Latest Testimoni ~ Kehebatan Herba Maharani


Herba Maharani didatangkan di dalam kotak baldu merah yang sangat exclusive. 
1 kotak besar mengandungi 6 kotak baldu merah. Setiap kotak baldu merah, terdapat sebiji bola  putih dimana di dalamnya mengandungi 50 biji pil Herba Maharani.. 
Produk ni bukan seminggu dua di pasaran.  
Sudah lebih 20 tahun dipasaran. Sangat famous dan berkesan!! 


Fungsi-fungsi Herba Maharani:-
  1. Melancarkan peredaran darah
  2. Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.
  3. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
  4. Rawatan herba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita (utk pregnant)
  5. Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi,menguatkan kaki dan tangan
  6. menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
  7. merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
  8. kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran  haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.
  9. merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak.(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)
  10. bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit.
Sesiapa yang sudah memiliki Premium Beautiful, amatlah digalakkan mengamalkannya. Kombinasinya sangatlah berkesan luaran dan dalaman.


Cara makan Herba Maharani 
yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

*  Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
*  Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan dengan    air suam (Tapi kalau nak makan malam pun boleh )
*  Makan mestilah bersama air suam.
*  Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah    makan pil herba.
*  Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air  
   kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani 
Ada 6 bebola putih, dalam 1 bola ada 50biji, 
So total = 300 biji kecil pil HerbaMaharani

*  Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
*  Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas     period)
*  Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas 
   period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

TESTIMONI PIL HERBA MAHARANI

Wau!!..hebat OPAH pun amalkan Herba Maharani ni.
Memang terkenal dari zaman berzaman. Dari opah ke anak cucu.
Terbaik utk dalaman & luaran.


Testimony client dari sabah
Baru 2kotak HerbaMaharani darah period makin lancar..banyak plk tu. 
Seblm ni sikit je..selalu sakit bisa2 kat tapak kaki, kebas kaki tgn & selalu letih. 
Bila dalaman sihat..merancang plk utk tambah baby. 
Rezeki anak Allah yg tentukan. Xsalah kita brusaha & beriktiar.. InsyaAllah.


 Alhamdulillah!!..Rezeki Anak berkat kesabaran dan konsistent mengamalkan 
Herba Maharani akhirnya usaha client ini berhasil. Terbukti!..




Bagus utk yg ada keputihan. Client ni baru je cuba HerbaMaharani, 
belum lagi habis sekotak, keputihannya dah berkurangan..Syukur!!..alhamdulilla


Amalkan herba ini selepas bersalin. 
Herba Maharani membantu kecutkan peranakan.

Herba Maharani menjaga kesihatan wanita, memulihkan, 
menyegarkan tubuh badan, meningkatkan kesuburan dan awet muda 
jika berterusan mengamalkannya

Memang rugi siapa yang tak cuba Herba Maharani ini. 
Badan ringan & angin senang nak kelua 


Testimoni tentang  HerbaMaharani & BioSeleza.
 Sgt2 membantu utk kesihatan dalaman & miss v anda


HARGA HERBA MAHARANI

Harga Herba Maharani telah di naikkan oleh pihak syarikat kepada harga baru RM 88.00 
sekotak mulai 1 Januari 2014. Sekiranya uolls berurusniaga dengan penjual/pengedar yang 
menjual dengan harga yang lebih rendah, maka kemungkinan besar uolls membeli 
produk Herba Maharani Tiruan.

Dapatkan yang asli/tulen keluaran Syarikat Hai-O Marketing Sdn. Bhd. 

Harga Sekotak Herba Maharani RM88.00 Sahaja


SET BERSALIN DENGAN HERBA MAHARANI 


Untuk mommies yang tengah berpantang boleh try set ni. Premium Beautiful untuk reshape your body after bersalin, Bio Seleza sanitary pads untuk membantu pembuangan darah nifas dan maharani untuk dalaman. Maharani membantu perempuan lepas bersalin ni reprogram badan semula. Mengecutkan peranakan/rahim, memanaskan darah (jika darah panas, baru lancar peredarannya tak tersekat2 dan kolestrol pun tak membeku).


Alhamdulillah, 2thn menanti cahaya mata, akhirnya disahkan pregnant dgn hanya 
consistent pakai Premium Beautiful + mengambil herba maharani. 
Tak salah mencuba, ikhtiar tu penting. Rezeki dtg dari Allah s.w.t. 


GABUNGAN TERBAIK & TERHEBAT!!..


Bagi yang ada masalah haid (period) tak teratur @ senggugut, boleh cuba gabungan 
HerbaMaharani dengan pantyliner BioSeleza ini. 
Amalkan Herba Maharani, keberkesanan 99% . 
Tiada lagi trauma senggugut menyerang setiap bulan. Seksa & bahaya itu...

Sangat mudah utk sihat dan bahagia kannn diri kita sebagai wanita…Harganya pun sangat2lah berpatutan..Maharani sekotak utk sebulan…so..kos yg diperlukan hanyalah RM88.00 shj.. kadang2 ..kita belanja makan, shopping itu ini..dah pun melebihi kos Maharani kann…so..belilah yg terbaik utk kesejahteraan tubuh badan kita..

Sebarang pertanyaan sila hubungi akak ya!!



Post a Comment

nRelate Posts and Homepage