Testimoni HERBA MAHARANI ~ Pregnant/Mengandung

HERBA MAHARANI antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.

Salah satu khasiat HERBA MAHARANI adalah untuk menguatkan otot-otot rahim serta tempat peranakan. Disamping itu HERBA MAHARANI sesuai untuk mengatasi masalah :- 

*Segugut *Keputihan *Haid tidak teratur 
*Merangsang hormon estrogen & progesteron 
*Melancarkan peredaran darah.

Zaman sekarang memang terlalu ramai wanita mempunyai masalah untuk menimang cahayamata. Ini disebabkan oleh masalah-masalah diatas. 

Haid tidak teratur disebabkan PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome) yang merupakan  salah satu penyebab seseorang wanita itu sukar untuk mendapat anak.

Otot rahim yang tidak kuat juga menyebabkan kandungan gugur diawal kehamilan. 

Masalah hormon yang tidak seimbang turut menjadi penyebab utama wanita masa kini tidak subur. 

Jika masalah tersebut dapat diatasi maka peluang untuk mengandung juga adalah lebih tinggi. Jadi tidak mustahillah ramai wanita yang ada masalah kesuburan (susah mengandung, susah lekat janin) telah berjaya hamil selepas mengambil HERBA MAHARANI selama beberapa bulan.
TESTIMONI






KEHEBATAN HERBA MAHARANI 

*Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan,peredaran haid,segugut) 

*Menguatkan serta mengecutkan rahim serta sistem peranakan dan turut menjadi malan selepas bersalin. 

*Melegakan masalah sakit pinggang,sakit belakang,sendi,lutut,migrain,angin dalam badan,lenguh-lenguh,kebas dan juga urat saraf. 

*Melambatkan masalah monopous. 

*Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (anti penuaan,awet muda,kecantikan dan kesuburan) 

*Menegang dan memberi keanjalan pada kulit terutamanya pada bahagian payudara,ovari,kawasan perut dan pinggul.

 *Menigkatkan kadar metabalisma.


Dapatkan Produk HERBA MAHARANI HARI INI.


Penghantaran melalui Pos Laju dalam Malaysia. Penghantaran ke luar negara akan Dikenakan caj berlainan bergantung pada lokasi. Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia – MAL 20014419T .Disahkan Halal oleh Pertubuhan China Islamic Association (salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM).

Testimoni Herba Maharani (Masalah Period/Haid)


Sebenarnya ramai wanita akan risau bila period/haid lewat, kecualilah yg merancang untuk hamil. Pening kepala memikirkannya. Ada setengah wanita sampai berbulan-bulan. Badan pun akan rasa lain bila period tidak teratur ni,  terasa perut pun buncit kan!..Relaks dan bertenang ya :) Jom kita lihat apakah punca yang menyebabkan period/haid lambat dan tidak menepati tarikh yang sepatutnya.

Menurut Majalah Pa & Ma, 12 punca haid yg tidak teratur adalah:-

  • Punca #1 : KEGEMUKAN - berat badan berlebihan ataupun obesiti boleh menyebabkan ketidakseimbangan hormon estrogen di dalam badan wanita. Ia seterusnya menyebabkan gangguan kepada kitaran haid.
  • Punca #2 : BERLEBIHAN HORMON PROLAKTIN - hormon prolaktin yg berlebihan menghalang pengeluaran telur dan seterusnya menyebabkan haid lewat untuk berbulan-bulan lamanya.
  • Punca #3: TERLALU KURUS - tidak cukup lemak di dalam badan juga boleh mengganggu kitaran haid anda. Oleh itu, anda haruslah mempunyai berat badan yg sihat & seimbang.
  • Punca #4:  MASALAH KESIHATAN - sakit secara tiba-tiba seperti demam, selsema ataupun penyakit yg memerlukan rawatan intensif mampu memberikan tekanan fizikal kepada tubuh dan sekaligus mengganggu kitaran haid.
  • Punca #5:  MENOPAUS - ia berlaku kepada wanita yg berusia lewat 40-an. Pada kebanyakan kes, haid akan semakin sedikit dan jarang-jarang berlaku.
  • Punca #6:  PENCEGAH HAMIL - pil atau ubat-ubatan hormon pencegah hamil seperti depo-provera atau implanon boleh menyebabkan gangguan haid. Terdapat sesetengah wanita yang tidak didatangi haid sepanjang menggunakan implanon.
  • Punca #7:  TEKANAN/STRESS - stress atau tekanan dalam bentuk fizikal & mental dari tempat kerja atau kehidupan seharian contohnya mampu mempengaruhi hormon dan seterusnya kitaran haid.
  • Punca #8:  PENYUSUAN BADAN - sekiranya anda menyusukan bayi secara eksklusif, hormon di dalam badan anda lebih menyediakan badan anda untuk menghasilkan susu untuk si bayi. Terdapat sesetengah ibu menyusu yg langsung tidak didatangi haid sehingga 1 atau 2 tahun lamanya!
  • Punca #9:  TERSILAP PENGIRAAN - 40% wanita didapati gagal mengingati tarikh hari pertama LMP mereka. Jumlah hari dalam kitaran mereka juga mungkin tidak tepat antara 28-35 hari. Ini boleh memanjangkan lagi kitaran untuk sampai ke 'hari subur' dan kesilapan menjangka kedatangan haid yg seterusnya.
  • Punca #10:  MASALAH TYROID - hormon yang dirembeskan oleh tyroid boleh menyebabkan gangguan kepada hormon badan sekaligus kitaran haid wanita.
  • Punca #11:  UBAT-UBATAN - jamu tradisional, ubat kurus ataupun ubat-ubatan penyakit kronik boleh menyebabkan gangguan kitaran haid wanita.

Tips mendapatkan Period/Haid yg stabil adalah dengan mengamalkan makan HerbaMaharani dengan segera. Antara khasiat Herba Maharani adalah:-
  1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
  2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
  3. Anti bakteria (sekitar faraj)
  4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
  5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
  6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
  7. Melegakan asma.
  8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
  9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
  10. Menyelesaikan masalah buasir.
  11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
  12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
  13. Kesuburan dan awet muda.
  14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
  15. Menaikkan seri muka.
  16. Menegangkan payudara.
  17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
  18. Melambatkan proses menopous.
  19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
  20. Melancarkan peredaran darah.
  21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
  22. Amalan semasa berpantang.
  23. Menambah darah semasa bersalin.
  24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
  25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
  26. Menghilangkan urat timbul.
  27. Mengimbangi tekanan darah.
  28. Meningkatkan kecerdasan minda.
TESTIMONI HERBA MAHARANI








Dapatkan Produk HERBA MAHARANI HARI INI.

Kenapa Premium Beautiful?

Kenapa Premium Beautiful?
  1. Direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan
  2. Waranti SEUMUR HIDUP (servis baiki secara percuma)
  3. Superbrands produk
  4. Mengandungi FIR (Far Infrared Rays) teknologi
  5. Terdiri daripada 3 helai pakaian dalam yang mudah dipakai (long/short brassiere, waist nipper and long girdle)

1. Long Brassiere
  • Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.
  • 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
  • Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

2. Waist Nipper
  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

3. Long Girdle
  • 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
  • Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.
  • Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.
  • Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
  • Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
  • Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
  • Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.

4. Testimoni



 
 






Ini adalah antara testimoni yang dapat Siti kongsikan. Sebenarnya banyak kelebihan memiliki set Premium Beautiful ini. Sangat berbaloi untuk kesihatan dalaman & kecantikan diri kita. Kalau nak macam testimoni diatas ni, apakata anda contact Siti untuk free fitting dan free trial.


Long Girdle PremiumBeautiful.

Selamat Petang semua :)

Ada yg WhatsApp tanya.. "Kak mcm mana rupa ‪‎LongGirdle‬ tu?." Mcm best je fungsinya. Memang la best adik.. Siapa yang rasa pinggul dah flat tu mesti pakai long girdle ni, confirm montok semula. Selain tu mummies yang akan/sedang berpantang pakai girdle ni memang cepat jer rahim tu mengecut dan peranakan naik. Tak perlu bertungku lagi. Bukan tu je LongGirdle dapat menyokong rahim selepas melahirkan, menstabilkan hormon, membentuk punggung yang menarik, mengurangkan keputihan. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah sangat membantu wanita yang mengalami masalah berkaitan "miss V". Yang ada masalah senggugut, fibroid, cyst, atau dalam usaha nak dapatkan anak, LongGirdle PB sangat membantu!..



Fungsinya Long Girdle Premium Beautiful :-
👗 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.

👗 Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.

👗 Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.

👗 Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

👗 Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

👗 Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

👗 Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

👗 Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

👗 Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.
TESTIMONI


‪TestimoniTDC‬. Sebaik-baik rawatan untuk menaikkan rahim adalah berurut. Namun sejauh manakah kekerapan kita nak pergi berurut. Terkena yang nak mengurut tu duduk jauh,..jenuh nak berulang kot..penat jugak la kan...Sekarang xperlu nak susahkan diri. Just sarung je ‪‎LongGirdle‪ ‎PremiumBeautiful‬ ni. Perut pun slim, pinggang makin kecik, dalaman pun terjaga & peha pun makin kecil.. I ♡ PB

Jom shape our punggung ala Jennifer Lopez. Contact Siti ya :)





Did You Know, Japan?

Did you know? Amboi soalan... untuk entry kali ni, Siti nak share tentang fakta-fakta tentang Jepun. Mesti ada antara kita sudah & pernah jejak kaki ke negara Jepun. Tapi ada juga antara kita masih belum lagi kan!.. Sebenarnya, beriya-iya Siti share ni sebab Shahajidah Hai-O akan membawa para usahawan ke OSAKA pada next February 2016 or March 2016. So.. sekarang kitaorang tengah ambil mood nak ke sana. Okey!!.. mari bersama Siti untuk sedikit ilmu tentang negara JEPUN.


Sedapp Woo!!.. Nak makan SUSHI tak? Kenalah belajar guna CHOPSTICKS 
dari sekarang :)

Tak sangka pulak TOKOYAKI ni popular kat OSAKA.

Haaa, macam mana nak WAZE nanti kalau nak ke mana-mana???

Cat lovers, Best kan dapat lepak-lepak minum coffee sambil 
belai-belai kucing. Ohsemnya!!..

Now I know!!..rupanya ada Waterprood Handphone.
Best kan sambil menyelam sambil selfie. hik3

Jom!!.. pergi OSAKA tengok PhoneBooth aquarium ni.

Tahu tak kalau naik TRAIN kat Jepun semua penumpang senyap je, tak de 
yang bercakap, everyone keep their voice at min level. Taknak ganggu
orang sekeliling yang sedang rehat. A good example to follow..

TRAIN laju ni..yang kita akan naik untuk pergi ke tempat-tempat 
yang menarik nanti :)


Good examples!!!..Comel je budak2 ni buat kerja. Teamwork ghitu..



Seronok pula baca tentang fakta-fakta tentang Jepun ni.. Perasaan memag rasa tak sabar hendak jejak kaki ke OSAKA, JepunSiapa nak pergi & nak tahu caranya. 
Hubungi Siti ya..


Incentive Trip ~OSAKA JAPAN~

Assalamualaikum Readers,

Lama tak update blog ni kan...lepas raya mmg Siti busy sikit, dengan kerja kat opis lagi & kebetulan berada dibulan syawal, so apa lagi Open House sana sini loo, kunjung-mengunjung tu wajib untuk eratkan silatulrahim antara kita. Ok nak cerita sikit. Sahajidah Hai-O Marketing dah start buka incentive trip challenge ke Osaka Japan mulai bulan August until November 2015.

Berdebar-debar bila dapat tahu next trip ialah Osaka, Jepun. Bercuti ke Osaka secara PERCUMA!! Semua orang ada peluang yang sama Cuma Nak atau Tak Nak je..Tapi, siapa tak nak melancong Free kan!! Dengan fully sponsored semuanya,terbayang-bayang their 5 Stars treatment. Kita just bawa diri and bawa duit shopping je..Yang lain-lain semua company support daripada ticket, penginapan di hotel, makan & lawatan sepanjang berada disana. Best kan!!.. kalau pergi sendiri, memang tak lah kan sebab menelan belanja banyak okay!. So, bila dah ada peluang ni, gile tak grab!!. Huhuhu..
Mari bersama Siti, kita jana pendapatan secara OnlineBusiness. Dalam kita nak tambah income keluarga, dapat bonus melancong secara percuma. Bukan je melancong dapat, duit shopping pun dari business ini jugak. OSAKA, mu tunggu aku datang!!..


Anyone interested to do this business (part time/full time), looking for extra income or wanted to grab this FOC incentive trip to Osaka Japan, do contact me:- 



nRelate Posts and Homepage