Promosi Raya Mineral Coffee

Normal Price RM360.00, PromosiRaya RM286. JIMAT RM74.00

Sekarang tengah ada offer raya untuk MINERAL COFFEE. Beli 12kotak RM286.00 sahaja. JIMAT RM74.00. Ramai yang order sebab katanya minum masa sahur, rasa kenyang, kekal cergas dan bertenaga sepanjang berpuasa di siang hari. Untuk yang suka Mineral Coffee ni, this is the right time untuk berjimat. Nak balik kampung nanti boleh bawa balik Mineral Coffee ni untuk Mak Ayah. Bagus untuk kesihatan. Badan pun rasa segar, Yang ada darah tinggi or kencing manis pun boleh minum kopi ini.  


Sepanjang promosi bulan JULAI ni, Siti memang ke stokist je, restock Mineral Coffee untuk penuhi permintaan peminat tegar & yang baru nak mencuba tu... Sekali rasa, confirm repeat order sebab khasiat kopi garam buluh ini. Dapatkan segera ya!!.. sebelum OFFER tamat. 


TESTIMONI yang minum MINERAL COFFEE time sahur :-









KENAPA PERLU MINERAL COFFEE untuk bersahur?

1) Bersifat alkali mengelakkan pedih perut/ulu hati akibat rembesan jus gastrik sepanjang hari

2) Membekalkan nutrien mencukupi elakkan mengantuk lesu

3) Membekalkan tenaga untuk beribadah/bekerja di siang hari

4) Tanpa gula, tanpa kolestrol, tanpa pengawet itu yg penting

5) Mengandungi supplement garam asli terbaik utk mengelakkan masalah darah rendah

AWESOME kannn... anak Siti pun teman mamanya COD jugak :)

Selain nikmat dan kemewahan rasa minuman Mineral Coffee, ada banyak khasiat iaitu:-
  • memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • membantu mengurangkan sakit senggugut
  • membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • membantu anda tidur lena diwaktu malam
  • mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis
Those yang tak pernah cuba tu WAJIB cuba ya!.. Stock available. Contact me :)


Promosi Raya Premium Beautiful

Salam reader!!.. Sempena HARI RAYA ini, sekarang ada  PROMOSI RAYA  untuk PREMIUM BEAUTIFUL SET pada harga istimewa.  Nak jimat beli sekarang. Jimat banyak, boleh save RM600- RM1400 for a limited period je. Kita ada pelbagai size sebab PREMIUM BEAUTIFUL is a customade CORSET.

Baju raya cantik-cantik, tapi kalau badan tak berapa nak cantik bila pakai mesti nampak baju kita tak cantik kan. With PREMIUM BEAUTIFUL badan lebih kemas. Nak ambil gambar dari depan, tepi or belakang pun tak ada masalah, tak perlu risau bila duduk nak cover perut dengan handbag or dengan bantal.  Pakai je korset ni untuk confident diri. Yang paling penting, lepas raya nanti baju uolss tak ketat. Maintain githu... 

PromosiRaya Jimat RM600 - RM1400 untuk PremiumbeautifulCorset set

TESTIMONI

Yang tinggi macam model namnya Airin, pun tetap pakai premiumbeautifulnampak kurus tapi lepas bersalin anak kedua perut flabby.Sebelahnya tu, Faeza. After amalkan PB + SKB dah makin slim. Total weight loss for her 22kg. Banyak kan...


Syikin ni pemakai tegar PremiumbeautifulCorset & also consume setkurusbajet. Lihatlah syikin sekrg.. makin cantik slimSangat berbeza!! Kiri tu zaman 2012 & sekarang 2015. 

Be confident, Be beautiful with PremiumBeautiful‬ biarpun berbaju kurung, nampak body pun kemas. Barulah semangat nak raya kan!..wajib ada 1 set untuk diri sendiri.

Instant shaping by premiumbeautiful. Client umur 45 tahun & after pakai PB bahagian perut dari 91cm jadi 83cm. If pakai konsisten after 6 months biarpun x pakai PB perut dah x flabby. 
Tips untuk kekal bertenaga, tak letih & lapar.

Hanya konsistant pakai PremiumbeautifulCorset‬ ukur lilit badan makin berkurangan. Rajin2 je pakai.. hasil mmg gempak!!.. tak rugi beli 1set untuk diri sendiri. Ada lifetimewarranty‬ lagi. SUPERBRAND ‬product. Mmg berbaloi2 dgn nilai RM anda.  
During Promosi Raya ni Siti dapat 2 client yang nak pakai Premium Beautiful. Lihat gambar yang atas ni, Beliau seorg ibu usia 30an ada 2anak. Biasalah lepas bersalin rasa pinggang mcm xde & perut membuncit. Alhamdulillah lepas pakai PB client rasa badannya semakin kemas & langsing. Utk momy to be tu elok dapatkan segera SET Premium Beautiful Corset sempena promosiraya


Client yang ke 2 ni bride to be on september ni, from Kedah. Sebelum pakai premiumbeautiful ukur lilit pinggang 96cm. Lepas sarung je jadi 80cm. Beza 16cm tuu!!..Banyak bezanya kann...Ni barulah betul2 "Immediate Shaping" ghitu... Client ni terperanjat, terjerit suka sebab seluarnye dah longgar. Kalau tidak seluar tu ngam2 jer. Dia kata kat perut tiada lagi lemak yg berlipat2 tu. Rasa firm, badan rasa kecil. Dari air mukanye mmg excited, semangat nak kurus lagi before majlis kahwin nanti. Best kan immediate shaping mcm ni.  Memang berbaloikan. Jadi investlah satu untuk diri kita. Makin sihat, cantik & confident 😘


I'm PremiumBeautifulExpert. Promosiraya still on. Ini lah peluang untuk jimat khaw2 rm600 - rm1400. Jangan risau kalau tak mampu nak beli cash. Ramai yg beli dgn cara installment RM90 per month. Lebih mudah & mampu. Dapatkan your perfect lingerie dari sekarang.  More detail text/WA  Siti ya :)


nRelate Posts and Homepage