GLAMJourneys : Gold Coast Itinenary

Assalamualaikum,

Esok GLAM bakal berlepas ke Gold Coast Australia!! 100 pax all together flying from Kuala Lumpur.  Our mentor Shaliza Aziz, Ain Zulkarnaind dan leader Siti iaitu Nor Hafizah tengah menghitung jam untuk kesana. Semoga mereka selamat pergi dan kembali....Tumpang rasa seronok.. mana tahu nanti akan tercapai impian nak pergi next trip company iaitu Shanghai!!....InsyaAllah.  Seronoknya dapat melancong percuma.. Bermula dengan flight, makan, hotel, tiket masuk taman tema, pengangkutan di sana dan sebagainya.. Diorang just bawa duit shopping sahaja!!! 
Tempat penginapan : Hotel Outriggers Paradise. Dekat dengan pantai hotel ni tau.. 
  
Jom..kita lihat  itinerary mereka nanti di Gold Coast!
Check it out!

Shining Star Seminar 2014

Assalamualaikum!!!..
Tiga minggu yang lepas iaitu 25 Januari, sebagai permulaan 2014, buat pertama kalinya kami, The Diamond Circle & Team ACES menganjurkan satu seminar yang di namakan Shining Star 2014. Betempat di Kota Permai Golf & Country Club. Tempat cantik & peaceful. Makanan juga sedap :)

4 speaker pada hari itu, CDM Sha Khalid, DDM Zaer Ali, CDM Shaliza Aziz dan CDM Razali Zain. Rakan kongsi yang hadir almost 60++. Good job everyone. Ada yang datang dari jauh, from Utara, Johor & Kelantan. For some people tak sanggup nak buang masa datang jauh-jauh ni, tapi mereka yakin setiap kejayaan perlukan pengorbanan.

Alhamdulillah, ramai yang ambil peluang untuk hadiri seminar ini. Sedih sebab tak dapat nak hadirkan diri kerana demam panas selama 3 hari. Doktor nasihatkan supaya banyak berehat di rumah. Sobs! Thanks to partner, Kak Marjiana Sani, Kak Rohani Omar & Hana Radzi kerana sama-sama ambil peluang untuk hadirkan diri ke Seminar Shining Star 2014. As a leader, Jat mengharapkan untuk beri yang terbaik untuk semua rakan-rakan kongsi. Untuk berjaya, perlu ada ilmu dan support yang kuat daripada kumpulan. InsyaAllah, tahun depan akan lebih ramai dengan perkongsian-perkongsian yang lebih POWER.


10 Bandar/Tempat Kos Sara Hidup Paling MAHAL Di Malaysia

 

Dipetik daripada kajian yang dilakukan oleh The Malaysian Insider, berikut merupakan 10 tempat/bandar paling mahal di Malaysia dari segi kos sara hidup. 

1. Pulau Pinang (bahagian pulau)
2. Bintulu, Sarawak
3. Paka/ Kerteh, Terengganu
4. Miri, Sarawak
5. Kuala Lumpur
6. Kuala Terengganu, Terengganu
7. Kuching, Sarawak
8. Klang
9. Labuan
10. Johor Bahru

Marine Essence Beauty Bar @ Sabun Ketiak

Selamat Petang!!...
 
 Hai semua..Hope semua ceria petang ni dalam menjalankan aktiviti harian. Sekarang musim panas,banyak-banyak minum air kosong ya!! Okey, hari ini Siti nak kongsi petua untuk mencerahkan ketiak yang malap, yang kehitaman gitu..biasanya jika selalu pakai deodorant, selepas tu ketiak kita akan menjadi gelap. So, dengan  menggunakan sabun marine essence @ sabun ketiak. In sha Allah ketiak yang gelap akan kembali putih. Di samping itu sabun ketiak ini bebas bahan kimia dan ianya selamat digunakan. Bukan sahaja di ketiak malah seluruh badan termasuklah pada wajah kita.
 
 
Selain tu, sabun ketiak ini juga berkesan untuk merawat masalah kulit seperti ruam, ekzema, gatal-gatal, panau, kulit alergik, jerawat, tumit pecah, kulit kering dan sebagainya!!.. Istimewanya sebab sabun ini ada garam buluh. 
 

Garam Buluh Terbukti!! ~ Penyembuh segala penyakit

Assalamualaikum Semuaa!!..

Entry kali ni siti nak kongsi tentang kelebihan Garam Buluh. 
Lihat ada info #garambuluh dalam #harianmetro.  
Sebab khasiatnya lah siti suka promote product berasaskan garam buluh terutama 
Semuanya kaya degan kalsium & magnesium untuk tubuh badan kita dari minuman, makanan,penjagaan diri & tidur lena dgn bvsm. Semuanya utk kesihatan. 
Hebatkan!!!..

garam buluh hai o

nRelate Posts and Homepage