Kelas Ilmu ~ TDCutara

Salam Sejahtera Semua

Hari ini baru berkesempatan untuk update entry. Kesibukan kerja akhir tahun di office menghadkan masa. Selamat membaca...hik3

It's Me

Alhamdulillah..
Berjaya hadir ke kelas ilmu TDC Utara bersama partner Siti Nadia Ahmad. Our class bertempat di Kepala Batas, Pulau Pinang. Specialnya kelas kali ini ada mentor kami iaitu CDM Shaliza Aziz dari Kuala Lumpur yang turut sama-sama hadir untuk sesi perkongsian ilmu :)

Me with DDM Yong, Nadia & CDM Ija

Hari itu kami berlajar tentang Premium Beautiful Corset. Di dalam kelas kami belajar tentang teori & praktikal. Nak jual korset ni bukannya main jual macam tu je tau.. kena ada ilmu cara ukur, cara pakai, cara tarik lemak, cara basuh, cara keringkan dan cara untuk hantar service iaitu lifetime warranty. Haa.. nampak tak? Bila customer beli & pakai barulah mereka puas hati. Kita share kebaikan Premium Beautiful untuk wanita-wanita diluar sana dengan cara yang betul. So dari situ la kita akan dapat keberkatan rezekiNya. 

DDM Yong dengan perkongsian ilmu product
"Premium Beautiful" 

Akhir sekali kata-kata semangat dari CDM Ija. Suntikannya sangat terasa dalam hati ini. Kita mesti kuat dalam melalui cabaran dunia business. Memang akan ada penerimaan dan penolakan. Tetapi itu bukan halangan untuk berjaya. Mesti buat sampai jadi. Sebab tahun 2015 adalah tahun yang lebih mencabar. Kita mesti sentiasa ghairah bila berbiznes supaya keselesaan hidup dapat diteruskan. 

CDM Ija

Selesai timba ilmu, acara wajib mestilah bergambar. Bab ni semua rakan-rakan suka. Yalah sesekali berjumpa untuk kenangan bersama. Ada yang first time jumpa, sebelum ni just whatsapp dalam group je.. Tapi ni real jumpa face to face..cool kan!! :)

Wani & Is dari Penang with CDM Ija & DDM Yong


Kak Hanifa & kawan dari Alor Setar with 
 CDM ija & DDM Yong.

Nadheera, Me, Nadia with CDM Ija & DDM Yong

 Netty Rahma  & Jannah with CDM Ija

Photo Group

Jangan malu jangan segan, kami semua di sini bantu antara satu sama lain, masuk dalam GLAMutara, anda tidak akan bergerak seorang, bergerak seiring bersama partner yang lain-lain.

BESTKAN..IF ANYONE INTERESTED TO JOIN ME :)

JIKA KITA TIDAK MEMULAKAN LANGKAH , 

SAMPAI BILA2 PuN KITA AKAN DITAPAK YANG LAMA.


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage