Premium Beautiful Transformation

Salam Sejahtera Semua :)

Hari ini siti nak kongsi "Premium Beautiful Transformation" Mesti ramai yang tertanya-tanya kan, apa yang bagusnya & kenapa perlu untuk setiap wanita menggunakan Premium Beautiful untuk menggantikan pakaian dalam mereka?


Let me share something about Premium Beautiful atau singkatannya PB. PB ialah korset No. 1 di Malaysia yang menjadi Best Selling Product. Telah berada di pasaran selama 23 tahun dan sampai sekarang masih lagi mendapat permintaan ramai dan terjaga kualitinya. Mendapat pengiktirafan dari Majlis Superbrand Malaysia, Lifetime Warranty, mendapat pengiktirafan dari Pakar Tulang Belakang Amerika. Bagusnya PB ni sebab dilengkapi dengan Teknologi Far Infrared Rays (F.I.R.) yang disulam pada setiap benang-benang jahitan PB.

Apa benefit PB untuk badan wanita? Untuk makluman, PB direka khas 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan di mana PB ni membantu untuk:
1. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
2. Memperbetulkan peredaran darah.
3. Menghalang pembiakan sel kanser.
4. Membantu membuang toksin dalam badan.
5. Memulihkan sistem pernafasan.
6. Mendapat postur tubuh idaman.

Lagi satu kita sebagai wanita mesti tampil cantik dan menarik. Untuk suami & yang paling penting dapat tubuh badan sihat. Especially untuk yang dah berkahwin & melahirkan anak, ketahanan badan semakin berkurang. So memang perlu ada something untuk support badan supaya sentiasa sihat & kelihatan menarik.

Perkara pertama bila pakai PB ni ialah akan dapat instant shapping. Ini memang immidiately boleh nampak sebab tugas utama PB ialah membantu mengalihkan lemak & meletakkan pada tempat yang sesuai supaya badan lebih nampak kemas dan tiada lemak lebihan pada bahagian-bahagian yang tak sepatutnya. Kemudian akan dapat rasai how PB works for us. 
Biar gambar berbicara.. 
PREMIUM BEAUTIFUL TRANSFORMATION untuk tatapan anda:-




  









HEBATKAN!!.. Testimoni diatas, kepada para pembaca di luar sana, tak perlulah nak ragu2. Nampak dengan jelas keberkesanan produk terhadap badan mereka. Materialnya juga sangat selesa dipakai samada siang or malam, sudah berapa lama bertahan di pasaran & ada pengiktirafan yang produk ni dapat. Bagi siti, alah membeli menang memakai sebab PB ni bukannya jenis pakaian dalam yang guna 3-4 bulan lepas tu buang. Lagi satu if ada kerosakan apa-apa pada fabrik PB ni memang tak payah risau sebab FREE repair sepanjang hidup. LIFETIME WARRANTY.

Those yang nak tahu lebih lanjut boleh contact 

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage