Promotion Premium Beautiful Corset ~ Hadiah Hebat!!..

Salam Sejahtera kepada semua. Semoga baik-baik & sihat hendakNya.
Esok kita akan masuk bulan baru iaitu NOVEMBER. Kejap je kan masa berlalu...hanya 2bulan saja lagi kita semua akan melangkah ke tahun baru 2015. In sha Allah:)

Okey!!..Dengan sukacitanya, istimewa bulan November ini Siti nak bagi oulls semua kat luar  sana tu CANTIK & SIHAT dengan BBPlus Collagen..
Sebab apa sekarang ni ramai kesayangan ONLINE SHOPPING siti suka akan collagen ini. 

Apa tu.. Apa tu.. Taraaa!!!
***********
******
****
**
*
PROMOSI ini berlangsung selama 5 hari bermula 1 hingga 5 November 2014. 

Dengan setiap pembelian 
1 SET PREMIUM BEAUTIFUL
anda akan menerima 
 3 KOTAK BBPLUS COLLAGEN & 1 BOTTLE PB WASH 
secara PERCUMA 
Sangat-sangat berbaloi ya. Sebab hadiah hebat ini bernilai hampir RM600.00.  

Anda juga boleh memilih samaada ingin 
Premium Beautiful Classic atau Premium Beautiful Elegance (NEW).


 Antara fungsi-fungsi Premium Beautiful corset ini ialah:
- Mengelakkan bahagian aset jatuh (payudara dan punggung) especially bila breastfeeding
- Bantu buang angin dalam badan
- Jaga postur badan
- Elakkan sakit pinggang
- Kurangkan sembelit 
- Aliran darah lebih lancar, so dapat bantu penghasilan susu yang lebih konsisten. Breastfeeding pun mudah.
- Lebih hygienic (anti bakteria)
- Tak panas & selesa (advance fabric - akwatek, akwadyne & dynatek)
- Control dari kita makan banyak
- Senang nak pakai. Tak perlu minta bantuan orang lain


7 Hasil Kulit Cantik dengan BBPlus Collagen  

1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang 
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab  
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari


Dapatkan Segera!!... PROMOSI HEBAT ini.
Sebarang pertanyaan hubungi Siti dengan segera!!

Latest Testimoni ~ Kehebatan Herba Maharani


Herba Maharani didatangkan di dalam kotak baldu merah yang sangat exclusive. 
1 kotak besar mengandungi 6 kotak baldu merah. Setiap kotak baldu merah, terdapat sebiji bola  putih dimana di dalamnya mengandungi 50 biji pil Herba Maharani.. 
Produk ni bukan seminggu dua di pasaran.  
Sudah lebih 20 tahun dipasaran. Sangat famous dan berkesan!! 


Fungsi-fungsi Herba Maharani:-
  1. Melancarkan peredaran darah
  2. Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.
  3. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
  4. Rawatan herba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita (utk pregnant)
  5. Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi,menguatkan kaki dan tangan
  6. menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
  7. merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
  8. kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran  haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.
  9. merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak.(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)
  10. bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit.
Sesiapa yang sudah memiliki Premium Beautiful, amatlah digalakkan mengamalkannya. Kombinasinya sangatlah berkesan luaran dan dalaman.


Cara makan Herba Maharani 
yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

*  Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
*  Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan dengan    air suam (Tapi kalau nak makan malam pun boleh )
*  Makan mestilah bersama air suam.
*  Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah    makan pil herba.
*  Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air  
   kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani 
Ada 6 bebola putih, dalam 1 bola ada 50biji, 
So total = 300 biji kecil pil HerbaMaharani

*  Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
*  Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas     period)
*  Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas 
   period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

TESTIMONI PIL HERBA MAHARANI

Wau!!..hebat OPAH pun amalkan Herba Maharani ni.
Memang terkenal dari zaman berzaman. Dari opah ke anak cucu.
Terbaik utk dalaman & luaran.


Testimony client dari sabah
Baru 2kotak HerbaMaharani darah period makin lancar..banyak plk tu. 
Seblm ni sikit je..selalu sakit bisa2 kat tapak kaki, kebas kaki tgn & selalu letih. 
Bila dalaman sihat..merancang plk utk tambah baby. 
Rezeki anak Allah yg tentukan. Xsalah kita brusaha & beriktiar.. InsyaAllah.


 Alhamdulillah!!..Rezeki Anak berkat kesabaran dan konsistent mengamalkan 
Herba Maharani akhirnya usaha client ini berhasil. Terbukti!..




Bagus utk yg ada keputihan. Client ni baru je cuba HerbaMaharani, 
belum lagi habis sekotak, keputihannya dah berkurangan..Syukur!!..alhamdulilla


Amalkan herba ini selepas bersalin. 
Herba Maharani membantu kecutkan peranakan.

Herba Maharani menjaga kesihatan wanita, memulihkan, 
menyegarkan tubuh badan, meningkatkan kesuburan dan awet muda 
jika berterusan mengamalkannya

Memang rugi siapa yang tak cuba Herba Maharani ini. 
Badan ringan & angin senang nak kelua 


Testimoni tentang  HerbaMaharani & BioSeleza.
 Sgt2 membantu utk kesihatan dalaman & miss v anda


HARGA HERBA MAHARANI

Harga Herba Maharani telah di naikkan oleh pihak syarikat kepada harga baru RM 88.00 
sekotak mulai 1 Januari 2014. Sekiranya uolls berurusniaga dengan penjual/pengedar yang 
menjual dengan harga yang lebih rendah, maka kemungkinan besar uolls membeli 
produk Herba Maharani Tiruan.

Dapatkan yang asli/tulen keluaran Syarikat Hai-O Marketing Sdn. Bhd. 

Harga Sekotak Herba Maharani RM88.00 Sahaja


SET BERSALIN DENGAN HERBA MAHARANI 


Untuk mommies yang tengah berpantang boleh try set ni. Premium Beautiful untuk reshape your body after bersalin, Bio Seleza sanitary pads untuk membantu pembuangan darah nifas dan maharani untuk dalaman. Maharani membantu perempuan lepas bersalin ni reprogram badan semula. Mengecutkan peranakan/rahim, memanaskan darah (jika darah panas, baru lancar peredarannya tak tersekat2 dan kolestrol pun tak membeku).


Alhamdulillah, 2thn menanti cahaya mata, akhirnya disahkan pregnant dgn hanya 
consistent pakai Premium Beautiful + mengambil herba maharani. 
Tak salah mencuba, ikhtiar tu penting. Rezeki dtg dari Allah s.w.t. 


GABUNGAN TERBAIK & TERHEBAT!!..


Bagi yang ada masalah haid (period) tak teratur @ senggugut, boleh cuba gabungan 
HerbaMaharani dengan pantyliner BioSeleza ini. 
Amalkan Herba Maharani, keberkesanan 99% . 
Tiada lagi trauma senggugut menyerang setiap bulan. Seksa & bahaya itu...

Sangat mudah utk sihat dan bahagia kannn diri kita sebagai wanita…Harganya pun sangat2lah berpatutan..Maharani sekotak utk sebulan…so..kos yg diperlukan hanyalah RM88.00 shj.. kadang2 ..kita belanja makan, shopping itu ini..dah pun melebihi kos Maharani kann…so..belilah yg terbaik utk kesejahteraan tubuh badan kita..

Sebarang pertanyaan sila hubungi akak ya!!



Latest Testimoni ~ Mineral Coffee


Mineral Coffee semakin dikenali dan diminati di seluruh Malaysia serta luar negara seperti Brunei, Singapura, Thailand, Indonesia termasuklah negara Eropah dan Timur Tengah. Ia bukan sahaja memberi anda kepuasan kopi sebenar malah manfaat kesihatan yang tidak ternilai.

Ramai rakyat Malaysia telah mencuba dan terus meminum Mineral Coffee kerana ia membantu mengurangkan masalah kesihatan yang dihidapi seperti masalah penghadaman, senggugut, gastrik dan sebagainya.


KELEBIHAN MINERAL COFFEE
- Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.

- Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
- Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
- Melegakan tekanan.

Selain nikmat dan kemewahan rasa minuman Mineral Coffee, ada banyak khasiat iaitu:
  • memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • membantu mengurangkan sakit senggugut
  • membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • membantu anda tidur lena diwaktu malam
  • mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb
TESTIMONI MINERAL COFFEE
Kerana khasiat garambuluh dalam MineralCoffee
membantu utk buang toksin dlm badan melalui perpeluhan


Pada yg busy dgn kerja should try minum  MineralCoffee setiap hari...
kenyang dan bagi tenaga

Even makan kurma 3 biji & secawan MineralCoffee
pun cukup menahan lapar seharian.

minum time study..bukan je sedap malah tak mudah penat @ letih,
 rasa kenyang je.. Selesa nak focus utk ulangkaji setiap mata pelajaran.


Hanya dgn secwn   MineralCoffee sakit kepala @ migrain boleh sembuh. 

Untuk buasir & sembelit pun boleh minum MineralCoffee ini. 

Terbukti yang  MineralCoffee ini memang 
kopitahanmengantuk, kopitahanlapar, kopicergas & kopitenaga

Pernahkah anda sakit kepala @ migrain. Kena telan panadol berbiji2, 
sapu minyak cap kapak semata2 nak hilangkan sakit. 
Xperlu risau lagi... minum je MineralCoffee. 

Utk pengidap Kencing Manis, Darah Tinggi  tak perlu risau lagi
 kalau nak minum kopi. MineralCoffee ni, ada garambuluh, nosugaradded
nocholestrol, nopreservatives. Kopi terbaik untuk kesihatan.

siapa yang minum pasti suka akan rasanya. No sugar added.

Let's switch!.. support local product.. MineralCoffee everyone. 
Not only taste great and for health benefit too.

 MineralCoffee mmg power. 
Pastikan setiap pagi minum mineralcoffe yg akan membantu
 untuk terus aktif & bertenaga ghitu.. 

MineralCoffee bukan je utk diminum tapi boleh buat 
"Puding Mineral Coffee"


Okey kesayangan semua. Mulai hari ini bertukarlah dari kopi biasa ke Mineral Coffee. Banyak khasiat & kelebihannya. Nak order atau pertanyaan, jangan malu-malu hubungi Siti ya. Stock sentiasa ada. Special price lagi. Muaahhh!!!..

More info just contact Siti ya!..

nRelate Posts and Homepage