Long Girdle PremiumBeautiful.

Selamat Petang semua :)

Ada yg WhatsApp tanya.. "Kak mcm mana rupa ‪‎LongGirdle‬ tu?." Mcm best je fungsinya. Memang la best adik.. Siapa yang rasa pinggul dah flat tu mesti pakai long girdle ni, confirm montok semula. Selain tu mummies yang akan/sedang berpantang pakai girdle ni memang cepat jer rahim tu mengecut dan peranakan naik. Tak perlu bertungku lagi. Bukan tu je LongGirdle dapat menyokong rahim selepas melahirkan, menstabilkan hormon, membentuk punggung yang menarik, mengurangkan keputihan. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah sangat membantu wanita yang mengalami masalah berkaitan "miss V". Yang ada masalah senggugut, fibroid, cyst, atau dalam usaha nak dapatkan anak, LongGirdle PB sangat membantu!..



Fungsinya Long Girdle Premium Beautiful :-
👗 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.

👗 Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.

👗 Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.

👗 Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

👗 Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

👗 Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

👗 Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

👗 Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

👗 Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.
TESTIMONI


‪TestimoniTDC‬. Sebaik-baik rawatan untuk menaikkan rahim adalah berurut. Namun sejauh manakah kekerapan kita nak pergi berurut. Terkena yang nak mengurut tu duduk jauh,..jenuh nak berulang kot..penat jugak la kan...Sekarang xperlu nak susahkan diri. Just sarung je ‪‎LongGirdle‪ ‎PremiumBeautiful‬ ni. Perut pun slim, pinggang makin kecik, dalaman pun terjaga & peha pun makin kecil.. I ♡ PB

Jom shape our punggung ala Jennifer Lopez. Contact Siti ya :)





Post a Comment

nRelate Posts and Homepage