Berpantang dengan Herba Maharani

Salam Semua :)


Hari ini akak nak share kelebihan berpantang dengan HERBA MAHARANI. Bagi ibu2 yang 1st time ni mesti tercari-cari dan tertanya-tanya jamu apa yang bagus diambil untuk tempoh berpantangkan..??

Ok, akak nak citer jugalah pengalaman akak berpantang dengan 4orang anak. Masa 1st baby hingga la anak ke3, akak adalah ambil setberpantang itu ini. Jamu-jamu tu (terpaksa rahsiakan) besar-besar jugak lah. teragak-agak masa nak menelannya. Dah tu kena sembelit pulak.. seksa time nak membuangnya. TETAPI semasa anak no.4, akak berpeluang berpantang dengan HERBA MAHARANI.  Herba ni kecil & comel je tak seperti jamu-jamu lain. Cara makannya pun mudah hanya 15biji waktu bangun tidur awal-awal pagi minum dengan air suam. Ini dos minima utk orang yang breastfeed anak. Amalkan sehingga habis tempoh berpantang.

Nak tahu tak kenapa akak suka herba maharani semasa berpantang. Antaranya ialah:-

* Menaikkan peranakan secara semula jadi.

* Awet muda (muka lebih berseri-seri ketika berpantang)

* Memperbanyakkan susu badan (Milk Booster)

* Membantu mengecutkan rahim, urat saraf

* Menyuburkan semula badan selepas bersalin

* Melancarkan peredaran Darah

* Memberikan tenaga, Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan.

Dan yang paling penting, HERBA MAHARANI juga membantu melawaskan. Tak perlu risau dengan sembelit or susahnya nak membuang sampai nangis-nangis. hukhukhuk. Dengan HERBA MAHARANI, semuanya dalam 1. Tak perlu nak ambil sampai 2,3 jamu dalam sehari, hanya dengan HERBA MAHARANI sudah mencukupi.


TESTIMONI HERBA MAHARANI






Packaging HERBA MAHARANI ni memang cantik. Boleh tengok macam gambar kt atas tu. Kotak merah macam kotak cincin, lepas tu dalam bola putih, then ada lagi bola jernih..lepas tu baru la dapat jumpa herba yang sebenar bijian kecil yang berwarna hitam.

Sangat mudah berpantang utk sihat dan bahagia kannn diri kita sebagai wanita. Harga pun murah sahaja. Sekotak ada 300biji. Kos yg diperlukan hanyalah RM98.00 sahaja. Kadang-kadan, kita berbelanja makan, shopping itu ini, pun melebihi kos HERBA MAHARANI kan..Belilah HERBA MAHARANI yg terbaik ini utk kesejahteraan tubuh badan kita..

Sebarang pertanyaan & info sila hubungi akak ya!!


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage