mudah sebab lace yang flexible. 

5. Berkuasa Mampatan
Rekabentuk Short Bra ini mempunyai mampatan dan tegangan dibahagian depan dan meningkatkan garis payudara serta menyokong di bahagian dada. So, bila pakai short bra PB, anda akan rasa payudara anda terletak dalam cawan bra dengan betul. Rasa lebih statik ;)

6. Mengurangkan Lemak dibahagian Belakang Badan.
Rekabentuk yg mampat dan tegangan pada bahagian belakang dapat mengurangkan lemak yg terdapat pada bahagian belakang kita. So, Lemak dibahagian belakang itu boleh dialihkan. Macam mana nak alihkan lemak badan di belakang tuuu.. Siti ada caranya. Beli short bra PB nanti siti share stepnya ;)

7.  Kuasa Serapan yang baik.
Short Bra PB ini boleh pakai sampai 1 minggu baru basuh pun tak pa. Sebab kualiti kain nya sangat bagus  dari jenis akwatek & akwadyne. Memang tak berbau, senang serap peluh dan kulit kita pun tak berkuap, Okey!!.. 

8.  Bayankkan Air Susu
Wanita yang tengah Pregnant atau BreastFeeding, sangat elok mengunakan Short Bra PB sebab bra ini mempunyai infra merah jauh (FIR). FIR ini bertindakbalas dan mencairkan susu yg beku pada payudara anda, melancarkan dan memperbanyakkan lagi air susu payudara anda. Bayi pun dapat manafaatnya jugak kann..

9.  Tak Gegar!!,,
Apabila pakai Short Bra PB ini, kita xkan rasa "gegar' bila bergerak @ bersukan. Tak percaya? Cuba dgn bra biasa, anda lari setempat. Gegar ke tak?? Haaa... GEGARKAN!! tapi dengan Short Bra PB ini lari setempat ke, lari kemana2 ke ..CONFIRM TAK BERGEGAR BEB!!.. MANTAP GHITUU..kemas terletak je payudara kita. 

10. Tahan sehingga 10tahun
Memang recommanded Short Bra PB ini untuk anda semua. Tak rugi membelinya. kalau bra biasa yang berada dipasaran paling tahan pun 6bulan -1tahun je kot.. dah rosak terus buangkan. Dengan Short Bra PB kalau tertanggal cakuk ke, besi patah ke.. boleh hantar service FOC lagi. Tali Short Bra PB memang tahan lasak, tidak memeri serta dapat menampung breast dgn sempurna. Memang tip top!!.. berbaloi-baloi beli 1 helai utk diri sendiri mencubanya. 

*Saiz mengikut ukuran badan individu itu sendiri supaya si pemakai mendapat keselesaan yg maksimum. Saiz dari 65 hingga 100, Cub B hingga Cub F*


 Didatangkan bersama pakaging yg menarik. Sesuai utk dijadikan hadiah juga. Jom tukar dari bra biasa kepada Short Bra Premium Beautiful.


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage