Premium Beautiful Elekkan Bongkok / Sakit Belakang @ Slipped Disc

Selamat Petang Blogger ;)


Petang ni Siti nak share cerita tajuk diatas. Pernah sakit belakang tak? Kategori teruk ker tak teruk?  Once dah sakit, if tak rawat betul-betul, akan jadi TERUK tau! Wanita zaman moden hari ini ramai yang bekerja di pejabat dan menghadap komputer selama 8jam sehari.  Bila sudah menghadap komputer, of coz la kita akan duduk dalam keadaan bongkok tanpa kita sedari. Sekiranya kita duduk dalam posisi yg bongkok, lama kelamaan badan kita akan bongkok juga...


Manakala Sakit Belakang or Slip Disc ini terjadi apabila tulang belakang kita “teralih” atau “mengelongsor" dari kedudukan asal disebabkan gel antara tulang yg berfungsi untuk serap hentakan sudah bocor dan mengakibatkan tulang akan menekan saraf yg mengawal anggota badan spt kaki, tangan dan leher.  Sakit kan? Seriau & ngilu bila difikirkan! So, sesiapa sekarang yg selalu rasa sakit2 belakang, sakit kat bahu, sakit kat tengkuk, rasa menyucuk-nyucuk kat belakang cepat2 berubat ya! Takut pulak dapat kesan lagi teruk yg last skali boleh membawa keapada lumpuh!.. Nak tahu tak siapa yang paling berisiko utk alami masalah tulang belakang?

1. Pemakai Kasut Tumit Tinggi 
2. Wanita Mengandung 

3. Beraktiviti lasak / kuat bersukan
4. Tukang jahit 
5. Lebih berat badan
6. Orang suka travel jauh + driving 
7. Orang kerja office 
8. Orang yg tak suka bersenam



Korset PREMIUM BEAUTIFUL sudah terbukti diiktiraf oleh PERSATUAN TULANG BELAKANG AMERIKA SYARIKAT & KANADA yang mampu membentuk kontur tubuh badan yang menarik serta menjaga tulang belakang. Apabila memakai korset ni, secara tidak langsung kita akan duduk menegak.

Waist Nipper Premium Beautiful ini ditenun dangan FIR (Cahaya Infra Red) yang boleh menembusi 3.5 inchi ke dalam otot dan tulang belakang. 

Ini sudah jelas menunjukkan bahawa korset Premium Beautiful bukan sahaja utk kecantikkan malah juga untuk kesihatan. Jadi, sayangilah diri kita dengan memakai PB ini setiap hari. Ramai wanita diluar sana yang mengalami sakit belakang yang biasa @ kronik, telah mendapatkan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL sebagai rawatan untuk masalah sakit belakang. Lihat testimoni dibawah:-







Lihat pic dibawah "Perbezaan tulang belakang yang sihat dengan tulang belakang pesakit slip dics "  Berbezakan?

Premium Beautiful dapat membantu memperbetulkan posture badan dan dengan itu mengurangkan rasa kesakitan bagi pesakit. Premium Beautiful juga sebagai support bagi tulang belakang dalam kita melakukan aktiviti harian. Sesuai untuk lelaki dan perempuan

TANPA PIL DIET, 
TANPA RASA SAKIT & TERAMAT SELESA! 
Dan hasilnya... 
SLIM, SEXY & GORGEOUS!


Jom memiliki set lingerie @ korset ini dengan segera, Siti menawarkan FITTING PERCUMA bagi sesiapa yg berminat, supaya anda tidak tersalah memilih SET KORSET di masa akan datang! Hubungi no dibawa utk temujanji FREE FITTING anda! 


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage