Our Hotel di Shanghai

Kat entry ni Siti nak share tentang our hotel di Shanghai, iaitu Hotel RadissonBlu
Ya Allah cantiknya!.. teruja perasaan ni. Kalau dah kat sana nanti mcm mana ya? Terima kasihlah pada company Hai-O yg pilih hotel ni.
 Kalau travel sendiri mesti tak mampu nak book hotel mahal ni, confirmlah cari hotel paling budget kan... 
Jom kita tengok apa yg istimewanya Hotel RadissonBlu ni..

Map to the Hotel

Night view at Hotel
Lobby
Cafe at Hotel
View from one of the room
Family Suite
Business Lounge
Hotel rate from Agoda
  Bestkan hotel ni..Cuba tengok rate hotel tu, mahalnya!...Nasib baik buat business ni sikit-sikit.  Alhamdulillah dapatlah merasa juga kan.  Xsabar nak sampai sana...wehooo!!!
Okey semua, tunggu siti balik nanti siti update lagi pic yg real kat sana ya.

Jumpa Lagi. Muaaahhh!!..


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage