Incentive Trip ~OSAKA JAPAN~

Assalamualaikum Readers,

Lama tak update blog ni kan...lepas raya mmg Siti busy sikit, dengan kerja kat opis lagi & kebetulan berada dibulan syawal, so apa lagi Open House sana sini loo, kunjung-mengunjung tu wajib untuk eratkan silatulrahim antara kita. Ok nak cerita sikit. Sahajidah Hai-O Marketing dah start buka incentive trip challenge ke Osaka Japan mulai bulan August until November 2015.

Berdebar-debar bila dapat tahu next trip ialah Osaka, Jepun. Bercuti ke Osaka secara PERCUMA!! Semua orang ada peluang yang sama Cuma Nak atau Tak Nak je..Tapi, siapa tak nak melancong Free kan!! Dengan fully sponsored semuanya,terbayang-bayang their 5 Stars treatment. Kita just bawa diri and bawa duit shopping je..Yang lain-lain semua company support daripada ticket, penginapan di hotel, makan & lawatan sepanjang berada disana. Best kan!!.. kalau pergi sendiri, memang tak lah kan sebab menelan belanja banyak okay!. So, bila dah ada peluang ni, gile tak grab!!. Huhuhu..
Mari bersama Siti, kita jana pendapatan secara OnlineBusiness. Dalam kita nak tambah income keluarga, dapat bonus melancong secara percuma. Bukan je melancong dapat, duit shopping pun dari business ini jugak. OSAKA, mu tunggu aku datang!!..


Anyone interested to do this business (part time/full time), looking for extra income or wanted to grab this FOC incentive trip to Osaka Japan, do contact me:- 



Post a Comment

nRelate Posts and Homepage