Promosi Raya Mineral Coffee

Normal Price RM360.00, PromosiRaya RM286. JIMAT RM74.00

Sekarang tengah ada offer raya untuk MINERAL COFFEE. Beli 12kotak RM286.00 sahaja. JIMAT RM74.00. Ramai yang order sebab katanya minum masa sahur, rasa kenyang, kekal cergas dan bertenaga sepanjang berpuasa di siang hari. Untuk yang suka Mineral Coffee ni, this is the right time untuk berjimat. Nak balik kampung nanti boleh bawa balik Mineral Coffee ni untuk Mak Ayah. Bagus untuk kesihatan. Badan pun rasa segar, Yang ada darah tinggi or kencing manis pun boleh minum kopi ini.  


Sepanjang promosi bulan JULAI ni, Siti memang ke stokist je, restock Mineral Coffee untuk penuhi permintaan peminat tegar & yang baru nak mencuba tu... Sekali rasa, confirm repeat order sebab khasiat kopi garam buluh ini. Dapatkan segera ya!!.. sebelum OFFER tamat. 


TESTIMONI yang minum MINERAL COFFEE time sahur :-









KENAPA PERLU MINERAL COFFEE untuk bersahur?

1) Bersifat alkali mengelakkan pedih perut/ulu hati akibat rembesan jus gastrik sepanjang hari

2) Membekalkan nutrien mencukupi elakkan mengantuk lesu

3) Membekalkan tenaga untuk beribadah/bekerja di siang hari

4) Tanpa gula, tanpa kolestrol, tanpa pengawet itu yg penting

5) Mengandungi supplement garam asli terbaik utk mengelakkan masalah darah rendah

AWESOME kannn... anak Siti pun teman mamanya COD jugak :)

Selain nikmat dan kemewahan rasa minuman Mineral Coffee, ada banyak khasiat iaitu:-
  • memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • membantu mengurangkan sakit senggugut
  • membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • membantu anda tidur lena diwaktu malam
  • mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis
Those yang tak pernah cuba tu WAJIB cuba ya!.. Stock available. Contact me :)


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage