Kemeriahan Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Seperti yang dijanjikan, hari ni Siti nak update gambar-gambar semasa MUT 24 SHOM. Memang grand habisss…!! Satu Malaysia Usahawan SHOM turun.  Selama 24 tahun bertapak kukuh di negara kita, SHOM telah melahirkan ramai usahawan yang bukan sahaja mempunyai pendapatan yang lumayan beribu ringgit, malah boleh mencecah JUTAAN ringgit sebulan hanya dengan membina network! Produk yang dikeluarkan oleh SHOM juga adalah produk yang sangat berkualiti dan terbukti memberi value added kepada pengguna.

Untuk event kali ni Siti bawa 2 orang rakan kongsi nak bagi mereka experience sendiri mcm mana kalau SHOM adakan event, bukan cikai2 punya event. Siapa yang hadir pasti rasa teruja dan terbakarr... hik3

My partner Fatimah Nik Mat & Nadiah Ahmad 

Me, 1st time ber henna kat tangan tuu.. mulanya rasa takut jgk sebab mcm2 viral ada yg xtahan dgn inaimerah yg ada dipasaran..alhamdulillah my tangan xjadi  ellergies. hahaha

With my direct leader DDM Fiza Mahazir 

Ok, Sebenarnya seronok berkumpul ramai-ramai ini. Sebelum ni ada antara rakan-rakan seperjuang just chat dalam whatsapp je. Tapi bila face to face lagi mesra hubungan kami. Jom layannnn gambar-gambar group The Diamond Circle :) Lets enjoy the picture!!!...










Sebelum majlis start, kami dari THE DIAMOND CIRCLE TEAM berkumpul dulu sama-sama. Memang tak sah kalau masa event tak ambil gambar ramai-ramai. Bertemakan warna korporat iaitu merah hitam, semua kelihatan sungguh gorgeous dgn busana masing-masing. Dah macam fashion show dah.. Meriah dan happening!!...


Itu sajalah cerita sepanjang MUT ke 24.. Seronok dapat spend time dengan semua rakan-rakan TDC, sambil tu dapat menaikkan semangat dan aura nak jadi CDM. Doakan Siti. Insha Allah maha tahu rezeki dapat naik pentas lagi ;) 

Btw, sangat-sangat enjoy dengan event hari tu. Thanks to all mentors and partners yang memeriahkan majlis dan bersuai kenal dengan partners baru. Hopefully, our relationship berkekalan selamanya.


Happy 20th Birthday PREMIUM BEAUTIFUL



Happy 20th Birthday PREMIUM BEAUTIFUL

Sedar tak sedar, dah 20 tahun dalam pasaran. Sangat kagum dan bangga sebab PremiumBeautiful Corset inilah antara punca rezeki masa mula-mula Siti nak berniaga dulu.

Bayangkan produk apa yang boleh kekal dalam pasaran selama 20 tahun? Hanya produk yang betul-betul mempunyai permintaan yang tinggi dan berkualiti sahaja mampu mengekalkan posisi mereka di dalam pasaran.

Selepas 2 dekad, harga tidak banyak berubah. Kualiti masih lagi terjaga. Apatah lagi khidmatmu yang sentiasa menjadi pilihan ramai. Premium Beautiful Corset No. 1 terbaik 70% Kesihatan & 30% Kecantikan.


Teruja sungguh dgn baju dalam hitam Premium Beautiful yang 20 tahun di pasaran! Tetap high demand walau zaman makin berubah, makin canggih, makin maju.. sebab apa? Sebab badan wanita ni very precious...PB is every women's need 😍

Siapa belum ada Premium Beautiful. Ini masa terbaik untuk dapatkan Premium Beautiful sebab anda dapat berjimat dari RM 600 - RM 1500. Grab Premium Beautiful hari ini utk lebih murah..

Year End Sale Premium Beautiful (Y.E.S)


PREMIUM BEAUTIFUL ialah BAJU DALAM yang sangat "EXCLUSIVE" yang berperanan menjaga kesihatan serta kecantikan kita semua! 

YEAR END SALE PROMOTION kini sudah bermula. Sesiapa yang berminat nak pakai Premium Beautiful, inilah masa paling sesuai untuk milikinya. Jimat banyak tau uols... sempena HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ni, Promosi sah sehingga 31 December 2016 ini sahaja. Haaa tunggu apa lagi, mai la pakat-pakai beli seorang 1 set.
Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya? jom tengok list ini :-

1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup. Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND. Satu-satunya corset yang menyediakan waranty seumur hidup kepada penggunanya (LIFETIME WARRANTY)


Jom cepat-cepat dapatkan PB Corset ini. Rebate PB jimat sampai RM600 - RM1500 dalam bulan DECEMBER sahaja. Kebiasaannya akan datang memang tak dapat lagi promosi yang memang JIMAT BANYAK macam ni..BULAN INI BUKAN BULAN DEPAN!! Ulang lagi sekali!! 📢📢📢 BULAN INI LAST, BULAN DEPAN HARGA BIASA!! Kengkawan yang nak dapatkan set PB ni kena cepat-cepat contact Siti untuk:- 

✔ dapatkan ukuran
tentukan size PB
confirmkan harga size PB 
cara pembayaran 

Wajib beli sekarang!.. Hubungi Siti ya ;)

Annual Dinner The Diamond Circle - Rock N Roll 2016

Hari ni rasa excited sangat sebab esok malam ada TDC Dinner. Kali ini dengan ROCK N ROLL!!!. gempak kan!!.. Full house this year tau!! 

Tahun lepas tema Masquerade Dinner - pakai topeng. Tapi rasa tahun ni lagi laah meraih sebab dapat penaja. Antaranya, jom kita tengok siapa sponsernya :- 


Syukur Alhamdulillah, Konsep deco tahun ini ditaja oleh KL Wedding Ministry

Tak sabar nak tunggu hasil deco mereka untuk TDC ROCK n ROLL DINNER 2016 nanti..

By the way bakal-bakal pengantin yang masih lagi survey untuk majlis anda.. apa kata uols singgah di IG KL Wedding Ministry katanya ada PROMOTION sekarang ni.
Jangan terlepas peluang yaa..!


Tengah survey untuk majlis kahwin nanti??. HERE U GO!.
FINALE SALE! All in for only RM5,000.00 NETT

PELAMIN (Artificial flower, WalkWay, Arch) 10 Selected Fresh Design Pelamin or Mix and Match Design
MAKEUP by Profesional MakeUp Artiste
HIASAN MEJA ADAB.
HANDBOUQUET Fresh Flower.
BUSANA SANDING L & P Sedia Ada termasuk Aksesori Lengkap + Kasut.
CALL OR WHATAPPS 0164450538 / 0174468049



Bukan tu je!! ada 10 hadiah shawl menarik SPONSORED by @rias_couture

"Rias Couture nak buat Car Booth Sale tapi tak tahu kat mana lagi. Kalau nak tahu kena lah follow and like IG @rias_couture FB www.facebook.com//hijabbyRia.Rahman


Chiffon, Moss Crepe variety colors..labuh dan pasti puas hati sebab Gred A dan berkualiti. Nak custom made pun boleh."

Jadi cepat Uollsss follow and like FB dan IG @rias_couture 


 Wauuu!!..bestnya.. ada banyak hadiah. lagi laaa excitedkann!! Moga esok malam ada rezeki Siti nak bawa balik hadiah banyak2.. DOAkan yaa!! ;)


Confirm la dah ready.. jom teaser sikit baju apa nak pakai nanti..



Esok malam kita rock & roll...💃💃💃💃
Time niaga, kita niaga, time enjoy, kita enjoy!!

Next entry nanti Siti update gambar2 rock kita yaa.. Tungguuu!! 


Majlis Ulang Tahun Syarikat Shajidah HaiO ke 24

Tak sabar dah nak ke Majlis Ulangtahun Tahunan syarikat HAI-O yg ke 24. Esok last kerja... Yehoooo!!!.. Tidur xlena sebelum ni duk fikir baju apa nak pakai. Alhamdulillah semua persiapan dah dibuat. Excited Siti kali ini sebab ditemani oleh 2 rakan kongsi iaitu Nadiah Ahmad & Fatimah Nik Mat

Okey!!.. nak citer sikit laa Apa itu MUT?? mesti semua tertanya2 kann??.. Sebenarnya setiap tahun syarikat akan mengadakan sambutan ulangtahun bagi meraikan para usahawan yang telah mencapai pangkat tertinggi iaitu sebagai Crown Diomand Manager (CDM).  

Kali ini sambutan ulangtahun MUT24 diadakan di Mines International Convention Centre (MIECC) Seri Kembangan. Selangor. Tagline kali ni ialah "WE STRIVE TOGETHER" Aturcara majlis lihat kat bawah ni:-


Banyak acara menarik. Yang paling best cabutan bertuah untuk tahun 2016 ni adalah kereta CheryMaxime Awesome kann.. lucky draw HADIAH UTAMA kali ni Cherry oh Chery... Tahun ni milik siapa agak-agaknya yeaa!!.. Mungkin milik Siti atau milik anda??? Tahun lepas 2015 cabutan bertuah kereta Axia menjadi milik CDM Fauwati.. Tahun 2016 siapa??? 


Semoga ticket SITI NORIZAM ISHAK bertuah lahhh yer kann!!.. tolong lah DOA kann ;)


Ayda Jebat

Vince Kim Dong Gyun

Penampilan istimewa ada Ayda Jebat  & Vince Kim Dong Gyun. Siapa-siapa nak bertentang mata inilah masanya. hahaha...

Bukan calang-calang syarikat boleh buat event macam ni untuk meraikan Usahawan SHOM. Alhamdulillah berada di dalam syarikat yang betul. Okey setakat ini je Siti kongsi kemeriahan tentang sambutan yang bakal diadakan pada Sabtu ini 19hb November 2016. Tunggu next entry yaa.. nanti Siti share gambar2 yang menarik semasa majlis ini. ;)

We Strive to Better FUTURE
WE STRIVE TOGETHER
MUT24 SHOM 2016




Promosi Cantik Melentik Premium Beautiful


Sekarang semua mampu miliki PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, cuma serendah RM95 SAHAJA sebulan. Paling JIMAT sebab beli sekarang boleh save duit RM400 utk satu set. For those yg beli dari Siti akan dapat FREEGIFTBooked your turn utk harga promo last December ini. Cepat2 sebelum tamat tempoh promo ;)
Nak tahu lebih details mengenai harga Premium Beautiful dan cara mendapatkan PROMO PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini dengan harga yang murah dan berbaloi? Sila hubungi no dibawah dengan segera.

Premium Beautiful- No 1 Beauty & Slimming Corset in Malaysia.

Berpantang dengan Premium Beautiful

BERPANTANG merupakan moment selama 44 hari bagi para ibu selepas bersalin untuk berehat dan memulihkan tahap kesihatan diri.
Terdapat banyak amalan berpantang yang dilakukan oleh masyarakat Melayu kita. Antaranya adalah amalan berbengkung.
Amalan berbengkung dikatakan amalan wajib yang mesti dilakukan semasa berpantang bertujuan untuk memulihkan rahim wanita selepas bersalin. Juga untuk menguatkan otot2 ibu selepas bersalin.

Berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL, lagi senang dan mudah di kala berpantang sendirian. Kalau nak tau sekali kita pakai PB dalam sehari bersamaan dgn 5 kali sesi bertungku.  Satu²nya bengkungmoden yang ada FAR INFRARED membakar lemak 900 kalori.  Immediate reshape ghituu...membantu mengurangkan strechmark dan support peranakan kita. Potential weight loss minima 10 - 15 kg semasa berpantang..

Scary kan lepas bersalin perut still ke depan macam pregnant lagi. Cecepat sarung PREMIUM BEAUTIFUL. Lebih praktikal. Boleh dipakai untuk normal delivery ceaser. 
Inilah sebab kenapa customer suka berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL .Ramai yang Lost Weight 10-15kg semasa berpantang.. Body?? Ramping berpotongan.


Biasa lepas bersalin risau kan badan naik, body shape mengembang bagai di pam2 tapi kalau pakai premium beautiful body makin cantik tau. Tak sempat habis pantang berat dah turun banyak. Memang berbaloi tau berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL Memang tak cari lain dah..

Makin ramai yg mula pakai PREMIUM BEAUTIFUL atau nama popularnya bengkung moden semasa berpantang..nak tahu kenapa? sebabnya, premium beautiful lebih mudah dipakai serta keberkesanan utk kembali ke bentuk badan yg asal.. suka kan..😊😊


Lebih mudah bila pakai Waist Nipper PREMIUM BEAUTIFUL. Tak perlu nak melilit panjang2, lepas habis berpantang, masih boleh pakai hari2😉 Ini baru alah membeli menang memakai!


Dengan PREMIUM BEAUTIFUL, dah tak perlu bertungku, Jimat gas kan... Almaklumla dengar2 hrga gas pun dh nak naik nih...


Siapa kata pakai Premium Beautiful Corset susah nak bf baby???? Pakai dulu baru uols tahu macam mana senangnye nak bf baby dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. Step by step akan diajar.. don't worry dear ;)


Untungnya berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Perut tak rasa bergoyang, malah lebih selesa lagi. Flabby tummy semua pergi jauh2. Hehehe. 


Mother of 6! Siapa kata makin ramai anak semakin gemuk? Dengan PREMIUM BEAUTIFUL, tiada lagi masalah naik berat badan selepas bersalin. Percayalah! Jom berpantang dengan PB ;)


PREMIUM BEAUTIFUL ni.. amat membantu dalam proses pemulihan. Sekaligus membantu dapatkan kembali bentuk badan.



Bersalin cesarian ~ Perut kempis & badan terletak elok selepas pakai
 PREMIUM BEAUTIFUL


Beza kan??? In 5month je pakai PREMIUM BEAUTIFUL dapat ideal weight & shape👍 


Rata² ramai lepas bersalin komplen badan x kemas.. Perut buncit gelebeh/strechmark. Payudara kendur, pinggul/punggung melebar. So decided nak pakai bengkung infrared paling senang pakai & langsing kemas berpotongan.
Terdapat 2 jenis koleksi.

 →Yang hitam adalah koleksi PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC
→Yang kelabu/silver adalah koleksi PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE  
HARGA SUPER JIMAT sedang berlangsung SEKARANG!..Dapatkan premiumbeautiful anda sekarang dengan harga Super Jimat yang memang BERBALOI dengan 3 cara pembayaran;-
→ Cash
→ CreditCard
→ AEONCreditInstallment 

Inilah masa yang tepat sebab PREMIUM BEAUTIFUL tengah HARGA RUNTUH sekarang nie. Jimat sehingga RM400!!!.. Contact ya ;)


nRelate Posts and Homepage