Diamond Night 2015


Majlis Penganugerahan Diamond berlangsungdi Setia Alam Convention Centre, Shah Alam adalah anjuran syarikat Sahajidah Hai-O. Majlis ini diadakan setahun sekali bagi  meraikan usahawan-usahawan yang berjaya untuk ;-

DIAMOND SALES MANAGER
DOUBLE DIAMOND MANAGER
CAR FUND ACHIEVER

Actually, Diamond Night ni adalah Majlis Penganugerahan untuk setiap ahli yang mencapai sales sebanyak RM 720,000 dan RM 180,000. Best kan bila setiap achievement kita ada recognition. Barulah semangat nak buat lebih lagi. Inilah wajah-wajah mereka yang diraikan dari team kami. Tahniah!!!...


Antara mereka yang diraikan adalah:-

 DSM Marjiana Sani

 DSM Faliha

 DSM Faeza

DSM Suhaili

 DDM Mohd Ridhuan Che Rus

Sebenarnya makin lama buat biznes ni makin seronok, memang seriusly sangat seronok, sebab leader tak pernah tinggal & sentiasa tak jemu beri tunjuk ajar. They always nak kami semua berjaya macam mereka juga. 

Founder of The Diamond Circle

CDM Ieja dulu from ex-banker turns to a full-time mumpreneur. She shared, masa mula-mula CDM Ieja start bisnes, her husband memang tak sokong, tapi CDM Ieja nekad nak ubah nasib keluarga, sebab masa tu CDM Ieja susah sampai kena buat kerja part-time buat akaun dekat kedai. Tapi matlamat beliau dalam bisnes ni sangat jelas, now her husband sangat sokong beliau & antara tulang belakang beliau dalam bisnes. Sekarang pun dah pakai BMW, from dulu pakai Myvi, & she always remind us, diri dia sekarang adalah gambaran masa depan kami, yang penting TINDAKAN :)




Bestkan...pergi function macam ni, sebab dapat jumpa macam-macam orang dari pelbagai background, tapi semua ada matlamat yang sama, untuk improve kepada kehidupan yang lebih baik. Indirectly, persepsi kita pun akan berubah. Lagipun masa inilah masing-masing baru ada can nak melaram. Kalau tak bila lagi kan. Macam-macam fesyen ada. Semua cantik-cantik & meletooppp ghituu.. 
Of course lahh kan, semua pun Premium Beautiful Consultants :)



Post a Comment

nRelate Posts and Homepage