Trevelog Shanghai ~ Part 4 (Radisson Blu Hotel Shanghai Hong Quan)

Sambung story Part 3 :)

Selesai je melawat  The Oriental Pearl Tower kami terus dibawa untuk makan malam.
Siti suka sebab ada ikan...hik3. kita lihat apa menunya :)


Sebahagian Menu yang disajikan.. 








Ceria & happy je semua kan!!..



Perut pun dah kenyang, jom kita lihat hotel yang akan kami tidur nanti. 
Taraaa!!.. ni dia Radisson Blu Hotel Shanghai Hong Quan
Sebelum ni just tengok dalam google je.. haa kali dapat tidur kat dalam ni. 
Happy sangat tau!!...





Melangkah je kaki masuk dalam bilik ni memang terasa keselesaannya. Ruangnya luas.
Televisyen dilengkapi dengan saluran satelit. Bilik mandi ada pancuran mandi, pengering rambut dan kelengkapan peribadi percuma. Ada peti besi, seterika, papan seterika, peti ais mini dan set coffee & tea.

Siti sebilik dengan Yong. Yang bawa husband/wife mesti bestkan
boleh honeymoon sekali..hik3

Besar "Single Bed" ini. 


Bilik air nya kaca lut sinar, boleh nampak orang yang kat dalam tu, 
tapi nasibla ada penghalangnya... 

fuyyooo!!!kelasss siap ada meja kerja lagiii...
macam kat dalam office lak rasanya.

Oleh sebab awal lagi, kami keluar jalan-jalan disekitar hotel.
Kedai dah banyak tutup...so, tak de la shopping, just cuci mata lihat tempat orang je..
Yang ada pun hanya penjual ditepi jalan macam pasar malam....

Wajah tanpa makeup..

Sempat lagi berposing tu...

Orang kat Shanghai ni memang suka naik basikal

suasana malam, macam nak tunggu bas pulak kami ni kan...


Kat luar Hotel..


Ini baru 1hari punya cerita.. kita sampung hari ke2 di Shanghai nanti.
Stay tune for next entry yaa.. 
Teruskan membaca...

Nak tahu lebih lanjut tentang hotel ini klick di sini :

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage