Kelebihan Sanitary Pad ~ BIO SELEZA


KELEBIHAN BIO SELEZA :

 Guna gel so tahan basah dan kering
 Ada anti bakteria strip utk menghalang pembiakan kuman
 Kain berkualiti dan bernafas utk pengudaraan, tak lembap
 Ditambah dgn tenaga BIO VELOCITY utk pengedaran darah, bantu detox, hilang stress, melambatkan penuaan
 Menghilangkan senggugut, keputihan, menyuburkan dan mewangikan miss V anda.!
 Sangat super duper selesa. Slim, tak tebal sgt dan tak besar sgt.

APA KATA MEREKA?

" Saya dah pakai Bio Seleza ni. mmg sangat selesa, sebab dia nipis dan bila tido malam tak bocor. rasa kering dan tido lasak pon xpe. klau pad biasa tu tido pon kene jaga2 dan tido ayam je. hehe. mmg best lah bio seleza ni " - sal, seremban



" 1-2 hari saya pakai Bio Seleza ni, darah keluar ketul2 dan heavy flow sgt.tapi x bocor. pastu rasa sakit pinggang tapi saya pakai jugak. dan hari ke-5 dah bersih. slalu nya amik masa smpai 7 hari. after period check dgn doctor , yeayy cyst saya dah takde lah.syukur sangat2" - anis, kl

"yang paling bestnya bila saya pakai Bio Seleza, saya tak perlu nak tukar2 pad dlm 1 hari tu. jimat sangat. tau x slalunya klau time period before ni, mau 3-4 keping jugak satu hari. tp Bio Seleza 1-2 keping je dah okey.jimat gila " - wani, melaka


BIO SELEZA sesuai untuk :

✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, ‘kencing kotor’ & terkencing semasa batuk/bersin
✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR


✔ KEGUNAAN LAIN :-
<3 letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, tenaga harian, nyahbau)
<3 ’kool fever’ semasa demam
<3 tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
<3 koyok utk melegakan kesakitan sementara spt sakit gigi

More info... Contact Me :)

Apa itu DIOKSIN dalam Tuala Wanita

TAHUKAH ANDA?

TUALA WANITA pilihan kita setiap bulan itu di perbuat dari kertas sisa buangan. 
Yang lebih parah, kertas sisa buangan yang digunakan adalah dari sampah-sarap yang direcycle dan dijadikan tuala wanita yang mempunyai bahan kimia yang tinggi/racun yg 900 kali berbahaya pada kesihatan. 

Kalau nak tahu lagi, salah satu proses pembuatannya juga telah menghasilkan sejenis racun yang sangat berbahaya iaitu DIOKSIN.  DIOKSIN  merupakan ancaman kesihatan dalam diam dan penyebab KANSER kelas pertama. 


 Bukan nak menakut-nakutkan kaum wanita kita, tapi inilah realiti. Kita semua tak sedar semua tu, termasuklah diri siti sendiri...Tapi, bila dapat tahu pad-pad dekat pasaran diproses dengan menggunakan kertas recycle yang dilunturkan dengan klorin, terus sendiri rasa takut...



Ini antara masalah-masalah yang biasa di alami oleh kaum wanita yang dipandang remeh, adakalanya...Betul tak? Tapi kalau nak tahu, ni semua merupakan petanda-petanda awal tau...

 


Kat bawah ni pulak, antara keratan-keratan akhbar yang dilaporkan oleh 
persatuan pengguna berhubung isu Tuala Wanita..
Bio Seleza
Bio Seleza
Bio Seleza
                   
Bio Seleza

Ini semua adalah kesan dan bahaya diokxin terhadap tubuh badan. Memang mengerikan. Boleh membawa maut!
Dengan itu, sebagai ALTERNATIF, kami memperkenalkan Bio Seleza untuk membantu kaum wanita daripada kerisaun yang bukan sedikit kepada kita golongan wanita..

Bio Seleza Pad digunakan oleh wanita untuk kesihatan
Apa itu Bio Seleza??...New product Bioseleza Feminine pad adalah tuala wanita yang baru saja dilancarkan dan sambutannya sangat hebat disebabkan kuality product ini. Ramai yg bertanya apa istimewanya Bio Seleza ini.
Bio-Seleza ni dirumus oleh 
Bio-Activated Energy, Nano Silver & Ion Negatif. 

Kenapa Bio-Seleza???

1. Sebab Bio-Seleza guna gel - Tahan basah & kering .
2. Ada anti-bacteria strip untuk halang pembiakan kuman
3. Kain berkualiti bernafas untuk pengudaraan, tak lembap & terasa selesa sepanjang hari
4. Ditambah tenaga untuk pengedaran darah.
5. Slim, tak tebal sangat & tak besar sangat 

1Bio Seleza www.hazawani.com Slide1

Should try!!... to order contact me :)

Tuala Wanita Bio Seleza

Penggunaan tuala wanita yang tidak selamat boleh mengancam kesihatan 
tanpa disedari. Secara puratanya, setiap wanita menggunakan 
sekurang-kurangnya 
15,000 keping tuala wanita dalam tempoh 35 tahun sepanjang hayatnya

Bayangkan perempuan bermula memakai tuala wanita seawal usia 10 tahun 
dan terus  memakai tuala wanita biarpun sudah menopause. 
Selain waktu period (datang bulan), wanita hari ini kebiasaannya 
memakai panty liner setiap hari. 
Risiko yang sama biarpun hanya panty liner.



Kini, kira-kira 83% wanita mengalami jangkitan pada bahagian kemaluan. 
62% punca jangkitan tersebut disebabkan oleh 
penggunaan tuala wanita yang tidak selamat 
atau 
kurang menepati piawaian. 



Ini contoh perbandingan antara tuala wanita biasa vs Bio Seleza.


Kenapa tuala wanita jenama biasa tidak selamat? 

Kerana tuala wanita di pasaran menggunakan kertas recycle. 
Melalui proses recycle ini, kertas tersebut akan di lunturkan (bleaching) 
menggunakan chemical. Bayangkan kertas magazine / paper tu
 letak di Miss V. 
Oh tidak!! Dah bleach nampak la kertas tu putih bersih murni kan. 
Hakikatnya sangat bahaya. 

Kertas yang di bleach tadi terdapat dioksin.
 Dioksin adalah kesan sampingan proses pelunturan yang di gunakan 
di dalam pengilangan product kertas, termasuk tampon, tuala wanita, 
panty liner & lampin pakai buang baby. 



Tuala wanita yang biasanya terdapat di pasaraya, bukan sahaja terdedah 
kepada dioksin. Malah tuala wanita tersebut tiada fungsi untuk kesihatan. 
Since kadar cancer semakin meningkat, ramai yang mencari 
tuala wanita dengan fungsi.

Uniknya Bio Seleza, merupakan satu-satunya 
tuala wanita yang mempunyai 4 kebaikan utama.



1. Bio Velocity (BV)

2. Ion Negatif



3. Nano Perak


4. Sinar Inframerah Jauh (FIR - Far Infra Red)


Sebenarnya banyak masalah kesihatan wanita yang berkaitan dengan 
pemilihan pad wanita.  Kebanyakan brand yang ada dipasaran, 
mula menggunakan bermacam-macam proses, tambah pula macam-macam bahan kimia 
itu & ini nak kasi nipis, nak kasi wangi menggunakan teknik mengurangkan 
kos & akibatnya ialah tuala wanita yang moden, masa kini, canggih tapi malangnya 
banyak menyumbangkan kepada masalah kesihatan wanita itu sendiri. 

Jadi, pilihlah tuala wanita yang selamat. Jika anda rasa entry ini bermanfaat
 untuk anda, keluarga dan rakan-rakan boleh share dengan mereka.

Should try!!... to order text me

Apa itu BIO SELEZA

Apa itu Bio Seleza??...

New product Bioseleza Feminine pad adalah tuala wanita yang baru saja dilancarkan dan sambutannya sangat hebat disebabkan kuality product ini. Ramai yg bertanya apa istimewanya Bio Seleza ini. 

Bio-Seleza ni dirumus oleh Bio-Activated Energy, Nano Silver &  Ion Negatif. 
 ( * bila period biasanya orang akan berasa letih, pinggang lenguh2 kan? tapi tidak dengan Bio Seleza , kita akan rasa bertenaga* )


Kenapa Bio-Seleza???

1. Sebab Bio-Seleza guna gel - Tahan basah & kering .
2. Ada anti-bacteria strip untuk halang pembiakan kuman
3. Kain berkualiti  bernafas untuk pengudaraan, tak lembap.
    Rasa selesa sepanjang hari
4. Ditambah tenaga untuk pengedaran darah.
5. Slim, tak tebal sangat &  tak besar sangat .

More info baca kat bawah ni....





Tengok kotak je dah tertarik sebab cantik. Cuba tengok apa dalam kotak pula.
 Ada 96 keping produk sanitari campuran daywear, nightsafe dan pantyliner. 


 Jom dapatkan MIXED gift set ni .
MIXED gift Set 
-2 pack pantiliner  x 30 pcs
-2 pack Night safe (malam) x 8 pcs
-2 pack day safe (siang) x 10 pcs . 
Hanya RM131 sahaja ! berbaloi sangat . 
Jangan berkira sangat dengan kesihatan dalaman kita.
Prevention is better than cure !
 Nanti bila dah sakit lagi banyak nak guna duit...


nRelate Posts and Homepage