COZUMA Lipstick


Selamat Petang Semua!...
 
Kali ini siti nak kongsi tentang COZUMA Lipstick... Ada 5 warna yang sangat sesuai untuk seksikan bibir anda.
 
 
 
 Gincu Berkabut
Sapu bibir anda dengan tekstur inovatif ini yang meluncur dengan keselesaan sempurna dalam setiap sapuan.
Formula gincu berkabut ini mneghaluskan bibir seperti sutera, kemasan satin dengan liputan warna penuh. Formula hebat untuk warna bibir tahan lama.


 Teknologi Unik Serbuk Warna
*  Ekstrak buah betik dan sfera
 kolagen untuk bibir gebu.
*  Biji minyak Safflower dan minyak Cottonseed untuk meluncur dengan hebat dan memberi kemasan satin.
*  Vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dan persekitaran.
*  Squalane untuk rasa licin dan ringan.
 
Ada 5 jenis warna pilihan.
1. Rose I love U
2. Berry Me
3. Shanghai Tang
4. Pandora Red
5. Lolly Pink
 
Ni salah 1 warna yg mendapat pilihan ramai..# lolypink 
 

Testimoni # lolypink
 
Cantik tau colour #lollypink, pinky gitu, sangat2 gorgeous. Bila pakai bibir xkering & xmengelupas. Bibir sentiasa lembab sbb kaya dgn extract betik, collagen, vitaminC, vitaminE. Yg paling best xperlu touch up selepas makan & minum.

 Ada 5 jenis warna pilihan. Want to try??..
Contact me :)

Cara Pemasangan JTX AirTracker Pada Kereta

Hi Semua!!..

Sudah beli JTX Air Tacker? Dah beli, baguslah!!... Kalau yang belum tu, dapatkan segera. Rugi sebab pertol makin lama, makin naik harganya. Nak jimat senang je, gunalah JTX Air Sticker bagi perlindungan enjin kereta yang berpanjangan, penjimatan minyak yang sebenar, meningkatkan prestasi enjin dan mesra alam.
 Ready stock!!.. just contact je Siti.
 Photo: Yeaaahhh!! Stock ready. Mai..mai.. siapa cepat dia dapat. Rugi kalau xbeli. Harga petrol makin lama makin naik. Nak jimat senang je! Gunalah JTX AIR TEACKER bagi perlindungan enjin kereta yg berpanjangan, penjimatan minyak yg sebenar, enjin menjadi lebih senyap, memanjangkan jangka hayat enjin, meningkatkan prestasi enjin dan mesra alam iaitu mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos. Wau!! bestkan...special price utk anda. Contact me 012-9257634 @whatsapp 010-5668059 :) #jtxairtracker #newproduct #highdemand #petrolsave #teknologi #tribologi #travelfree #promosi #murahmurah #sayajual #sitipromote #onlinerorder #malaysia #brunei #sabahsarawak #info #sitinorizamishakdotcom ##thediamondcircle
Disebabkan bab2 kereta orang lelaki je yg pandai, So kat sini siti copy & paste je info-info dari blog DDM Reduan CheRus. Dibawah ini ada beberapa contoh cara pemasangan JTX AirTracker pada kenderaan jenis Proton, Perodua, BMW, Toyota, Volkswagen dan Hyundai:-

Cara pemasangan bagi kereta Perodua Myvi
 

Cara pemasangan bagi kereta Perodua Alza
 

 Cara pemasangan bagi kereta Proton Iswara


Cara pemasangan bagi kereta Perodua Viva 


Cara pemasangan bagi kereta Proton Saga BLM




Cara pemasangan bagi kereta Proton Inspira


Cara pemasangan bagi kereta BMW E90
 
 Cara pemasangan bagi kereta BMW F30


Cara pemasangan bagi kereta Toyota Altis
 

Cara pemasangan bagi kereta Toyota Corolla
 
 
Cara pemasangan bagi kereta Volkswagen



Cara pemasangan bagi kereta Hyundai Sonata



Cara pemasangan bagi kereta Hyundai Getz



Mudah je kan cara nak pasang JTX Airtracker ni!!..
NAK juga, hubungi Siti dengan segera!!..


New Product ~ JTX AirTracker

Salam Sejahtera!!...

Minggu ni Siti nak kongsi tentang product baru iaitu "JTX AIR TRACKER". Product ini sangat-sangat mendapat sambutan untuk menjimatkan petrol anda. Jom baca kat bawah ni apa yang istimewanya produk ini:-
 **
 ****
*******
************** 
 
 Apa Itu Air Tracker

JTX AirTracker berfungsi untuk menukarkan molekul-molekul udara menjadi struktur molekul-molekul yang halus sebelum masuk ke dalam kebuk pembakaran enjin. Struktur molekul-molekul yang halus ini membolehkan bahan api dapat dibakar sepenuhnya dengan kadar optimum. Pembakaran yang berlaku secara optimum di dalam kebuk pembakaran enjin dapat meningkatkan prestasi enjin dengan gerakan omboh yang lebih lancar serta menjimatkan bahan api. 



Kebaikan Guna JTX AirTracker


  • meningkatkan prestasi enjin
  • mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
  • menjimatkan penggunaan petrol/bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
  • enjin menjadi lebih senyap
  • anti kepanasan enjin
  • memanjangkan jangka hayat enjin
  • mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos

 Ekzos tak panas walau enjin kereta BMW tu dah running about 4 hours!!
 
  
Pemasangan JTX AirTracker


JTX AirTracker dipasangkan dengan hanya melekatkan sticker tersebut di atas penutup penapis udara (air filter) kenderaan anda. Bilangan sticker yang perlu dilekatkan bergantung kepada kapasiti enjin anda di mana :-



Kenderaan <1,599CC - 3 keping sticker

Kenderaan 1,600 sehingga 2,999CC - 6 keping sticker

Kenderaan melebihi 3,000CC - 9 keping sticker
 Cara pemasangan untuk 6 keping sticker

 Cara pemasangan untuk 3 keping sticker
 


Berapa Lama Jangka Hayat JTX AirTracker Ni

2 tahun


Mekanisma JTX AirTracker

Kesan Pelepasan Gas Karbon Dioksida Dan Gas Karbon Monoksida Selepas Pemasangan JTX AirTracker


Karbon Dioksida 

Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 21%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 56%

Karbon Monoksida

Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 60%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 87%

Harga Pasaran JTX AirTracker

1 set (3 keping) - RM296
2 set (6 keping) - RM550

Ingin dapatkan JTX AirTracker ini dengan harga ahli?
Cepatlah contact saya :)






nRelate Posts and Homepage