Majlis Ulangtahun Syarikat ke22 ~ My Dream My Distiny!!..

Alhamdulillah..

Selamat sampai juga setelah meredah beribu kilometer untuk sampai ke 
Majlis Ulangtahun Syarikat yang ke 22 (MUT22) 
pada 8th Nov 2014 di
MIECC, Mines, Seri Kembangan.
Kali ini Siti ditemani oleh suami dan rakan kongsi @SitiNadiah.  
Kami bertolak seawal 5.00pagi dari Kulim, Kedah dan sampai di KL dalam 9.30pagi. 
Setelah siap sarapan + makan tengahari di Medan Selera Setapak, KL. Kami mandi & makeup kat Masjid je sebab kami plan balik hari. Tak kisahlah apa cabaran pun yang penting berada dalam majlis tersebut.  

With partner yang kecil molek @SitiNadiahAhmad
With my husband @MatZahir.

Tujuan Hai-O Marketing mengadakan Majlis Ulangtahun Syarikat kali ke-22 adalah untuk meraikan kejayaan Crown Diamond Manager (CDM) yang telah berjaya menghasilkan jualan sebanyak RM2,000,000. Bagi yang tak tau lagi, CDM ni merupakan pangkat tertinggi dalam business ini.  Dan bila dah bergelar CDM bermakna mempunyai empayar yang kukuh dan luas dan income juga sudah berpuluh ribu sebulan. Kerja 10 tahun pun, belum tentu income kita boleh capai sampai 20 ribu sebulan. Tapi dalam perniagaan ini, dalam masa 2-3 tahun je dah boleh capai sebanyak itu malah boleh dapat lebih lagi. 
 Wahh, hebat kan? Macam mana mereka dapat buat sales sampai 2JUTA??? Nampak macam susah tapi dengan adanya tunjuk ajar mentor-mentor yang berjaya tak mustahilkan...

TIADA YANG MUSTAHIL DALAM HIDUP.
KITA YANG TENTUKAN HIDUP KITA.  

Majlis dirasmikan sendiri oleh Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan(KPDNKK) iaitu YB Dato' Sri Hassan Bin Malek. Haa..bukan calang-calang tau boleh panggil menteri datang rasmikan ni... 



Special dalam majlis itu  CDM Hanis Haizi adalah antara 9 orang Penerima Khas iaitu
Hai O Marketing Innovative Award. Impressive sebab beliau antara Crown Diamond Manager yang kurang dari 10 tahun involve in this business but already received this Special Recognition. 
Congrats CDM Hanis Haizi!


Founder of GLAM, CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain

Kami semua dihiburkan oleh Ratu Jazz Negara Dato' Sheila Majid. Her live performance was superb and she personally was awesome. Lagu-lagu yang dinyanyikan memang bernostalgia terutama sekali lagu Sinaran..my febret song nii, hik3... :)

Live dapat tengok persembahan dari Dato' Sheila Majid..


Hari tu ada pelancaran product baru iaitu 
BIO-EVOLVE WATER PURIFICATION SYSTEM
menggabungkan penemuan terbaharu Teknologi Nano Termaju 
dan Blok Karbon Inovatif Ultra Padat dalam sistem penulenan yang mampat, 
ringan dan berpenampilan menarik.
 Ia membersihkan prestasi penapisan air yang terunggul untuk seisi keluarga.

Harga Bio-Evolve : RM2588 Sahaja
* Dapatkan REBATE Special JIKA trade in dengan Bio-Aura

Founder of The Diamond Circle, CDM Shaliza Aziz & DDM Ridhuan.

Tengoklah macam-macam gaya The Diamond Cirle (TDC) members bila bergambar. Semua sporting habis...Kami ni dah seperti adik beradik. Ada juga yg pertama kali jumpa tapi kami sentiasa diberi semangat antara satu sama lain untuk sama-sama berjaya :)


My team with DDM Yong @AinZulkarnaid.


Me and partner Siti Nadiah with DDM Yong & CDM Saliza Aziz

Me with team Marjiana

Aksi comel TDC member





Me and Marjiana 
"Windu Shanghai tak?.."

Me and Rohani..cool je orangnye :)

 Me and Syikin. Semakin Slim dgn setkurusbajet..terbaik!!

Me and Airin. Orangnye cantik,peramah,tinggi mcm modelkan..



Mak happy anak-anak didik pun happy :)

Sebahagian dari TDC member.

Me at Red Carpet!!.. macam retis la plk kan..hahaha

Best!..tau buat biznes ni bersama group The Diamond Circlenak berniaga pastikan 
belajar dengan insan yang benar-benar terbukti kejayaan nya..

Mentor adalah bayangan masa depan kita
Follow tindakan, pasti hasilnya juga sama
Ilmu + Bertindak + Rujuk = Kejayaan

Jom!!!.. semua...kita ke puncak kejayaan...
Let's be part of us!!
Contact Siti ya..

Kelebihan PremiumBeautiful vs Slimming Centre

Pernah dengar kan ada orang yang sanggup berhabis duit untuk ke slimming centre semata-mata nak dapatkan bentuk badan yang cantik.

Memanglah boleh cantik, tapi kalau ada cara yang lagi mudah dan menjimatkan, kenapa kita tak guna cara yang lebih memudahkan ni? Nak tau tak macammana? Dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL, serta merta badan kita terus jadi cantik.

Yang paling best, bila pakai premium beautiful ni, badan kita terus dijaga selama 8 jam bergantung pada berapa lama kita pakai.

PERBEZAAN PREMIUM BEAUTIFUL vs SLIMMING CENTER

Banyak kan kelebihan Premium Beautiful???



Tak kisah kita berbadan kecik ataupun besar, tapi kalau shape kite cantik 
 dan mantap pun dah puas hati sangat kan!!.. Pakai baju apapun kemas je…and kalau duduk, takla berlipat-lipatss…and actually pakai Premium Beautiful ni bukan just untuk nak reshape je, tapi macam-macam lagi khasiat kesihatan yang berupaya dipulihkan dan dikurangkan.. Contohnya, masalah migrain, senggugut, athma, sembelit,buasir, sakit belakang, slip disc dan sebagainya…

So ladies.. make sure.. sarungkan badan anda dengan Premium Beautiful hari ini ok!!!
Memang berbaloi pun kalau beli.. Melainkan anda akan rugi kalau beli pastu bagi almari yang pakai.. :)

FOR FREE CONSULTATION dan FREE FITTING 
 boleh contact Siti ya!!

Trevelog Shanghai ~ Part 4 (Radisson Blu Hotel Shanghai Hong Quan)

Sambung story Part 3 :)

Selesai je melawat  The Oriental Pearl Tower kami terus dibawa untuk makan malam.
Siti suka sebab ada ikan...hik3. kita lihat apa menunya :)


Sebahagian Menu yang disajikan.. 








Ceria & happy je semua kan!!..



Perut pun dah kenyang, jom kita lihat hotel yang akan kami tidur nanti. 
Taraaa!!.. ni dia Radisson Blu Hotel Shanghai Hong Quan
Sebelum ni just tengok dalam google je.. haa kali dapat tidur kat dalam ni. 
Happy sangat tau!!...





Melangkah je kaki masuk dalam bilik ni memang terasa keselesaannya. Ruangnya luas.
Televisyen dilengkapi dengan saluran satelit. Bilik mandi ada pancuran mandi, pengering rambut dan kelengkapan peribadi percuma. Ada peti besi, seterika, papan seterika, peti ais mini dan set coffee & tea.

Siti sebilik dengan Yong. Yang bawa husband/wife mesti bestkan
boleh honeymoon sekali..hik3

Besar "Single Bed" ini. 


Bilik air nya kaca lut sinar, boleh nampak orang yang kat dalam tu, 
tapi nasibla ada penghalangnya... 

fuyyooo!!!kelasss siap ada meja kerja lagiii...
macam kat dalam office lak rasanya.

Oleh sebab awal lagi, kami keluar jalan-jalan disekitar hotel.
Kedai dah banyak tutup...so, tak de la shopping, just cuci mata lihat tempat orang je..
Yang ada pun hanya penjual ditepi jalan macam pasar malam....

Wajah tanpa makeup..

Sempat lagi berposing tu...

Orang kat Shanghai ni memang suka naik basikal

suasana malam, macam nak tunggu bas pulak kami ni kan...


Kat luar Hotel..


Ini baru 1hari punya cerita.. kita sampung hari ke2 di Shanghai nanti.
Stay tune for next entry yaa.. 
Teruskan membaca...

Nak tahu lebih lanjut tentang hotel ini klick di sini :

Majlis Ulang Tahun Hai-O ke22 ~Teaser

Hari ni baru sempat nak update story tentang event MUT22 (Majlis Majlis Ulang Tahun Hai-O ke22) . Biasalah lepas cuti weekend, masuk je kerja banyak benda yang mesti diselesaikan. Maaf, tak sempat nak edit photo's. Tapi tak pa Siti share dulu photo's dari dalam Instagram. Okey!!..

Simple me... lets rock the at Majlis UlangTahun Hai-O ke 22

Ist time ni dapat bawa business partner Siti Nadia Ahmad.


Red carpet..me with myhusband a.k.a my business partner also.
 Tak sangka hari ini kami dpt hadir bersama-2. Thanks for everything mylove :)


With DDM yong @ainzulkarnaind and CDM @shalizaaziz

Sebenarnya seronok berkumpul ramai-ramai ini. Sebelum ni ada antara rakan-rakan seperjuang just chat dalam whatsapp je. Tapi bila face to face lagi mesra hubungan kami. Tunggu ya, nanti siti update photo's group The Diamond Circle.

Syukur, Alhamdulillah dipertemukan dengan insan-insan yang cukup hebat dalam biznes ini. Mentor-mentor yang sentiasa berada di keliling untuk back up and support all the right from the start until now & forever.

In sha Allah!

Stay tune for more photo's :)


nRelate Posts and Homepage