Did You Know, Japan?

Did you know? Amboi soalan... untuk entry kali ni, Siti nak share tentang fakta-fakta tentang Jepun. Mesti ada antara kita sudah & pernah jejak kaki ke negara Jepun. Tapi ada juga antara kita masih belum lagi kan!.. Sebenarnya, beriya-iya Siti share ni sebab Shahajidah Hai-O akan membawa para usahawan ke OSAKA pada next February 2016 or March 2016. So.. sekarang kitaorang tengah ambil mood nak ke sana. Okey!!.. mari bersama Siti untuk sedikit ilmu tentang negara JEPUN.


Sedapp Woo!!.. Nak makan SUSHI tak? Kenalah belajar guna CHOPSTICKS 
dari sekarang :)

Tak sangka pulak TOKOYAKI ni popular kat OSAKA.

Haaa, macam mana nak WAZE nanti kalau nak ke mana-mana???

Cat lovers, Best kan dapat lepak-lepak minum coffee sambil 
belai-belai kucing. Ohsemnya!!..

Now I know!!..rupanya ada Waterprood Handphone.
Best kan sambil menyelam sambil selfie. hik3

Jom!!.. pergi OSAKA tengok PhoneBooth aquarium ni.

Tahu tak kalau naik TRAIN kat Jepun semua penumpang senyap je, tak de 
yang bercakap, everyone keep their voice at min level. Taknak ganggu
orang sekeliling yang sedang rehat. A good example to follow..

TRAIN laju ni..yang kita akan naik untuk pergi ke tempat-tempat 
yang menarik nanti :)


Good examples!!!..Comel je budak2 ni buat kerja. Teamwork ghitu..



Seronok pula baca tentang fakta-fakta tentang Jepun ni.. Perasaan memag rasa tak sabar hendak jejak kaki ke OSAKA, JepunSiapa nak pergi & nak tahu caranya. 
Hubungi Siti ya..


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage