Latest Testimoni Premium Beautiful

Helooooo Readers 
 Pernah pakai korset? Sekarang macam-macam jenis korset ada dipasarankan? Ada brand tu, brand ni..Siti nak citer sikit pasal korset ni. Nanti jgn tersalah memakai corset, takut mudarat pulak!!. Sebenarnya ramai orang tak tahu bahawasanya pakai korset yang tak sesuai akan membahayakan kesihatan. 
Korset yang betul akan SERTA MERTA membentuk ~ pinggang yg ramping, payudara dan pinggul dan seterusnya belakang anda lurus dan bahu anda naik segak terbentuk, jadi anda akan mempunyai postur yg hebat dan sertamerta akan kurang tekanan pada otot belakang anda. Ramai pemakai korset juga melaporkan bahawa korset memberikan mereka keyakinan, jadi mereka merasa lebih sihat dan lebih cantik apabila memakainya. 

Haaaaaa...Kat sini nampakkan bukan sebarangan kita boleh pakai korset.. So kalau nak pakai korset yg mempunyai ciri2 tersebut pakailah korset Premium Beautiful kerana 70% utk kesihatan dan 30% utk kecantikan. Kenapa Siti suggest korset Premium Beautiful?..Sebenarnya Siti pun pakai korset Premium Beautiful ni. Memang superb!! Patut la superbrand.. sbb bila pakai je terus nampak shape badan kita.. 


Premium Beautiful ni sesuai untuk semua jenis bentuk badan, samada kurus ataupun berisi kerana ia didatangkan dengan saiz-saiz yang berbeza mengikut bahagian tubuh badan. 


Premium Beautiful terbukti berkesan membantu menangani masalah :
Senggugut,Keputihan,Migrain,Gastrik,Perut Buncit, Sengugut, Haid yg tidak teratur,
Selulit, Fibroid, Cyst pada ovari, Stretch Mark, Sembelit, Rahim rendah/jatuh,
Ketulan dalam payudara, buasir, Slip Disc, Sakit tulang belakang, bongkok,
dan sebagainya..

Jom lihat testimoni-testimoni Premium Beautiful 2014 ini:-
Photo
Testimoni 1
My team leader DDM Ainzulkarnaind. Shape pear..with Premium Beautiful shape badan lebih kemas.  Yong ni, sebenarnya selalu drive jauh, bila pakai PB tak de la sakit pinggang lagi. Berbaloi-baloikan!!..

Photo
Testimoni 2

Another testimoni from our team TheDiamondCircle iaitu DDM Norainezamshah ni pula mula pakai PremiumBeautiful corset sejak bersalin anak yang first & after ada 2 orang anak badan & shape masih maintain. Pinggang pun nampak ramping & shape lebih curvy. Perempuan lebih cantik ada curve dari flat kan!!..
Photo
Testimoni 3
Why she love with Premium Beautiful??..nampakkan perbezaannya. Totally transformed!.
Mesti consistent pakai PB Corset ni, you will get back your shape! Seriously your confidence level much higher than before..lihat testimoni ni ceria dan happy atas perubahan pada dirinya. Once pakai je PB Corset mampu memberi tubuh badan ramping dan langsing juga bagus utk kesihatan tulang belakang. Bonus tiada bonjolan lemak kelihatan berlipat-lipat.
Testimoni 4
Lihat hasilnya!! Adik ni happy sungguh!! Kaakk saya dh pakai korset... baju2 mini kurung dah boleh zip. Saya suka sbb ada shape & curve. Husband pun terperanjat. Wahh!! Byk sgt bezanya. Sukanya!!..lepas ni tak perlu risau dgn bonjolan lelemak yg timbul. Konsistant pakai, confirm dpt body curve dan stabilkan juga hormon badan. Pakai je mcm pakai baju dalam biasa, tapi kesan pakai pb mmg luar biasa. Bestkan.. bila client happy, kita lagilah excited. Immediate shaping ghitu!!..
Photo
Testimoni 5

Perubahan yg sgt ketara. Baju yg sama tapi kena alter lepas pakai #premiumbeautiful . Bukan saje berat badan turun tapi reshape sekali. Berbaloi sgt pakai PB.  Dia sgt excited sebab bila pakai korset pb, terus nampak perubahan in term of shape dah kurang a few inchi. Yg penting PB korset more to healthy. 

Sebenarnya banyak lagi testimoni PB ni.. nanti Siti update lagi ya!!

Nak fitting & trial boleh text/Whatsapp Siti. Ada special rebate up to RM300 for cash buyer but installment also accepted!
 



Post a Comment

nRelate Posts and Homepage