Premium Beautiful Elegance.

 Selamat Petang kesayangan semua :)

Semua orang tahu bahawa Premium Beautiful adalah korset kesihatan Nombor 1 di Malaysia dan mungkin satu-satunya di dunia. Disebabkan ramai yang bertanya Siti tentang Premium Beautiful Elegance., so petang ni kita lihat tentang kebaikannya & kelebihannya. Antaranya:-

Anda akan sentiasa kelihatan menakjubkan dengan kontur badan yang indah. 
Premium Beautiful Elegance secara beransur-ansur meningkatkan bentuk badan sambil mengekalkan bentuk yang sangat menarik.
 Photo



Keseluruhan keselesaan dan fleksibiliti. 
Jenis kain 'stretchable' 360 darjah yang unik membolehkan pergerakan bebas yang sangat sesuai untuk wanita moden dan aktif hari ini. Bila bersenam pun boleh pakai Premium Beautiful. Best kan!

Kunci lemak. 
 Premium Beautiful Elegance berfungsi lebih kepada mengunci lemak yang tidak selari untuk kedudukan semula. Ini akan membuatkan badan kita nampak lebih menarik seterusnya, menambahkan keyakinan pada diri. Nak pakai apa pun, tak perlu risau takut nampak lemak-lemak kanan kiri badan. Seriauuu!

Ergonomik selamat.
  Reka bentuk inovatif elegan pada kain Premium Beautiful Elegance ditenun dengan jauh infra-merah untuk menggalakkan peredaran darah yang lebih baik sementara membentuk badan dengan berkesan.
BerInovasi Baru
Premium Beautiful Elegance ialah Inovasi Baru yang dihasilkan selepas Premium Beautiful Classic. Selain daripada keunikan yang tersendiri, ia juga mempunyai tenunan yang sangat cantik. Tengok niii!

  • Menawan dengan kontur badan yang memukau
  • Keselesaan dan kebolehubahan penuh dengan fabrik yang meregang 360°
  • Fabrik yang sangat bermutu tinggi membenarkan peredaran udara yang baik dan mengurangkan kepanasan
  • Selamat secara ergonomik di mana rekaan yang anggun dan inovatif dengan sinaran infra merah menggalakkan peredaran darah.

Ianya lebih selesa, lebih fleksibel and with beautiful laces design all in it. Interesting right. Perfect lingeries for our set. Improvised dari segi jahitan & pembuatannya. Cuba tengok gambar ini memang dah buat hati jatuh cinta pada New Series ni & wajib ada 1 set. Dengan lace yang menarik, menyerlahkan keanggunan si pemakai. Bukan hanya untuk tampil lebih yakin & cantik tapi yang paling penting untuk lebih sihat. 
Memperbaiki postur badan. 
Tujuh batang keluli aloi memberi mampatan hebat kepada pinggang, tulang belakang dan abdomen. Untuk postur tulang belakang yang lebih baik, pemakaian Premium Beautiful Elegance amatlah digalakkan. So for those yang sentiasa mengadu sakit belakang atau sakit pinggang, cepat-cepatlah pakai Premium Beautiful sebelum sakit lagi teruk. 
Memantapkan payudara. 
 Rekaan tampuk coli berdimensi 3 keping boleh menganjak, menyokong dan memantapkan payudara. Wayar lembung gelung berganda pula membaiki bentuk dan menyokong payudara dan abdomen atas. Walaupun muda tetapi breast di bawah, tak elok kan. Haruslah mantapkan breast dengan Premium Beautiful Elegance.

Premium Beautiful Elegance Corset give benefit for every woman.
 My Body My Health.
Contact me now for free consultation and fittings..



Post a Comment

nRelate Posts and Homepage