Apa itu BIO SELEZA

Apa itu Bio Seleza??...

New product Bioseleza Feminine pad adalah tuala wanita yang baru saja dilancarkan dan sambutannya sangat hebat disebabkan kuality product ini. Ramai yg bertanya apa istimewanya Bio Seleza ini. 

Bio-Seleza ni dirumus oleh Bio-Activated Energy, Nano Silver &  Ion Negatif. 
 ( * bila period biasanya orang akan berasa letih, pinggang lenguh2 kan? tapi tidak dengan Bio Seleza , kita akan rasa bertenaga* )


Kenapa Bio-Seleza???

1. Sebab Bio-Seleza guna gel - Tahan basah & kering .
2. Ada anti-bacteria strip untuk halang pembiakan kuman
3. Kain berkualiti  bernafas untuk pengudaraan, tak lembap.
    Rasa selesa sepanjang hari
4. Ditambah tenaga untuk pengedaran darah.
5. Slim, tak tebal sangat &  tak besar sangat .

More info baca kat bawah ni....





Tengok kotak je dah tertarik sebab cantik. Cuba tengok apa dalam kotak pula.
 Ada 96 keping produk sanitari campuran daywear, nightsafe dan pantyliner. 


 Jom dapatkan MIXED gift set ni .
MIXED gift Set 
-2 pack pantiliner  x 30 pcs
-2 pack Night safe (malam) x 8 pcs
-2 pack day safe (siang) x 10 pcs . 
Hanya RM131 sahaja ! berbaloi sangat . 
Jangan berkira sangat dengan kesihatan dalaman kita.
Prevention is better than cure !
 Nanti bila dah sakit lagi banyak nak guna duit...


Post a Comment

nRelate Posts and Homepage