Tips Penjagaan Enjin Motorsikal

Testimoni Pengguna Motosikal Yang Menggunakan 

Minyak Enjin JTX1000 Gold 



S. Ramai yang kata 'ni kan minyak kereta', boleh masuk ker?
J. Boleh. Kerana minyak ni bersifat 'multigrade oil' iaitu satu kajian formula yang dibuat oleh seorang pakar dari US yang membolehkan minyak ini dipakai untuk semua kenderaan yang berENJIN bermula dari mesin pemotong rumput yang menggunakan minyak hitam, mesin pengisar @ pengadun, motosikal, kereta (standard, surbo, turbo), pacuan 4 roda, Van, Lori dan Bas. Bahkan Treler pun boleh cuba cuma setakat ni yang saya tahu sudah ada orang menggunakannya untuk lori kerana kalau letak dekat bas @ treler mungkin memerlukan kuantiti yang agak banyak.

Kebaikan Daging Kambing


Hari ini rasa free sikit nak update blog..Hoyeeaahh!!.. esok company tempat siti kerja shutdown sehingga 3th February 2014.  So,pada semua chinese people "Gong Xi Fa Chai".. and yg tak celebrate raya "Happy Holiday" bersama family tersayang...
Petang-petang ni tetiba tekak ni nak makan daging kambing.. teringat masakkan mak iaitu "Kambing Masak Kurma"  Sebenarnya kalo buat BBQ lagilah sedapkan.. Orait! kat sini siti nak share sikit ttg kebaikan kita memakan daging kambing... 
Jom layan.. 
^____^

Wanted ~Dropship Agents

Assalamualaikum!!..
Hi readers, 
Anda takut untuk memulakan sesuatu perniagaan? Bimbang tiada modal atau punyai modal yg kecil? Usah risau!... Anda lah yg Siti cari-cari selama ini! 
YEZZA uolsss modal RM500 pun dah boleh mulakan bisnes tau. Siap berpeluang dapat free of charge trip ke luar negara 3 kali setahun lagi. Tak cukup dengan tu, dapat car fund pula. Waah memang terbaikk! Modal kecil tapi faedahnyaaa banyakk! 

O-Group ~ Projek Shanghai


Assalamualaikum Semua!!..

Last weekend, itu pun dah masuk minggu ke3 tahun 2014 
baru Siti & business partner berkesempatan berjumpa dgn Mentor kami iaitu  
bakal CDM Ain Zulkarnaind
Excited, memang la excited bila mentor hendak share tentang pakej trip baru iaitu ke Shanghai. Mentor kami ni memang la busy orgnya. Sekejap kat utara, sekejap kat KL, sekejap kat selatan...so nak dapat ilmu kena cepat-cepat booking date dengan beliau untuk setting target.
Walaupun kami menjalani perniagaan online,kami mesti mempunyai limu dan strategi.  
Kami membuat perniagaan berkumpulan, sama2 berkongsi ilmu utk berniaga. 
Kurang ilmu kenalah cari ilmu. Jangan giveup, mesti boleh, mesti buat. Ilmu tak guna kalau kita tak guna. Dengan adanya mentor lagi cepat kita capai matlamat. 
Apa yang penting GANDA MASA + GANDA TENAGA = HASIL BERGANDA

Special Offer BioVelocity Sleep Mate

 Assalamualaikum Semua!!!
Disebabkan sambutan yang hebat,
 meletop-letop dari client... so hari ini Siti umumkan
kepada semua, sesiapa yang  
beli 3unit Bio Velocity Sleep Mate
 akan dapat  
1 unit FREE Bio Velocity Sleep Mate 
 PROMO ini sah dari 
18hb Januari 2014 - 25hb Januari 2014 sahaja 
Untuk Tempahan Hubungi :-
 
 
Kalau tengok iklan promosi dekat atas tu beli 3unit Biovelocity Sleep Mate bayar hanya RM300 utk unit ke 4.. Maksudnya kena beli 3unit BVSM baru boleh dapat harga unit ke 4 dengan harga RM300.  
TETAPI hari ni Siti buat PROMO sehingga 25hb January 2014
  " Sesiapa yg beli 3unit BVSM akan dapat FREE 1unit BVSM
 Maknanya bayar utk 3unit BVSM dan dapat 1 FREE. 
JIMATKAN!!!..

Apa tunggu lagi? Cepat grab peluang ini ya!... Boleh beri 1 pada mak & ayah, 1 untuk mertua, 1 pakai sendiri & 1 untuk anak-anak.. Biar semua dapat tidur dengan lena dengan teknologi cahaya matahari Dhuha..

Selepas Setahun Memakai Premium Beautiful

Assalamualaikum semua!!!
Selamat tahun baru 2014 & Salam maulidur rasul yg kita sambut baru-baru ni... 
Perbanyakkan berselawat ke atas nabi. Semoga kita sentiasa mengingati nabi Muhammad S.A.W dalam kehidupan seharian.

"Allaahumma shalli ‘alaa Muhammad wa’alaa aali Muhammad"

Kali ini, Siti nak update pic terbaru siti setelah setahun  menyarungkan 
Premium Beautiful Corset.

Ya Allah, Siti sgt2 teruja dan happy tak terkata sebab ini bukan calang-calang baju dalam tetapi baju dalam yg memberi 1001 kebaikan. Bukan hanya utk kurus malah utk kesihatan dalaman kita.. 
Dengan konsistent 8jam sehari.. Alhamdulillah...
Inilah hasilnya...


 
Pic.. July 2012 

Terbaru!!..Inilah perubahan yg Siti alami selepas SETAHUN...


nRelate Posts and Homepage