Trevelog Shanghai ~ Part 3 (The Oriental Pearl Tower Shanghai)

Sambung story Part 2 :)

After lunch,kami terus dibawa ke The Oriental Pearl Tower. Inilah tempat yang dinanti-nantikan oleh kami semua.. Uolls nak tahu Oriental Pearl Tower ni adalah menara yang sangat unit merupakan salah satu icon atau landmark yang menggambarkan berbagai keistimewaan. Ketinggian lebih kurang sekitar 468 meter, tampak berdiri dengan megah dan dikelilingi oleh berbagai gedung-gedung pencakar langit lainnya...Jom lihat apa yang bestnye tentang Oriental Pearl Tower ini...


Yeaahhh!!..dah sampai :)
Excited sebab selalunya tengok from google jer ;)


Me with Yong, Mai & Rohani


Tengah queue untuk naik lift ke atas tower :) 
Lucky we come with our team. terus je dapat beratur didepan..
hik3 bestnya!!..


Atas tu ada cermin..sempat lagi snap gambar...


Nice view 
Ini part yang paling best naik menara ni... Jalan atas lantai lut sinar. 
 Baru 1 langkah dah jerik sekuat hati, ketaq kaki masa ni hik..hik :) 


Dalam kotak fikiran ni dok terbayang kalaulah kaca lut sinar ni pecah!!..
ehh seramnya.... 


Masa nak duduk ni ..muka control gayat je ni!!.. 


Macam-macam gaya... Nampak cool tak? 


Kat mana ada yong mesti ada Kak Siti kan!!... 


Eh..ehh..siap baring lagi..hik3

Partner TDC


CDM Hanis yg sporting...


Jom!!.. kita lihat permandangan dari atas "City of Shanghai.
View from top of Oriental Pearl Tower"











suka landscape bunga-bunga kat belakang tu...


Our team trip ke shanghai. Wajib ambil photo group untuk kenangan.

Stay tune for next entry yaa.. 
Teruskan membaca...

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage