Jom Bangkok

Selamat Petang Semua :)

Baru je, selesai percutian percuma ke Vienna dan Budapest.
Syarikat umumkan pula destinasi percutian yang seterusnya iaitu :-

JOM KE BANGKOK 

Mari kita ambil mood Bangkok. Yeah!!!...











Excited tak dengan Free Trip ke Bangkok ni? Ada juga yang tanya Siti, dekat jee..negara sebelah je kan? TAPI kalau dapat pergi with five star treatment dan FREE.. tak nak ke??
Bila company dah buka peluang macam ni, mestilah ramai yang nak grab peluang ni.
Tak kan nak tengok je!!...tolak rezeki la tuu!!..


Pakej ini bermula dari February 2015 - Mei 2015. It is time for you to start our own business, get extra income & foc travel with 5 star treatment.
Anyone interested do contact Siti, free coaching and mentoring.
 Semua kita dapat percuma as GLAMpreneur. HOW??
 Lets join us!!..


Cabaran Saya Nak Kurus

"CABARAN SAYA NAK KURUS"

Mesti semua nak tahukan rahsia untuk kekal sihat disamping memiliki bentuk badan yang menawan, slim, berbody curve, berbody shape kan. Now our team telah mengadakan cabaran ini. Dan Siti merupakan salah seorang ahli #GENGDIETGLAM. 

Di atas kejayaan sebelum ni, hampir semua rakan-rakan kami berjaya turunkan berat.
 Ada yang 8kg, 10kg, 20kg pun ada. Alhamdulillah.

Cabaran ni tak susah pun. simple and enjoy! 

Untuk permulaan amalkan SET A atau SET B selama 3bulan. 
Hasil memang meletop laa..
Anda boleh pilih samada SET A atau SET B


Untuk SET A (PAKEJ 3 BULAN)
1 bottol BV Alfalfa
4 bottol Garlic Tablet
6 boxes Mineral Coffee

Untuk SET B (PAKEJ 3 BULAN)
1 bottol BV Alfalfa
2 boxes Garam Buluh Premier Drinks

For those yang nak reduce weight tapi limited bajet boleh cuba set ini.. Ini bukan slimming pil tapi for kesihatan sebab melalui proses detoks buang toksin yang tak diperlukan dalam badan..


TESTIMONI SET KURUS










Contact Siti for more information about "SET KURUS BAJET" ya!!..

BIO-EVOLVE Water Purification System (New Product)

Apa itu Bio Evolve?
Sistem Penulenan Air Bio-Evolve menggabungkan penemuan terbaharu Teknologi Nano Termaju dan Blok Karbon Inovatif Ultra Padat dalam sistem penulenan yang mampat, ringan dan berpenampilan menarik.

Kelebihan Bio Evolve?
  • Kuasa penulenan hebat dan menghasilkan air "hidup" yang bertenaga.
  • Penyingkiran klorin, bahan kimia, benda asing, logam berat dan mengekalkan mineral berkhasiat.
  • Air bersifat alkali untuk kesihatan optimum.
  • Memecahkan dan mengekalkan saiz kelompok air yang kecil untuk penghidratan berpanjangan.
  • Kos penyelenggaraan yang redah.
  • Menerima pelbagai penganugerahan dan pensijilan Antarabangsa
  • Size yang lebih kompak.
  • Bagaimana Bio Evolve berfungsi?

Mempunyai penapisan 4 fasa yang inovatif dimana Bio-Evolve direka secara teliti dengan sistem penapisan 4 fasa yang inovatif. Setiap penapis direka khas untuk melakukan proses penapisan yang khusus bagi menghasilkan air yang tulen, bersih dan selamat untuk kegunaan manusia. Ringkasnya, ia adalah cara mudah untuk menikmati air berkualiti tinggi!

1) Pra-Penapis Seramik
Seramik padat dengan taburan pori yang bersaiz kurang daripada 0.9 mikron mematikan semua bendasing seperti karat, keladak pasir dan bakteria ditapis sempurna bagi mencapai penulenan air sehingga 99.999%

2) Penapis Pengubah Bertenaga
Memecahkan struktur kelompok air menjadikannya saiz yang lebih kecil untuk menggalakkan penyerapan oleh badan. Di samping itu, air bersaiz kecil dan bertenaga tinggi dapat mengelakkan keaktifan dan sel-sel badan. Selain itu, ia menyingkirkan klorin, logam berat, mikroorganisma, pewarna dan bau yang kurang menyenangkan.

3) Penapis Pengubah Berion
Meningkatkan dan menstabilkan tenaga di dalam air supaya kelompok molekul air kekal berada pada saiz terkecil untuk jangka masa yang panjang. Mengekalkan air pada pH beralkali untuk kebaikan kesihatan manusia.

4) Blok Karbon Inovatif Ultra Padat
Menghasilkan ribuna pari untuk mengoptimakan penyerapan bahan pencemar seperti bahan kimia berbahaya, logam berat, mikroorganisma, peluntur, pewarna, dan bau yang tidak menyenangkan. Serentaknya, mengekalkan mineral berkhasiat seperti kalsium, magnesium dan florida di dalam air.

Pengiktirafan?

  • Diuji oleh SIRIM
  • Diuji oleh Korea Institute of Far Infrared Association (KIFA)
  • Diuji oleh SGS
  • Jaminan kualiti ISO 9001:2008
  • Karbon Teraktif & bebola Nano yang diperakui oleh NFS International
  • Seramik diperakui oleh Water Quality/Association (WQA)
  • Diperakui oleh Jacobi
  • Diperakui oleh Bayer
HARGA: RM2,588

The best part is:


Tahukah anda bahawa anda boleh "tread-in" Bio Aura anda yang lama kepada Bio Evolve?? Dan anda berpeluang untuk mendapatCash rebate sebanyak RM900

Hubungi Siti untuk penjelasan lanjut:-

nRelate Posts and Homepage