Promotion Premium Beautiful Corset ~ Hadiah Hebat!!..

Salam Sejahtera kepada semua. Semoga baik-baik & sihat hendakNya.
Esok kita akan masuk bulan baru iaitu NOVEMBER. Kejap je kan masa berlalu...hanya 2bulan saja lagi kita semua akan melangkah ke tahun baru 2015. In sha Allah:)

Okey!!..Dengan sukacitanya, istimewa bulan November ini Siti nak bagi oulls semua kat luar  sana tu CANTIK & SIHAT dengan BBPlus Collagen..
Sebab apa sekarang ni ramai kesayangan ONLINE SHOPPING siti suka akan collagen ini. 

Apa tu.. Apa tu.. Taraaa!!!
***********
******
****
**
*
PROMOSI ini berlangsung selama 5 hari bermula 1 hingga 5 November 2014. 

Dengan setiap pembelian 
1 SET PREMIUM BEAUTIFUL
anda akan menerima 
 3 KOTAK BBPLUS COLLAGEN & 1 BOTTLE PB WASH 
secara PERCUMA 
Sangat-sangat berbaloi ya. Sebab hadiah hebat ini bernilai hampir RM600.00.  

Anda juga boleh memilih samaada ingin 
Premium Beautiful Classic atau Premium Beautiful Elegance (NEW).


 Antara fungsi-fungsi Premium Beautiful corset ini ialah:
- Mengelakkan bahagian aset jatuh (payudara dan punggung) especially bila breastfeeding
- Bantu buang angin dalam badan
- Jaga postur badan
- Elakkan sakit pinggang
- Kurangkan sembelit 
- Aliran darah lebih lancar, so dapat bantu penghasilan susu yang lebih konsisten. Breastfeeding pun mudah.
- Lebih hygienic (anti bakteria)
- Tak panas & selesa (advance fabric - akwatek, akwadyne & dynatek)
- Control dari kita makan banyak
- Senang nak pakai. Tak perlu minta bantuan orang lain


7 Hasil Kulit Cantik dengan BBPlus Collagen  

1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang 
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab  
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari


Dapatkan Segera!!... PROMOSI HEBAT ini.
Sebarang pertanyaan hubungi Siti dengan segera!!

Post a Comment

nRelate Posts and Homepage