VITALIFT SERUM LA PRAISE

Hari ni, Siti excited habis sebab nak share dengan uolls tentang Serum 
VITALIFT SERUM LA PRAISE @ Apple Stem Cell Serum yang berkesan untuk kecilkan pori-pori and hilangkan scar !!!  Sebenarnya macam-macam produk kat pasaran sekarang. Produk tempatan ada, luar negara pun ada. Tinggal kita sebagai pengguna ni yang kena pandai memilih dan berhati-hati bila nak beli produk kecantikan ni. 
Ok, let me introduce to you this serum ya.


Kehilangan fungsi biologi yang disertai dengan kemerosotan kesuburan dan peningkatan kadar kematian berikutan dengan peningkatan usia menyebabkan penyakit penuaan seperti gangguan berwarna pigmen, pengurangan perlindungan antioksidan, kemerosotan kualiti kulit dan kelambatan dalam penyembuhan kulit.

Dengan pengenalan Vitalift Serum, yang terdiri daripada PhytoCellTecTMSwiss Apple dan PhytoCellTecTMAlp Rose, kombinasi yang inovatif membantu melindungi sel stem kulit manusia. Selain itu, Pheno-SFETM, ekstrak Pu-erh yang bertindak sebagai antioksidan turut membantu melindungi sel daripada tekanan oksidatif, dengan itu memerangi kronologi penuaan dan meningkatkan daya hidup sel stem kulit.


KANDUNGAN UTAMA LA PRAISE VITALIFT SERUM :
1.  Sel stem epal (Ekstrak kultur sel buah-buahan Malus Domestica
 - memelihara ketahanan sel stem kulit, melewatkan kemerosotan sel penting, memerangi kronologi penuaan, mengekalkan keremajaan dan kesihatan kulit.

 2.  Sel stem daun Alp Rose (Ekstrak kultur sel daun Rhododendron Ferrugineum) 
- menggalakkan ketahanan sel stem kulit, menguatkan ketahanan kulit serta memberikan perlindungan yang lebih baik untuk kulit khasnya terhadap tekanan iklim.
 3.  Ekstrak daun Camellia Sinensis (Pheno-SFETM) 
- Epigallocatechin gallate (EGCG) dalam ekstrak daun Pu-erh, bertindak sebagai antioksidan membantu meneutralkan radikal bebas, dengan ini mengurangkan serangan radikal bebas terhadap kulit, yang merupakan faktor luaran penuaan kulit.
KEBAIKAN VITALIFT SERUM LA PRAISE
1. Menjadikan kulit muka anda lebih anjal, tegang dan gebu.
2. Menggalakkan pembaharuan, pemulihan dan pertumbuhan semula kulit.
3. Mengaktifkan sel-sel kulit yang tidak aktif.
4. Melancarkan sintesis kolagen dan peredaran mikro pada kulit.
5. Mengembalikan keseimbangan lembapan kulit serta keseimbangan pH.
6. Memberi perlindungan antioksidan terhadap ancaman UV dan radikal bebas
7. Melembutkan, menghaluskan dan melicinkan tekstur kulit.
8. Menyegarkan, mencerahkan dan meremajakan wajah.
CARA PENGGUNAAN
Sapu dengan rata pada muka dan leher sebaik sahaja mencuci muka dengan pembersih dan toner. Urut dengan perlahan-lahan. Gunakannya dua kali sehari; pagi dan malam.

TESTIMONI

Serum ini sangat sesuai untuk kulit yang sensitif, yang tak boleh pakai
 sembarangan product

Product ni based pada tumbuh-tumbuhan and buah-buahan. 

Kenapa kita kena pakai produk penjagaan kulit La Praise Revitalift Serum? 

Ada sesetengah orang tu tak pakai krim, serum, masker pun kita boleh lihat kulitnya macam mana kan...  Yang nyata tak semua orang dilahirkan dengan kulit cantik berseri. Jadi kita yang tak berapa nak bertuah ni harus lah, at least jaga kulit kita sebaiknya. Kena rajin rajin dan rajin. Ibarat kata Che Ta (Rozita Che Wan) kalau nak cantik, melentik, gebu macam dia...tak ada rahsia cuma kena RAJIN. Rajin bersihkan muka, pakai toner, moisturiser, krim, masker dsbgnya. Kalau malas macamana nak kulit cantik. Betul tak? Pakai la produk mahal macamana pun kalau malas memang tak ada perubahan.
Lagipun kita semakin hari semakin berusia dan kulit kita pun makin lama makin hilang kegebuan, keanjalan, kecantikannya. Kalau kita rajin jaga kulit dari muda., InsyaAllah proses penuaan tu semakin lambat. Bila kita sentiasa nampak cantik, of course confidence level kita tinggi. Kita sentiasa happy dan sentiasa jadi orang yang positif. Suami bangga ada isteri yang cantik dan pandai jaga diri, anak-anak pun bangga ramai puji mak diorang lawa.
Konklusinya di sini, siapa nak try serum ni boleh la contact Siti ye. 


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage